Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 [Dedyk] [Easy]

Counter123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy wie, że jest kręcony ludzie nie są głupi :) Dowody? wystarczy wejść na serwer  + wasze zachowanie w stosunku do Administracji jest przynajmniej żałosne ;)

Kręcony nie jest, na expowiskach dużo osób jest

Nie dopracowali na tyle rynku, żeby shopy stały w m1, dlatego się wydaje mało.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehmmm ja to wiem od człowieka z Administracji, który odszedł bo już nie mógł tego patyka Cannzasa aka siłownia znieść ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ehmmm ja to wiem od człowieka z Administracji, który odszedł bo już nie mógł tego patyka Cannzasa aka siłownia znieść ;)

licznik jest podkresony :) wystarczy wbic w nocy a mamybardzo ladnie pokazane jak na dloni ile osob gra :) 

72 online o 4 w nocy ^^ a skakajac po ch i lazac po mapkach max 25 osob:) + napisanie na wolaj niech ktos sie odezwie to 6 os :)

napewno nie byli na dungach (bo wiem ze tak bedzie sie tlumaczyl canzas)

jak na 72 osoby to straszna cisza byla :)

serwer nie nadaje sie do gry :) tu jest sezonowa moda graniem dana postacia :P

np. tydzien temu op byl Mental (pojawialo sie mnostwo mentali) zmniejszyli jego dmg a os grajace mantalami plakali :) i przestali grac:)

teraz jest moda na BM bo ochronka daje mu w ******* przykladowo bez ochronki wejde palcem 14k a z ochronka wejde max 4k (z krytem) +skile bm to jakies 15k ze sferki a my mu 4 :) fajnie :D

kolejna rzecz to dungeony wywala buguja sie i musisz miec pt :) soo nice

po zrobieniu full eq i wbiciu 127 masz tylko jedna rzecz do roboty SIEDZIEC W M1 I ZASTANAWIAC SIE NAD ZMIANA SERWA ;) nie wierzysz ? zapytaj kogos :P

eq navi cheaty na serwerze tu wszystko znajdziesz :) 

zapomnialem wspomniec ze bez is nie masz co zaczynac :) artefakty + stroje fryzy pet i pieczeci awansu dla peta ktore sa tylko w is :) pzdr 

jesli ktos mimo to zaczyna to zapraszam :)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA, WSZEDZIE BUGI, ADMINISTRACJA DO DUPY (NICZYM SIE NIE INTERESUJA), SERWER MASAKRA...

licznik jest podkresony :) wystarczy wbic w nocy a mamybardzo ladnie pokazane jak na dloni ile osob gra :) 
72 online o 4 w nocy ^^ a skakajac po ch i lazac po mapkach max 25 osob:) + napisanie na wolaj niech ktos sie odezwie to 6 os :)
napewno nie byli na dungach (bo wiem ze tak bedzie sie tlumaczyl canzas)

jak na 72 osoby to straszna cisza byla :)

serwer nie nadaje sie do gry :) tu jest sezonowa moda graniem dana postacia :P
np. tydzien temu op byl Mental (pojawialo sie mnostwo mentali) zmniejszyli jego dmg a os grajace mantalami plakali :) i przestali grac:)
teraz jest moda na BM bo ochronka daje mu w ******* przykladowo bez ochronki wejde palcem 14k a z ochronka wejde max 4k (z krytem) +skile bm to jakies 15k ze sferki a my mu 4 :) fajnie :D
kolejna rzecz to dungeony wywala buguja sie i musisz miec pt :) soo nice
po zrobieniu full eq i wbiciu 127 masz tylko jedna rzecz do roboty SIEDZIEC W M1 I ZASTANAWIAC SIE NAD ZMIANA SERWA ;) nie wierzysz ? zapytaj kogos :P
eq navi cheaty na serwerze tu wszystko znajdziesz :) 
zapomnialem wspomniec ze bez is nie masz co zaczynac :) artefakty + stroje fryzy pet i pieczeci awansu dla peta ktore sa tylko w is :) pzdr 
jesli ktos mimo to zaczyna to zapraszam :)

DOKŁADNIE !!! SERWER JEST BEZ SENSU, STWORZYLY GO DZIECI MOZE DO 15 ROKU ZYCIA. WGL SIE NIE ZNAJA, BUG NA BUGU, KAZDY OKRADA INNYCH ITD... NIE POLECAM, SZKODA CZASU. GORSZEGO SERWA NIE WIDZIALEM 

Opublikowano

Gimbusy to Ci, którzy teraz się dopierdalają do serwera. Jak macie masę innych, to wypierdalać tępe strzały. ;) I c**j, że Cannzas jest pizdą, ja nie gram dla Niego, tylko dla siebie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer to dno i wodorosty. 

Nie polecam, bo

• Cannzas 15 lat, siłownia i te sprawy, a głos jak pi*da.
  • Na Arkanii było Navi, nie wiem jak jest teraz i jakoś mnie to nie interesuje.
  • Cannzas liczy tylko na hajs, żeby nie było, że bez dowodów: http://screenshooter.net/100247093/bnhqncu
  • Jako małolat nagrywa jakieś szczeniackie dissy na ludzi, a teksty można i jemu przypisać.

Bez pozdrowień :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra trochę się wypowiem, bo wiem jaki to serwer. Więc tak. Na serwerze jest eq navi https://www.youtube.com/watch?v=h82tx792R6s&index=4&list=TLA5KmumHFxAiBidwklB32iaqfCMPwZnUz to co rozdałem dalej jest na serwerze.Pytacie się czy serwer długo postoi? Odpowiedź jest NIE ! Cannzas zrobił serwer pod hajs dowód? http://screenshooter.net/100254782/tnrdogj zaniedługo serwer off. Pisał ten tekst wtedy jak offłem serwer komendą shutdown. Cannzas zrobił też serwer, żeby się wybić na yt dowód? Wbijajcie na strone i posty są z jego filmikami nawet nie z serwera. Jeśli chcecie więcej to wstawić coś mogę jeszcze. Dodam jeszcze, że Cannzas robi 2 serwer :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wygląda ciekawie.

1. W ile wbije max lvl

2. ciężko się expi ?

3. trudno o eq / ulepy?

____

@Nukey - a no racja.. xD muszę zacząć czytać ostatnie posty... xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...