Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

kronzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to jest hard/medium proponował bym ci także z koniem z bojowego zrobić konia 1 poziom tylko że do lochu małp dropić medale konne szansa na pomyślne przeczytanie było by w % jakieś nie wiem 50%? + dodatkowo drop z bossa małp każdego lochu unikatowego medalu konnego bądź posążka coś jak ala te z Item-Shopu posążek co od razu z 1 lvl konia na 11 poziom wbija bojowca drop takiego czegoś było by określone może nie wiem w 30-50%.

Takie propozycje i inne także prosił bym bardzo o zgłaszanie na forum serwera wieczorem okey ?:)

o ktorej beda te zdj npc? sa zmianki u npc?

Wieczorem zdjęcia NPC

Zmianki mogły by dropić ale z metinów  losowo 2-5 sztuk a z mobów 1-2 sztuki :D. To jest tylko propozycja :D.

Zmianki dropią dropią z skrzyń uczucia i z metinów oraz innych szkat w losowej ilości . :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To do puki jesteś na forum to może napisz FAQ da graczy już aby wiedzieli ;d.

Właśnie zamykałem wszystkie okna już bo się zbierałem ale napisze za 10 minut w takim razie. :)

Specjalista
Opublikowano

Jak już robisz prezentacje to mógłbyś ją od razu dokończyć,a nie później/jutro dodam resztę,to od razu zdeczka odpycha,bo widać że administracja nie ma nawet czasu na zrobienie porządnej prezentacji,to co dopiero bd z serwerem.

Nie mogę do końca stwierdzić swojego zdania o serwerze iż brakuje w niej dużo.

Lecz życzę udanego startu.

Pozdrawiam.

@Lecz jeszcze dodam że te zbroje/bronie/biżuterie moglibyście zmienić,każdemu to już się przeżarło.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Wpadnę dlatego ,że kronzu jest z Częstochowy tak jak ja :)

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

czyli bedzie beta? czy nie?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak już robisz prezentacje to mógłbyś ją od razu dokończyć,a nie później/jutro dodam resztę,to od razu zdeczka odpycha,bo widać że administracja nie ma nawet czasu na zrobienie porządnej prezentacji,to co dopiero bd z serwerem.

Nie mogę do końca stwierdzić swojego zdania o serwerze iż brakuje w niej dużo.

Lecz życzę udanego startu.

Pozdrawiam.

@Lecz jeszcze dodam że te zbroje/bronie/biżuterie moglibyście zmienić,każdemu to już się przeżarło.

Prezentacje robiłem lecz nie jestem Grafikiem i Technikiem serwera w jednym więc proszę o trochę wyrozumiałości .. 

Naprawdę ? Ja mam 16 km do Cze-wy - chodzę do technikum w Częstochowie (TZN)

Startuj szybciej lub zrób bete 1 dniową a później reset 

Nie będzie bety niestety bo na jeden dzień nie ma sensu puszczać serwera żeby potem denerwować ludzi z resetami..

czyli bedzie beta? czy nie?

Nie Bety nie będzie. W sobote oficjalny start.

No, no bardzo czytelna i ładna prezentacja.

Szykuje się ciekawy hard.

Może przypadnie mi do gustu.

Powodzenia. 

Dziękuje za miłe słowa :)

Opublikowano

Resztę prezentacji ujrzycie w Publikacji Serwera ! :) 

Trochę was zniecierpliwię !:)

Opublikowano

To jest hard tak ? Według mnie 1 księga z m1 -g1 to za łatwo a skilla na P z tęczakiem który pewnie będzie w is będzie przesadą. Prezka jest dwa dni a nawet nie ma npc,wierzchowców,kostiumów ? Jest tylko 1 dungeon - katakumby ( jak na razie ) za mało ... Następny nudny hard bez reklamy aa i jeszcze ten komunikat na start z tą czcionką, zmiencie ją, bo trzeba się przyjżeć i to mocno żeby coś tam przeczytać...

Opublikowano

To jest tylko zapowiedź niedokończona niestety prezke chyba zrobią dzień przed startem ;d i oto chodzi piszcie swoje uwagi tutaj a w szczególności na ich forum tam rozpatrzą co trzeba jak i tu dzięki temu będą wiedzieć co chcą gracze a nie ;d ja od samego początku pisałem 10 KU do G1 :P.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer w jakich godzinach startuje :)?

Serwer wystartuje 16-08-2014 godzina myślę że 18-19 (max 20)

To jest hard tak ? Według mnie 1 księga z m1 -g1 to za łatwo a skilla na P z tęczakiem który pewnie będzie w is będzie przesadą. Prezka jest dwa dni a nawet nie ma npc,wierzchowców,kostiumów ? Jest tylko 1 dungeon - katakumby ( jak na razie ) za mało ... Następny nudny hard bez reklamy aa i jeszcze ten komunikat na start z tą czcionką, zmiencie ją, bo trzeba się przyjżeć i to mocno żeby coś tam przeczytać...

To tak z tymi książkami to ja wprowadziłem was w błąd zaraz to poprawię na 10 ku do g1 i nikt nie pisał że tęczak będzie w is. Dungeon jest tylko jeden dlatego żeby na starcie nie robić syfu . :)

Powiem któtko.. ten serwer jest poniżej średniej polskiej krajowej :)

nic ciekawego u Was nie ma

NIE POLECAM.

Eden Hazard nie ma nic ciekawego ? A skąd takie wnioski wyciągnąłeś może z Zapowiedzi która jest nie dokończona ? :) Proszę pomyśl zanim coś napiszesz :)

dodałem do waszego forum parę pomysłów proszę zobacz je jak najszybciej i się wypowiedz.

xDefqonOnex, Propozycje napiszecie jeszcze raz niestety powodem jest przebudowa forum . :/

Opublikowano

Serwer taki sam, jak inne. Ułatwiliście graczom wbijanie umiejętności na G1, co jest wielkim plusem dla "leni" na serwerach hard. Gdybyście się postarali z reklamą, to mógłby wyjść z tego dobry serwer Medium z nutką harda. Serwer na razie polecam, zobaczymy co z tego wyjdzie po starcie. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer taki sam, jak inne. Ułatwiliście graczom wbijanie umiejętności na G1, co jest wielkim plusem dla "leni" na serwerach hard. Gdybyście się postarali z reklamą, to mógłby wyjść z tego dobry serwer Medium z nutką harda. Serwer na razie polecam, zobaczymy co z tego wyjdzie po starcie. 

Staramy się z Reklamą więc spokojnie :)

Opublikowano

Jeżeli jesteście zainteresowani reklamą proszę o pw ;).

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...