Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atheria2 [Dedyk] [Medium]

AtheriaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może już po starcie serwera zmieni jak już bedzie spokojnie stał serwer, na chwilę obecna nie chcemy zmieniac i wprowadzac milion łatek jak serwer nawet jeszcze nie ruszył.

Ja na chwile obecna koncze poprawiac ostatnie bledy, za 40min wyłaczm bete usuwam konta wlaczam juz reje na oficjalny start i czekamy do 17!

Zapraszamy!

Za wyłapanie parę bugów dostanę dodatkowe SM, czy tylko te za zwyczajny udział na becie ?

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dawajcie każdemu graczowi który wbił 90lvl smów :> Niektórzy tworzą konta tylko dlatego żeby je dostać a nic nie robią tylko expią.

Opublikowano

Ci którzy pomagali wykrywać bugi zgłaszali je itd zostaną jak to powiedziec bardziej wyróżnieni a Ci z +90lvl up dostana tzw. nagrode pocieszenia :) Myśle ze ta opcja jest dobra?

Opublikowano

Ci którzy pomagali wykrywać bugi zgłaszali je itd zostaną jak to powiedziec bardziej wyróżnieni a Ci z +90lvl up dostana tzw. nagrode pocieszenia :) Myśle ze ta opcja jest dobra?

Czyli za te bugi które Ci przesłałem Pw zostanę nagrodzony + moja postac 90+ tak ? :)

Opublikowano

Boicie się o te nagrody spokojnie, każdy dostanie jeżeli zglaszacie bug na ts piszcie nick postaci czy eamil login kotna jaki macie i bedziecie mieli na starcie i dostanie kazdy swoja nagrode.

Albo napiszcie Ci ktorzy wykryli bugi napiszcie je na forum serwera tak tez bedzie dobrze.

Albo osoby ktore znalazly bugi niech napisza do mnie na starcie i niech napisza jakie bugi to bylo zeby nikt nie probowal oszukiwac :).

Opublikowano

Tutaj takie gp od użytkowników z serwera :)

fajne nawet spoko tylko zmiana wyglądu miast na normalny to serwer będzie super :) 

mam nadzieje że reklama będzie duża :P

u kogo masz zamiar reklame ogarnąć? 

Opublikowano

fajne nawet spoko tylko zmiana wyglądu miast na normalny to serwer będzie super :)

mam nadzieje że reklama będzie duża :P

u kogo masz zamiar reklame ogarnąć? 

kilku youtuberów mamy i gadam dalej o inne reklamy min. WeZZy ZabQ BiCappy Legalizator szuakmy cały czas i rozmawiamy jeszcze z kilkoma :)

Opublikowano

REJESTRACJA ZOSTAŁA WŁĄCZONA!

ZAPRASZAM DO ZAKŁADANIA KONT JESZCZE TYLKO 1H 10MIN DO STARTU ZAPRASZAMY!!!

Jak będziesz miał czas  zrób sygnaturki dla graczy :)

Jakimś specialnym grafikiem nie jestem ale postaram sie cos zrobic.

Opublikowano

Czy admin raczy wejść na forum ?

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Serwer nawet fajnie wygląda, ale widać że małe zainteresowanie :(

Posiadacie jakąś reklamę ?

kilku youtuberów mamy i gadam dalej o inne reklamy min. WeZZy ZabQ BiCappy Legalizator szuakmy cały czas i rozmawiamy jeszcze z kilkoma :)

Opublikowano

ZOSTAŁO 30MIN DO STARTU ZAPRASZAM DO REJESTROWANIA KONT!

JEŻELI KTOŚ MA PROBLEM Z AKTYWACJĄ KONTA DO TEJ PORY DO STARTU BEDE AKTYWOWAŁ SAM WIEC NIE TRZEBA JUŻ O 17 BĘDZIECIE MUSIELI SAMI TO ROBIĆ CHYBA ŻE KTOŚ BEDZIE MIAL WIEKSZY PROBLEM TO POMOGĘ :)!

Opublikowano

Co do reklamy rozmawialiście z TreamPL ,Uzurpator i inni ?

Opublikowano

Mam kilka pytań :
Czy kostiumy z is'u dają jakieś bony ?
Te skrzynie wierzchowców to, te same pieczęcie co dropią w av2 metki itd. w redl lesie ?

Opublikowano

Co do reklamy rozmawialiście z TreamPL ,Uzurpator i inni ?

Nie z wymienionymi osobami przez Ciebie nie :/.

Mam kilka pytań :

Czy kostiumy z is'u dają jakieś bony ?

Te skrzynie wierzchowców to, te same pieczęcie co dropią w av2 metki itd. w redl lesie ?

Wierzchowce kilka tych samych co w grze kilka jest innych :)!

Opublikowano

Dodajcie do isu jakieś wierzchowce, pety, lizaki które dają lepsze bonusy niż te co są do zdobycia w grze.

Pety są i tez w skrzynce kupuje się skrzynie i wybiera sie jedengo peta z tej skrzyni na stałe daje nam bonusy które mozemy zmienic zmiankami ktore dropia w grze i w is. nad lizakami itd pomyslimy :)!

EDIT

Za 15 min serwer ONLINE!!

ZAPRASZAMY DO REJE!

Opublikowano

Zmienicie tą stronę antheria2 na.pl oraz cały styl bo jest bardzo brzydki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...