Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

kronzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o usunięcie tego tematu .Powód nowa prezentacja :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardzo dużo jest w tej prezentacji. Jak dodacie cała to się wypowiem dokładniej co sądze o serwerze. Na chwilę obecną nie ma co oceniać :)

Opublikowano

Piękna prezentacja jak i serwer! Zapowiada się serwer roku, PL może już powoli pakować swoje komputery i wypierdalać i zapierdzielać na Galerze na nowe serwery bo ich zniszczycie, teraz pewnie 99,99% graczy z każdego serwera wbija do was ! Prezentacja jest tak obszerna, że nie wiem czy nie daliście za dużo, bo gracze nie będą mieli czego odkrywać ! Polecam 1000% ! To będzie serwer roku !

ja p******e .... to są k***a jakieś żarty ... ?

Opublikowano

Co ma mnie zachęcić do gry na Waszym serwerze? System ulepszeń jak na każdym innym hardzie, eq na start jak na każdym innym hardzie, questy typu biolog zapewne jak na każdym innym hardzie..

Teraz te hardy to wygląda jak jeden wielki gotowiec 0 oryginalności..

Ja podziękuje, wole wybrać hardy, które przynajmniej wiem że nie padną i mają stałych graczy a pewnie u Was skończy się tak jak na wielu serwerach z tego jak i ubiegłego roku, po miesiącu wszyscy zapomną że istniejecie. ;}

Opublikowano

Co ma mnie zachęcić do gry na Waszym serwerze? System ulepszeń jak na każdym innym hardzie, eq na start jak na każdym innym hardzie, questy typu biolog zapewne jak na każdym innym hardzie..

Teraz te hardy to wygląda jak jeden wielki gotowiec 0 oryginalności..

Ja podziękuje, wole wybrać hardy, które przynajmniej wiem że nie padną i mają stałych graczy a pewnie u Was skończy się tak jak na wielu serwerach z tego jak i ubiegłego roku, po miesiącu wszyscy zapomną że istniejecie. ;}

Twój wybór ten serwer jest robiony z myślą o ludziach którzy mają dość serwerów jedno tygodniowych lub nawet mniej jeżeli nie chcesz grać nikt cie nie zmusza lecz zachęca ! :)

Opublikowano

mam tylko jedno pytanie czy wy wszystko macie na jednej maszynie ?? chodzi mi o strone ts'a i server ?

Nie, Strona oraz forum stoi na innej maszynie TeamSpeak3 i serwer też na innej . :)

Opublikowano

Nie zagram z jednego powodu, jeśli jest to serwer hard i powinien być na dłuższy czas mianowicie dobrze zaprezentowany... Dlaczego ma dokładnie na stronie taką samą grafikę jak: 4deaht.pl oraz Revilla.pl? Już lepiej było się pokusić o własną stronę przy hardzie... a nie taką którą inne serwery mają bynajmniej mnie to zniechęca do gry.

Mimo to,

Powodzenia.

Opublikowano

Nie zagram z jednego powodu, jeśli jest to serwer hard i powinien być na dłuższy czas mianowicie dobrze zaprezentowany... Dlaczego ma dokładnie na stronie taką samą grafikę jak: 4deaht.pl oraz Revilla.pl? Już lepiej było się pokusić o własną stronę przy hardzie... a nie taką którą inne serwery mają bynajmniej mnie to zniechęca do gry.

Mimo to,

Powodzenia.

Wiesz dlaczego Revi***.pl ma taką samą stronę.? Ponieważ My i Oni  mamy tego samego sponsora.

A szczerze dopiero się teraz dowiedziałem że mają taką samą stronę :O

Opublikowano

Strasznie podobne do ascariala ^^

Nie widzę żadnego podobieństwa prócz typu serwera. ;)

Opublikowano

Mimo to,

Powodzenia.

Taką stronę może mieć każdy młot, serwer spoko tylko szkoda że start dopiero 16 ^_^

qolJA1e.png

Opublikowano

Taką stronę może mieć każdy młot, serwer spoko tylko szkoda że start dopiero 16 ^_^

Start może się przełoży na piątek ale to jest mało prawdopodobne. Więc raczej chyba zostanie 16-08-2014  :(

Na razie z prezentacji o serwerze nie wiem praktycznie nic ;c

Dzisiaj będzie dokończona w godzinach popołudniowych więc powinieneś dowiedzieć się więcej. :)

Opublikowano

15.08.2014r startuje również inny medium/hard więc jest dylemat na którym zagrać :P podajcie ip ts'a

ddasd 

Opublikowano

Taki sam jak adres strony Z przedrostkiem (ts3.) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...