Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Disa "challenger in 10 days"

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gruby dostał perma i teraz podlizuje się do riotu. Kappa

Poza tym po 3 dniu gold 2 xDDDD

Opublikowano

DIS nie wiedział, że w Riocie pracują członkowie JP Armii, Nitro pociągnął za sznureczki i papa challengerze (Nie no, raczej papa platyno, bo nie chyba nawet diamentu by ten random nie wbił).

Opublikowano

DIS nie wiedział, że w Riocie pracują członkowie JP Armii, Nitro pociągnął za sznureczki i papa challengerze (Nie no, raczej papa platyno, bo nie chyba nawet diamentu by ten random nie wbił).

On my max wbił platyne 4 bo potem noob teamy a teraz mówi że zagra na mainie żeby nie spadnąć z formy xD

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

rasta man też miał bana, spowodowane jest tym że jakieś lewaki go zgłaszają o to, że boostuje to konto 1 dzień i seria powraca ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

No i czym się tak podniecasz? Na StreamTip można ustawić nick jaki tylko chcesz podczas wysyłania donate.

Nawet jak jest taki nick zajety?

@down

A bo to donate a nie sub z twitcha lel ale jestem brejles

Opublikowano

Po co juz piszecie ze to taki "chwyt marketingowy" chyba to juz kazdy wie, nawet sam Dis chyba wie, ze challengera, a nawet diamenta to on nie wbije, a widzow ma mase, tak samo jak nerva podczas tej serii.

Według mnie powodów jest dość dużo. Zaczynając od tego, że kupił levelowane konto które nie należy do niego, na dodatek było ono levelowane w użyciu o program Bot of Legends. Więc Dis hejtujący BoLa, sam teoretycznie stał się takim graczem. Na dodatek Riot może go podejrzewać o używanie Drop Hacka, tudzież Boostingu konta. Jakby tego było mało Dis strasznie agresywnie odnosił się dzisiaj do osoby która zdrop hackowała jego grę, nawet groził mu śmiercią. A wiemy jak Riot walczy z toksycznymi graczami, więc również za to mógł skończyć jak kiedyś IMba. Co wy o tym sądzicie?

PS: Dis został wyrzucony z ESL jakiś miesiąc temu, i do tej pory okłamuje swoich widzów że nie castuje LCS i innych turniejów ESL, dlatego, że Leo z Tybkiem są w studiu. Szkoda tylko, że Mayor Lag już dawno temu zajął się Disem i tym jak promuje on Bot of Legends. Może mu płacą za reklamę?

Mozna jeszcze dodac, ze ktos na czacie odrazu banuje jak sie napsize, ze zostal wyrzucony z esl'a za promowanie bol'a. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Według mnie powodów jest dość dużo. Zaczynając od tego, że kupił levelowane konto które nie należy do niego, na dodatek było ono levelowane w użyciu o program Bot of Legends. Więc Dis hejtujący BoLa, sam teoretycznie stał się takim graczem. Na dodatek Riot może go podejrzewać o używanie Drop Hacka, tudzież Boostingu konta. Jakby tego było mało Dis strasznie agresywnie odnosił się dzisiaj do osoby która zdrop hackowała jego grę, nawet groził mu śmiercią. A wiemy jak Riot walczy z toksycznymi graczami, więc również za to mógł skończyć jak kiedyś IMba. Co wy o tym sądzicie?

PS: Dis został wyrzucony z ESL jakiś miesiąc temu, i do tej pory okłamuje swoich widzów że nie castuje LCS i innych turniejów ESL, dlatego, że Leo z Tybkiem są w studiu. Szkoda tylko, że Mayor Lag już dawno temu zajął się Disem i tym jak promuje on Bot of Legends. Może mu płacą za reklamę?

Pierwszy raz od 3 lat wszedłem na to forum aby zapytać

Selex skąd ty niby wiesz co się dzieje w ESL? Gdzieś tutaj na forum (jak znajdę to dokleję) ktoś Cię cytował że rozmawiałeś z pracownikiem RIOT podczas jakiegoś lanu i on Ci powiedział o zajściu w ESL;

dlaczego niby ktoś z RIOT miałby ci się spowiadać o Disie i na jakim lanie niby spotkałeś pracowników riot ? :)

(Nie , nie bronie Disa ale coś mi w tej historii nie pasuje) :)

Pozdrawiam 

edit : 

ahh wczoraj znalazłem ten temat na w którym ktoś to cytował (może nie to forum? :C )

nie miałem jak wczoraj odpisać bo czytałem  to na telefonie :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...