Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Disa "challenger in 10 days"

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zachowujesz sie jak prostak 12 letni.

Nie można wymagać zbyt wiele od ograniczonego umysłowo BoLowca.

@topic

Skoro na mainie nie może wbić, to na nowym koncie tym bardziej, ale mimo wszystko życze mu powodzenia we wbijanu tego challa ;)

Opublikowano

cholera jasna czepiacie się disa o nie wiadomo co... wkurza mnie to gość jest fajny  muszę przyznać lubię jego streamy i często je oglądam. można się od niego wiele nauczyć... ale nie niektórzy muszą coś napisać żeby mu doj**ać bo tak fajnie jest napisać coś że jest ch**owy czy coś bo jemu to pomaga nie ? ludzie ogarnijcie się proszę was o to. Człowiek fajny robi ciekawe streamy ma dużą publiczność zarabia sobie na tym pieniądze robiąc to co lubi. powinniście mu przybić piątkę a nie hejt hejt hejt!!!!

żartowałem jest c*****y i niech zostanie w tym goldzie pizduś j****y   ;)

minionek_5956.png

Opublikowano

Jebac disa.. max jak mu sie uda wyjść z golda to jakas platyna xD nigdy nie przebije Nervariena, to gowno chce sie tylko na nim wybić tak jak na innych, szkoda mi ludzi co go oglądają xD

Opublikowano

Meh, już dostałem bana na chat na 86k sekund xDD.

//Wątpię, że wyjdzie jeśli w goldzie IV przegrał już 3 gry -.-.

Hmm, na diamond V sié zatrzyma, eventualnie platyna niæej.

Opublikowano

Meh, już dostałem bana na chat na 86k sekund xDD.

//Wątpię, że wyjdzie jeśli w goldzie IV przegrał już 3 gry -.-.

Meh ja dostałem perma  ^_^

minionek_5956.png

Opublikowano

Miał 3v3. A ten challenger nervariena, spojrzałeś kiedyś na jego kda na normalnym koncie? nie domyślałeś się, że go carryują? Top 10 postaci, nie ma żadnej którą by miał większe kda niż 3. To jest kompletna porażka.

on przynajmniej nie uzywa bola

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Hahhaahh to gówno nie dość że zajebało pomysł od nerva to i tak mu to nie wyjdzie :) prawda jest taka że dis to przerosłe dziecko z nowotworem z przerzutami a także biedą umysłową która we wszystkim dopatruje się bola, dh i innych. Życzę jak najwięcej wywalonych gier, przegranych gier z cassio na midzie

Nerva/Imba>dis

Niech dostanie eBoLi, pozdrawiam

@Adolf Hipster

Wkraczaj do akcji z mocnym vps'em xD

Opublikowano

Hahhaahh to gówno nie dość że zajebało pomysł od nerva to i tak mu to nie wyjdzie :) prawda jest taka że dis to przerosłe dziecko z nowotworem z przerzutami a także biedą umysłową która we wszystkim dopatruje się bola, dh i innych. Życzę jak najwięcej wywalonych gier, przegranych gier z cassio na midzie

Nerva/Imba>dis

Niech dostanie eBoLi, pozdrawiam

@Adolf Hipster

Wkraczaj do akcji z mocnym vps'em xD

Dla Twojej wiadomości to Nervarien zgodził się na ten "challenge" Dis'a. Nervarien i Dis rozmawiali o tym już tydzień może dwa po zakończeniu niepowodzeniem Nervarien'a. Więc nie wiem jak on niby zajebał jego pomysł.

Opublikowano

Dla Twojej wiadomości to Nervarien zgodził się na ten "challenge" Dis'a. Nervarien i Dis rozmawiali o tym już tydzień może dwa po zakończeniu niepowodzeniem Nervarien'a. Więc nie wiem jak on niby zajebał jego pomysł.

Jak dla mnie mógł się popisać większą kreatywnością bo co z tego że nerv się zgodził, jeżeli pierwotny pomysł był jego, tak? A dis tą serie po prostu kopiuje pomimo pozwolenia, takie jest moje zdanie
Opublikowano

Jak dla mnie mógł się popisać większą kreatywnością bo co z tego że nerv się zgodził, jeżeli pierwotny pomysł był jego, tak? A dis tą serie po prostu kopiuje pomimo pozwolenia, takie jest moje zdanie

Pierwszy streamer, który robił taki challenge to Nightblue, ale on chyba w tydzień czyli Nerv też od niego to skopiował. c:

@top Wbije D1 i będzie miał losing streaka do B5 imo.

Opublikowano

Nie rozumiesz inteligencie, że to jest "zakład" ?  

Co do Disa to raczej utknie w P1/D5. Skoro nie wbił na głównym koncie to jak on sobie wyobraża wbić na smurfie zwłaszcza, że teraz go snajpią jak skurwyysyn :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

gary->nightblue->nervarien->dis

wiec nie mow ze nervarien to zaczal

mam nadzieje ze sie disowi uda, ale jak spotkam go w grze to mu ja zjebie

<>

Opublikowano

to nie burzarien wymyślił te 10 dni, lel, jeśli chuja wiesz to po co się wypowiadasz, żeby hejtować byle kogo, a sam pewnie jesteś jeszcze większym nieudacznikiem w lolu?  B)

@top

utknie na d5.

Opublikowano

Nie rozumiem po co robi taką serie skoro nie ma nawet na głównym koncie .. to tak jakby gold zrobił "diamond in 10 days"

Myślę ,że dobije diament 3/2

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Nie nie, Nerva zrobił to z uprzejmości, każdy wie jaki jest dis, wchodzi każdemu w dupe bo jest nikim. Po prostu nie chciał go oblać gównem. Każdy wie że 70% widzów to dzieci, dlatego nie streamuje w nocy. Także ten, no yebać disa no hihi

Wracając do tematu plat 1-3 max

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...