Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 [Dedyk] [Easy]

Counter123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa prezentacja trzeba napisać ^^ Nie polecam kłamcy a raczej kłamca Cannzas ;) Opowie o tym wiele ludzi + na serwerze krążyło eq navi dane przez niego. Dziękuję za uwagę + jak tam dosy :3

Nie jestem wtajemniczony, ale na serwerze navi na pewno nie ma.

Na czacie nikt się nie chwali, nikt nie żali... Ja się biję codziennie sporo i nie spotkałem jeszcze żadnego.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa prezentacja trzeba napisać ^^ Nie polecam kłamcy a raczej kłamca Cannzas ;) Opowie o tym wiele ludzi + na serwerze krążyło eq navi dane przez niego. Dziękuję za uwagę + jak tam dosy :3

a DDOSY wiem od kogo były :) Trivor zostałeś wydalony z Teamu ponieważ nie potrafisz zrobić dobrego serwera TS3 tylko na odpierdol :) 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bo są Dosy ;) I caaały czas będą :D Eq z navi już nie ma, bo wyszło to na jaw :] Co do ts3 jeszcze w poprzedniej prezentacji obwinialiście mnie, że jestem jakiś przemek aka lucyfer o.O wooow no to się fajnych rzeczy dowiaduję :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ogarnijcie te dungeony bo 4 razy na minio po ubiciu 1 spotu mobów nic sie nie dzieje, albo po chwili wywala 

Też tak mam, niby piszą żeby zmienić Ch, ale to też gunwo daje.

Minek zbugowany, a ulepek z niego trzeba od luja :x

Opublikowano

Też tak mam, niby piszą żeby zmienić Ch, ale to też gunwo daje.

Minek zbugowany, a ulepek z niego trzeba od luja :x

Szukamy przyczyny :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Szukamy przyczyny :)

ja wam tlumaczylem juz 2 razy :) no ale skoro macie to w d***** to spoko :) 

ostatnio dzieja sie naprawde dziwne rzeczy na tym serwie ;/

mialem 65k hp pozniej 53k (zniknelo przepadlo ponad 10k hp na stale ale ok ) pomyslalem ze jak zresetuje biologa i nadam bonusy od nowa to bedzie dobrze a tu niespodzianka bo mialem 43k hp (tak bylo do wczoraj) dzisiaj mam 35k hp 

i dluzej gram tym mniej hp mam wiec jakos nie chce mi sie grac gdy kazde pvp przegrywam z racji braku hp (o silny na ludzi nie wspomne bo sporo zniknelo oraz bony na potwory rowniez)

zeby tez nie bylo ze sciemniam na forum serwa znajdziecie temat ..znikajace HP" a w nim ss :) nie jestem jedyna osoba, ktora stracila hp na stale :)

szczerze to boje sie teraz wbic na serwa bo jak okaże sie ze bede mial 15k hp lub mniej to na skila zlece :)

Opublikowano

ja wam tlumaczylem juz 2 razy :) no ale skoro macie to w d***** to spoko :) 

ostatnio dzieja sie naprawde dziwne rzeczy na tym serwie ;/

mialem 65k hp pozniej 53k (zniknelo przepadlo ponad 10k hp na stale ale ok ) pomyslalem ze jak zresetuje biologa i nadam bonusy od nowa to bedzie dobrze a tu niespodzianka bo mialem 43k hp (tak bylo do wczoraj) dzisiaj mam 35k hp 

i dluzej gram tym mniej hp mam wiec jakos nie chce mi sie grac gdy kazde pvp przegrywam z racji braku hp (o silny na ludzi nie wspomne bo sporo zniknelo oraz bony na potwory rowniez)

zeby tez nie bylo ze sciemniam na forum serwa znajdziecie temat ..znikajace HP" a w nim ss :) nie jestem jedyna osoba, ktora stracila hp na stale :)

szczerze to boje sie teraz wbic na serwa bo jak okaże sie ze bede mial 15k hp lub mniej to na skila zlece :)

Mi też tak spadło, z 40k do 32... -.-

Dodatkowo ku*wa minotaur działa raz na 3 wejścia, bug już z tydzień jest a oni nie mają przyczyny...

To chyba czas żeby się pożegnać.

Opublikowano

Ile osob online? 

450-550

Mi też tak spadło, z 40k do 32... -.-

Dodatkowo ku*wa minotaur działa raz na 3 wejścia, bug już z tydzień jest a oni nie mają przyczyny...

To chyba czas żeby się pożegnać.

Mamy przyczynę wszystko na testowej maszynie zostało zrobione, zbalansujemy jeszcze klasy i wgrywamy to na dedyka i po resecie będzie :)

11: 40 M1

71904629195064239879.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Poprawki : 

- Zmiana szybkosci smoka oraz nosorozca zeby nie cofal.
- Handel dropnietymi kostiumami.
- Drop Notatek z bosów map 90 itd 
- Artefakt Adanosa daje  max pz a nie krytyka osobom ktorym zbugowalo sie hp powinno powrocic do poprzedniej normy ;) 
- Zwiekszony Drop notek na 90% z all bnosów 
- Stakowane KU  gdy się czyta już nie będa znikac wszystkie księgi tylko jedna ;) nie trzeba czytać zwoju egzo aby przeczytać kolejne książki. Oraz przy M6 jest szansa że  skill wejdzie na G1 ogolna szansa na wejscie ku  60 %  
- Poprawa NNO  (Nie testowane) 
- Poprawa Dungeonów mamy nadzieje że już nie beda sie bugować 
- Dungeon Nerli normalnie zabiera juz hajs
- Zmniejszone spoty w m2 oraz m1 Odrobine nie za duzo :) aby nie było lagów

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dokładnie, te dungi po 2/3 osoby to przesada, zróbcie wszystkie sollo, i tak drop dla jednej osoby jest

Przemyślimy tą propozycję.

Niewiem czy to ważne ale odkryłem buga na wywalenie CH. Jak coś PW 

Zróbcie aby na nagi można było iść w 2 osoby, bo 3 postaci nie będe robić 

Tak jak już UP napisałem, hmm ciekawe napiszę na PW

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ogarnijcie dmg BM, grając WP z full eq jeden skill BM bije po 30k ... a ja jemu po 7 więc coś tu jest nie równe, skoro i tak nie działa czarowane bo zabiera hp a nie dodaje to może coś zróbcie. 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ogarnijcie dmg BM, grając WP z full eq jeden skill BM bije po 30k ... a ja jemu po 7 więc coś tu jest nie równe, skoro i tak nie działa czarowane bo zabiera hp a nie dodaje to może coś zróbcie. 

dam ci cytat z tematu countera jak szukal pomocy przy balansie.

Witam. Jak zwiększyć DMG szamanowi, chciałbym to zrobić ponieważ potrzebuję zbalansować klasy, a gotowego skill_proto z zbalansowanymi klasami pod serwer Easy nie spotkałem.

wiec wątpie czy dadzą rade zbalansowac klasy :)

serwer nie polecam'

1)było navi 

2)server nudny

3)jest pare błędów 

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy stronka będzie on-line?

Strona już online

serwer nie polecam'

1)było navi 

2)server nudny

3)jest pare błędów 

Kolego nie ja szukałem :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

serwer nie polecam'

1)było navi 

2)server nudny

3)jest pare błędów 

No to dlatego wszyscy graja BM... bo rozpierdala każdego nawet gdy masz max na magie.

Nie dziwie sie że wszyscy sprzedają konta :/

175001456602037225492.gif

Opublikowano

czyli ktos ma taki sam nick jak ty?

kolejny cytat:

skoro nie potraficie zbalansowac klasy, to po co w ogole robicie serweR? 

Czytasz co ja do Ciebie piszę ? :) Pytanie nie dla mnie ^^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Haha nie ma to jak mieć podkręcony licznik o 2.2 ;] Haha Cannzas widzę coraz niżej ^^

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Haha nie ma to jak mieć podkręcony licznik o 2.2 ;] Haha Cannzas widzę coraz niżej ^^

Licznik nie jest kręcony :) Skoro "jest kręcony" proszę o dowody :) 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Każdy wie, że jest kręcony ludzie nie są głupi :) Dowody? wystarczy wejść na serwer  + wasze zachowanie w stosunku do Administracji jest przynajmniej żałosne ;)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...