Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

kronzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez sens... teraz praktycznie co widze prezke hard/medium, hard, medium/hard ma ten sam system ulepszania... nie lepiej dodac cos lepszego od siebie badz zakonczyc tak jak na globalu? (np miecz bojowy > tryton i tyle) a takto wszystkle te serwy wygladaja tak samo ;[

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bez sens... teraz praktycznie co widze prezke hard/medium, hard, medium/hard ma ten sam system ulepszania... nie lepiej dodac cos lepszego od siebie badz zakonczyc tak jak na globalu? (np miecz bojowy > tryton i tyle) a takto wszystkle te serwy wygladaja tak samo ;[

Tylko co drugi hard nie jest dopracowany tak jak nasz lub pada po 3 dniach ponieważ nie ma zaangażowania Administracji u nas jest inaczej jeżeli będzie duża ilość głosów czy też postów na forum o tym by takowe bronie zmienić to nie widzę problemu :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Jak na harda to mało nowości, taki troszeczkę standard, i oczywiście kwestia ile serwer postoi...

Serwer na obecną chwilę godny polecenia :)

Opublikowano

Jak na harda to mało nowości, taki troszeczkę standard, i oczywiście kwestia ile serwer postoi...

Serwer na obecną chwilę godny polecenia :)

Mało nowości ponieważ nie chcieliśmy robić kolejnego syfiastego Harda który ma milion nowych broni i zbroi oraz biżuterii a potem w grze okazuje się że nie chce wam się tego robić. więc postanowiliśmy zostać przy standardowych setach zbroi i ulepszaniu, a co do Kwestii ile serwer postoi mam nadzieje że jak najdłużej przynajmniej ja się będę o to starał. :)

Opublikowano

kronzu chyba jest w porządku i debila z siebie na forum nie robi z tego co zauwazylem wiec polecic w miare mozna.

Sponsor raczej kret wiec tez polecam.

No nic polecam ;c

Opublikowano

dopiero w sobote ;( Prezentacja ładna 

No niestety taki termin odpowiada wszystkim chyba :)

kronzu chyba jest w porządku i debila z siebie na forum nie robi z tego co zauwazylem wiec polecic w miare mozna.

Sponsor raczej kret wiec tez polecam.

No nic polecam ;c

Dziękuje za miłe słowa :)

Opublikowano

e-meil potwierdzający do forum nie przychodzi 

Dlatego pisałem że w pełni będzie forum działało dziś wieczorem :)

Opublikowano

Twój wybór ten serwer jest robiony z myślą o ludziach którzy mają dość serwerów jedno tygodniowych lub nawet mniej jeżeli nie chcesz grać nikt cie nie zmusza lecz zachęca ! :)

Kazdy serv,ktory pada po miesiacu,tak mowi :) i zazwyczaj dotyczy to tych mniej oryginalnych serverow

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Kazdy serv,ktory pada po miesiacu,tak mowi :) i zazwyczaj dotyczy to tych mniej oryginalnych serverow

Może i masz racje a może i nie masz racji.:)

Opublikowano

@Xaltor

A widziałeś jakąś prezentacje w której sam HA odpowiada na każde pytanie i wyjaśnia nieporozumienia ? Nie ocenia się czegoś "bo każdy", gdyż to jest zbyt uniwersalne i wyolbrzymiające. 

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Takich serwerów ostatnio było kupa a z ich wystartowaniem była dupa :).
Nie zagram gdyż wolałbym aby 10ku do g1 wtedy lepszy efekt gry + drop rad i egzo z metinow.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

@kronzu mowisz, ze nie chcieliscie zbytnio nowosci, ale fakt, prezka ladna i moze dodaliscie cos od siebie, ale hardy teraz wygladaja podobnie, sam bym sobie zagoscil na takim hardzie, ale szukam cos w stylu tiveria, to byl serwer, podbony do globala, lecz troszke dodatkow, bez zbednych petow itp, no ale coz, mowilem, system ulepszania jest taki sam co wiekszosc hardow, wiec  to mnie bardzo irytuje, rozumiem jakby sie chociaz te miecze po tych z globala na 80 robilo cos innego a nie tylko te same sety broni i zbroji... ja nie zagram, ale serwer moge polecic ;) no chyba ze kilka zmian bedzie, to dlaczego by wam nie dac szansy?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Popieram, zmieniłbym także bronie na coś innego i jakieś urozmaicenia typu dungeony na pierwszych lvlach. Niestety raczej nie zagram, bo nic nowego nie wnosi, nie wyróżnia sie.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Ja bym zaproponował dodać coś takiego jak Legendarne Bronie na 30 lvl :) ,Wieże orków aby wybić się troszkę z zarobkiem itd. , 10 KU do G1 , Drop Rad i Egzo z metinów, Zmienić ostatni set broni i zbroi na coś innego gdyż jak czytałem gdzieś przejadło się to już graczom.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Takich serwerów ostatnio było kupa a z ich wystartowaniem była dupa :).

Nie zagram gdyż wolałbym aby 10ku do g1 wtedy lepszy efekt gry + drop rad i egzo z metinow.

Aha to mam rozumieć że nie zagrasz bo nie ma 10ku do g1 ? no to naprawdę powód którego nie idzie zmienić :D

@kronzu mowisz, ze nie chcieliscie zbytnio nowosci, ale fakt, prezka ladna i moze dodaliscie cos od siebie, ale hardy teraz wygladaja podobnie, sam bym sobie zagoscil na takim hardzie, ale szukam cos w stylu tiveria, to byl serwer, podbony do globala, lecz troszke dodatkow, bez zbednych petow itp, no ale coz, mowilem, system ulepszania jest taki sam co wiekszosc hardow, wiec  to mnie bardzo irytuje, rozumiem jakby sie chociaz te miecze po tych z globala na 80 robilo cos innego a nie tylko te same sety broni i zbroji... ja nie zagram, ale serwer moge polecic ;) no chyba ze kilka zmian bedzie, to dlaczego by wam nie dac szansy?

Zawsze jest od tego forum temat propozycji czy też zmian a jak będzie dużo osób chętnych na zmianę tych broni to czemu by ich nie zmienić? :)

Popieram, zmieniłbym także bronie na coś innego i jakieś urozmaicenia typu dungeony na pierwszych lvlach. Niestety raczej nie zagram, bo nic nowego nie wnosi, nie wyróżnia sie.

Wszystko idzie zmienić i dodać.A ja nie chciałem aby na starcie był syf i gomora więc z czasem doda się jakieś nowe Dungeony czy też Katakumby.Z wszystkim idzie dojść do porozumienia :)

Ja bym zaproponował dodać coś takiego jak Legendarne Bronie na 30 lvl  :) ,Wieże orków aby wybić się troszkę z zarobkiem itd. , 10 KU do G1 , Drop Rad i Egzo z metinów, Zmienić ostatni set broni i zbroi na coś innego gdyż jak czytałem gdzieś przejadło się to już graczom.

Rozumiem że macie własne zdanie i to szanuje dlatego możecie pisać na forum dziś wieczorem nowe propozycje i jeżeli będzie dużo osób za tym by wasze pomysły wprowadzić to czemu nie ? :)

Opublikowano

a dodacie te bronie na 30 ?

Opublikowano

W sumie mogli by dodać te legendarne bronie na 30 poziom.Drop ich by był w wieży orków z odrodzonego wodza orków ale drop takiej broni by był malutki %
na to ;p a ich odblask czyli to świecenie itemu gdy jest +9 wyróżniał by się troszkę ;p

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

a dodacie te bronie na 30 ?

Wyżej napisałem jeżeli będzie wystarczająco dużo chętnych osób to nic nie stoi na przeszkodzie.

W sumie mogli by dodać te legendarne bronie na 30 poziom.Drop ich by był w wieży orków z odrodzonego wodza orków ale drop takiej broni by był malutki % na to ;p

No tak gdyby była już taka broń wprowadzona nie było by dużo % na drop bo by było za łatwo :)

Opublikowano

Jeśli to jest hard/medium proponował bym ci także z koniem z bojowego zrobić konia 1 poziom tylko że do lochu małp dropić medale konne szansa na pomyślne przeczytanie było by w % jakieś nie wiem 50%? + dodatkowo drop z bossa małp każdego lochu unikatowego medalu konnego bądź posążka coś jak ala te z Item-Shopu posążek co od razu z 1 lvl konia na 11 poziom wbija bojowca drop takiego czegoś było by określone może nie wiem w 30-50%.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

o ktorej beda te zdj npc? sa zmianki u npc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...