Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atheria2 [Dedyk] [Medium]

AtheriaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 80lvl jest łatwiutko :D Później te 20lvl trzeba się pomęczyć troszkę.

Tak dokładnie do 80lvl jest łatwo potem sa schody :D

Biolga mozesz dac co 1s :D

Na chwile obecna jest co 1s

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem osobiście na poprzedniej odsłonie ale mam pytanie czy naprawiliście drop kasy na mapie 105 (aktualna mapa 100)? Oraz czy usuneliscie drop potek z metkow bo byly zbedne.

Opublikowano

Grałem osobiście na poprzedniej odsłonie ale mam pytanie czy naprawiliście drop kasy na mapie 105 (aktualna mapa 100)? Oraz czy usuneliscie drop potek z metkow bo byly zbedne.

tak zostało naprawione, + został jeszcze drop sztabek :).

Opublikowano

Grałem na becie serwer fajny ,ale wbiłem nie było nikogo pustki nudziło mi się

Na pewno wbije :)

PZDR MaciekosPL !

@Edit wbijam na serwer szukać bugów 

nick MaciekosPL 

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Grałem na becie serwer fajny ,ale wbiłem nie było nikogo pustki nudziło mi się

Na pewno wbije :)

PZDR MaciekosPL !

Pustek nie było na ts zawsze ktoś ze mną był i siedzieliśmy testowaliśmy :D!

Zapraszamy Team Atheria2.pl

Opublikowano

Na serwerze w shinsho w m1 znajduje sie jedna osoba w jinno 0 na czacie wieje pustka serwer sam w sobie jest dobry szkoda ze nikt na nim nie gra ;)

Opublikowano

Na serwerze w shinsho w m1 znajduje sie jedna osoba w jinno 0 na czacie wieje pustka serwer sam w sobie jest dobry szkoda ze nikt na nim nie gra ;)

Aktualnie kończą się beta testy więc tłumów nie oczekuj :) Jutro dopiero serwer startuje oficjalnie.

Opublikowano

1. Za kręcenie filmów z serwera są jakieś SM'y?

2. Konkretnie kiedy wystartuje serwer, chodzi mi o godzine bo po co czekac 1-2 h...?

3. Jaki jest maksymalny poziom?

4. Dlaczego taka domena strony?

dzieki za odp

Opublikowano

Jeżeli pobiorę dziś klienta, to czy będe musiał go jeszcze jutro pobrać raz prz startem serwera, czy wystarczy wgać łatke ? xD

Opublikowano

Serwer ciekawy, ale niebawem startuje jeszcze 4 serwery i na 5 serwerów macie u mnie 3 miejsce, lecz kiedyś na pewno wbije.

ddasd 

Opublikowano

No ładnie, ładnie, lekko mi Graysta przypomina, choć raczej nie są to te pliki :)

Życzę powodzenia, jakaś reklama jest? :)

@Edit

Wciąż na betę można wejść? : )

Opublikowano

No ładnie, ładnie, lekko mi Graysta przypomina, choć raczej nie są to te pliki :)

Życzę powodzenia, jakaś reklama jest? :)

@Edit

Wciąż na betę można wejść? : )

Można wejść na betę, jutro do 15 czynna ;)

Opublikowano

Postacie takie jak Gildiaa, Imperium, PompA, Mapa100 są to moje postacie które zostały stworzone przed beta kiedy ja sam testowałem serwer.

Reklame mamy u kilku youtuberów + różne fanpage i fora youtuberzy zaczna działac juz od samego startu przed startem pojawia sie juz pierwsze odcinki :)

Reklamy się robi tydzień przed startem synek.

Myślisz że pierwsze odcinki pojawią się dzień przed startem i będa tłumy?

To się mylisz chłoptaś bo z tego co widze to małe zainteresowanie jest tym serwerem

i z samego MPC wbije max 100 osób.

Jak chcesz dobrze zareklamować serwer to musisz odrazu dać w pizde z reklamami bo inaczej będzie bieda z graczami :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Jeżeli pobierzecie teraz klienta jutro będzie tylko latka do pobrania start jutro o godzinie 17! Beta trwa do jutra do 15. Reklamy są robione i juz gdzie niegdzie pojawily sie pierwsze reklamy serwera . Za nagrywanie z serwera sm są, max lvl 150 domena po starcie zostanie zmieniona. Pisze z Tel więc odpowiadam na wszystkie pytania w jednym poscie nie cytuje :D

Opublikowano

Ładna prezentacja serwer i serwer (mam wrażenie że już widziałem prezentację jego hmm...) no w końcu to "reaktywacja" skoro nazwa tematu zawiera słowo "powrót"

Fajne unikalne nowości/innowacje, polecam oczywiście i życzę powodzenia :)

Opublikowano

Sm będą za lvl lub ilość zgłoszonych bugow Bugi wypisujemy na forum serwera pw na mpc lub po prostu pod tematem jak nie ma nikogo na ts od nas. Dzis o 15 zamykamy betę i czyszczę konta i otwieram rejestracje juz na oficjalny start który będzie o 17 klient będzie podany gdzieś po 12/13 ten oficjalny potem będzie latka.

Opublikowano

Gdzie można zgłaszać te bugi? Na forum trzeba czekać, aż jakiś admin wejdzie i zaakceptuje...

Wysyłam tu:

68677721793753064285.jpg

2 slot obok butów nie działa.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Gdzie można zgłaszać te bugi? Na forum trzeba czekać, aż jakiś admin wejdzie i zaakceptuje...

Wysyłam tu:

68677721793753064285.jpg

Drop z wiedzmy jest :), drop łez jest dobry, wsiadać i zsiadać na konia można za pomocą ctr+g, Itemy dla biologa dobrze dopasowane, w m1 duzo nie przebywasz więc raczej to nie problem, nagroda za misję z wodzem orków jest zmieniona daję teraz 20kk + fajny bonusik :), przycisk wróć do miasta działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...