Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nestium #1 - Pandą przez Juryen - Zmodyfikowane Shinsoo M1.

The Avicente

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2556914082231051230267.png

Mam przyjemność zaprezentować wam autorsko zmodyfikowane Shinsoo.

Na początku filmiku zobaczycie nowy respawn w mieście oraz nowe obozowisko, które będzie służyć pod fabułę serwera.

Jeszcze trochę poprawek zostało do wykończenia.

Nie chcieliśmy całkowicie zmieniać tekstur oraz połozenia miast by wam nie utrudnić gry i nie odbiegnąć od standardów.

Lekko zmodyfikowaliśmy miasto estetycznie, dodaliśmy nową wioskę i chcemy wam to zaprezentować.

Mam nadzieję, że wam się miasto spodoba :)

Opublikowano

Czysty zbieg okoliczności. 

Dopiero poprzez twój post dowiedzieliśmy się, że istnieje filmik o podobnej nazwie. 

Opublikowano

Dosyć ładnie te miasto wygląda, poprawił bym kilka rzeczy i myślę że było by naprawdę eleganckie.

Opublikowano

Nestium.

Serwer Aavesila który traktuje swoich gm'ów i graczy jak "pionków" - sam to na ts powiedział :D

Dawny Ragnar czy NestiaMt2. Ponadto doświadczeni gracze z jakimi przyjemność miałem grać mówią że to jest oszust i robi serwery na 3dni a później zamyka.

Ponadto mówią też że tworzył serwery pod nickami Kazdar Sasorin i Rollo :D

Mapa fajna szkoda że będzie na serwerze z tak zj.....m adminem

I jeszcze ta melodia(ta 2) z TES 3 Morrowind :) Dzięki za przypomnienie dobrej gry.

PS. JEŚLI MODERATOR TO PRZECZYTAŁ PROSZĘ SPRAWDZIĆ AUTORA TEGO TEMATU, uważam że to kolejne multikonto @Aavesil ™ 

:)

EDIT# Zrób las tam gdzie spawnią się potwory :)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Nestium.

Serwer Aavesila który traktuje swoich gm'ów i graczy jak "pionków" - sam to na ts powiedział :D

Dawny Ragnar czy NestiaMt2. Ponadto doświadczeni gracze z jakimi przyjemność miałem grać mówią że to jest oszust i robi serwery na 3dni a później zamyka.

Ponadto mówią też że tworzył serwery pod nickami Kazdar Sasorin i Rollo :D

Mapa fajna szkoda że będzie na serwerze z tak zj.....m adminem

I jeszcze ta melodia(ta 2) z TES 3 Morrowind :) Dzięki za przypomnienie dobrej gry.

PS. JEŚLI MODERATOR TO PRZECZYTAŁ PROSZĘ SPRAWDZIĆ AUTORA TEGO TEMATU, uważam że to kolejne multikonto @Aavesil ™ 

:)

EDIT# Zrób las tam gdzie spawnią się potwory :)

Przepraszam bardzo od Nestii trzy kroki w bok Nestia zostala wyłączona z powodu kilku bugów lecz wszystkie zostały już naprawione a SM z Nestii zostaną zwrócone przed startem :)

Opublikowano

Kto będzie chciał to uwierzy, kto cie zna - kto grał na nestimt2 i był na ts to samo ci napisze :)

Kajetan wypierdzielił Awenosa z posady GM'a za co ? że nazwał cie gównem ? A ty panie aavesilku żadnej kary za nazwanie go "pionkiem" (za co uzyskałeś odpowiedz "a ty jesteś gównem") ? 

Jak chcecie żeby zaś takiego incydentu nie było to wyjaśnijcie sobie parę rzeczy, bo kolejny serwer wam nie wypali przez głupie kłótnie i nie mądre decyzje. 

Nawet jeśli Kajetana, a nie Aavesila to co ? Bez ciebie by ten serwer nie powstał, bo Chloe jest po twojej stronie, a Kajetan nie ma sponsora ;D 

Opublikowano

Kto będzie chciał to uwierzy, kto cie zna - kto grał na nestimt2 i był na ts to samo ci napisze :)

Kajetan wypierdzielił Awenosa z posady GM'a za co ? że nazwał cie gównem ? A ty panie aavesilku żadnej kary za nazwanie go "pionkiem" (za co uzyskałeś odpowiedz "a ty jesteś gównem") ? 

Jak chcecie żeby zaś takiego incydentu nie było to wyjaśnijcie sobie parę rzeczy, bo kolejny serwer wam nie wypali przez głupie kłótnie i nie mądre decyzje. 

Nawet jeśli Kajetana, a nie Aavesila to co ? Bez ciebie by ten serwer nie powstał, bo Chloe jest po twojej stronie, a Kajetan nie ma sponsora ;D 

Co ty człowieku brałeś? Nic o nas nie wiesz więc skończ paplać jakieś głupoty?

Współpracujemy z Kajetanem razem i jesteśmy pod patronem EG,oni są naszymi sponsorami.

Avenus, został wywalony z licznych skarg na niego oraz złego zwracania się do założyciela serwera, gdyż był on tylko testowym GM, nie spisal się na posadzie i został zwolniony.

Mimo tego Avenus sam zrezygnował.

Tyle, proszę tutaj nie pisać żadnych bzdur, ostatni raz odnosiłem się do twojego posta.

Nie piszę tego złośliwie, daj nam czas i zacznij potem wnioskować.

Reff.

Opublikowano

ty chyba chory jestes Avenusa nikt nie wyrzucil sam odszedl to była jego dobrowolna decyzja widze malo jestes ogarniety w tych sprawach 

a apropo kto ci takich glupot nagadal ze niemam sponsora smieszny czlowieku jestes ;]

Opublikowano

Skargi na Avenusa ? To wreszcie odszedł sam czy został  wywalony? Weź chociaż nie kłam, proszę cie. Z Avenusem gadaliśmy do końca aż każdy nie wyszedł z ts'a.

O tym właśnie wam pisałem mając na myśli żebyście wyjaśnili sobie parę rzeczy . Co do sponsorów się pomyliłem to możliwe.

Nie jestem przeciw serwerowi, nawet na nim za gram . Ale myślcie ludzie i zmieńcie się najlepiej na lepsze . 

Opublikowano

Skargi na Avenusa ? To wreszcie odszedł sam czy został  wywalony? Weź chociaż nie kłam, proszę cie. Z Avenusem gadaliśmy do końca aż każdy nie wyszedł z ts'a.

O tym właśnie wam pisałem mając na myśli żebyście wyjaśnili sobie parę rzeczy . Co do sponsorów się pomyliłem to możliwe.

Nie jestem przeciw serwerowi, nawet na nim za gram . Ale myślcie ludzie i zmieńcie się najlepiej na leprze. 

lepsze* 

Skoro wypowiedziałeś się na temat serwera, jaki i administracji, nie posiadając pełnych informacji, to możemy Cię już pożegnać. 

Idź dropnij więcej informacji i dopiero wtedy zacznij się wypowiadać w temacie, a najlepiej nie w tym, bo ten akurat nie jest do tego przeznaczony, jaki i ten dział. 

Co do serwera, zapraszam wszystkich bo naprawdę warto. WSZYSTKIE bugi zostały i zostaną wyeliminowane przed startem serwera. 

Opublikowano

Co tutaj jest autorskiego po za ustawieniem obiektów? ^^
Obiekty stare z PL, gdzie niegdzie pojawia się obiekt z patch'a "Przylądek Smoczego Ognia".
Rośliny są od Shoguna, teren nieedytowany, oj bardzo niski poziom panowie.
Do tego wszystkiego dodam że bardzo ciekawa ilość spt'ków jak na miasto ^^

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ehh... Nie ma sensu z wami już się kłócić gdyż słabo przyjmujecie krytykę dla waszych działań. Widzę że robicie Harda, bo po co robić nową mapę na Easy jak lv 30 wbijesz w 5 minut i nie zwiedzisz mapy;d

Opublikowano

Ehh... Nie ma sensu z wami już się kłócić gdyż słabo przyjmujecie krytykę dla waszych działań. Widzę że robicie Harda, bo po co robić nową mapę na Easy jak lv 30 wbijesz w 5 minut i nie zwiedzisz mapy;d

Haha, złote trafienie w sedno sprawy.

Zrobić hard żeby ktoś zwiedził przeedytowaną mapę, hah.

Ja przy swoich mapach nawet na to nie wpadłem xD

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie o to mi chodziło, chodziło mi bardziej o to "po co zmieniać wygląd jak ktoś zobaczy to tylko przez 5 minut?" 

EDIT# Nie dopisałem i nie pomyślałem, że tylko miasta opłaca się zmieniać (w końcu wszyscy siedzą tylko w nim) ewentualnie drogę do biologa zrobić ^^

Opublikowano

Topic widze, że kiepsko z tobą.

Ja sie tu nie chwalę czymś autorskim, pokazuje zmodyfikowane shinsoo, gdzie tu jest napisane, że mapa jest nowa i objekty?

Potrafisz troche czytać?

Nie mam zamiaru zmieniać całkowicie miasta :) Tylko je zmodyfikować jak pokazuje tytuł filmu.

9459714083671941230267.png

Opublikowano

Avenusa*

Zacznijmy od tego, że nikt mnie nie " wypierdzielił ", bo sam odszedłem, zrezygnowałem. Tak go nazwałem, ale wszyscy, którzy wtedy byli na ts wiedzą dlaczego.

Bez Aavesila by ten serwer nie powstał? o.O   grubo  xD

Aavesil miał się zająć reklamą, którą mogliście zobaczyć na nestii.

Nie jestem przeciw serwerowi, nawet na nim za gram . Ale myślcie ludzie i zmieńcie się najlepiej na lepsze . 

Z tego co się orientuje to skarg na mnie nie było, sam odszedłem. Może i rozmawialiśmy (choć nie wiem kim jesteś), ale chyba trzeźwy do końca nie byłeś.

Aavesil przecież wszystko robi najlepiej ( xD liczy się ilość nie jakość, im więcej tym lepiej xD )

Podsumowując, szkoda tylko mojego czasu, który straciłem przy tym "projekcie", mimo wszystko powodzenia  xD

Opublikowano

Bardzo dobre wykonanie, zachowaliście elementy klasycznego Metina. Odświeżyliście desing m1 nie wrzucając zbędnego syfu i za to należy się plusik. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...