Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Disa "challenger in 10 days"

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwila skonczylem przygotowywac nowe konto (30 poziom unranked) 0 win/0 lose, zamierzam go snipowac w kazdej z gier, tak jak robilem to na challengerze - szukam ludzi do duoq ktorzy w calym tym procesie beda mieli okazje zdobyc free elo (zdaje sie ze unranked moze grac z silver/gold wiec takich osob szukam) - prosze sie do mnie zglaszac na PM

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie mógł się popisać większą kreatywnością bo co z tego że nerv się zgodził, jeżeli pierwotny pomysł był jego, tak? A dis tą serie po prostu kopiuje pomimo pozwolenia, takie jest moje zdanie

Co ty pierdolisz LOL XDD Szkoda że serie "unranked -> challenger" są i były rozgrywane przez streamerów od dawna dla zdobycia widowni na twitchu.

Opublikowano

Co ty pierdolisz LOL XDD Szkoda że serie "unranked -> challenger" są i były rozgrywane przez streamerów od dawna dla zdobycia widowni na twitchu.

Kłebo łaku, Mionsz lepsze hasztagi i pancze napierdala pozdro :v

A Disa obrażacie ale to on zarabia hajsy za granie, to jest jego praca. A wy siedzicie spoceni przed kompem, pewnie spasieni i wyzywacie bo chce sobie nabić widzów XDDDD. Gdybyście mieli okazję też byście tak robili jakbyście mieli trochę oleju w głowie.

To samo jest z Bonzem i Kobrą. Niby debile ale oni zabłysnęli inteligencją i też trzepią kasę tyle, że na debilach : 10zł za pozdro to elo  XDD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie pobije nervariena, nervarien grał na wsyzstkich liniach i nie tylko jednym championem jak ten bob gra tylko yi.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

jak go na goldach carrują już to ciekawe co będzie w platynce :D

No i w tym goldzie wcale mu nie idzie za dobrze, imo z niego wyjdzie ale w tej koszmarnej platynie juz se nie poradzi

@offtop

Widze zmieniles synge :D

4zzt3n.png

Opublikowano

Nervarien po za tym zarywal nocki a ten konczy streama o 22-23..

Moim zdaniem wyladuje gdzies miedzy Diamond 4 a Platyna 3

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

myślę teraz, że nawet z platyny nie wyjdzie pozdro. Jak on pieprzy pół streama o jakichś duperelach i gry nie szuka to marnuje cenne minuty. Beka jak skurwysyn ;d

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja licze na spotkanie z nim w d3, o ile wgl dojdzie do diamentu, bo nie zapowiada sie na to

Opublikowano

Hmm.. może mu się przyfarcić i trafić tam gdzie chce, kto wie?

Ja wiem, jest gównem które nie potrafi kerować goldów z jungli, jak wejdzie do platyny to znajdzie się na swoim poziomie i będzie wygrywał 50 - 60 % gier po 10 dniach kończąc w Plat 1.

Opublikowano

taki ból macie, że chłopak zarabia nie mały hajs na tym streamie ;> ? 

dużo razy coś odpierdala ale to jest 10 k***a dni wystarczy, że dziennie wbije po 2 dywizje i nie jest to żadne wyzwanie, a gra on zdecydowanie więcej od rastafarianina.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

taki ból macie, że chłopak zarabia nie mały hajs na tym streamie ;> ? 

dużo razy coś odpierdala ale to jest 10 k***a dni wystarczy, że dziennie wbije po 2 dywizje i nie jest to żadne wyzwanie, a gra on zdecydowanie więcej od rastafarianina.

Kto ma bol dupy? Ludzie tylko mowia swoja opinie jak daleko zajdzie ;)

No gdzie gra wiecej od nerva, dis zagral 20 iles meczy w 2 dni, a nerva tyle w jeden dzien bo nocki robil.

4zzt3n.png

Opublikowano

Przytoczę tutaj mój komentarz pod jego filmem:

btp73n.jpg

Wbić tego challengera w 10 dni mógłby jakiś koreaniec przy odpowiednim szczęściu, ale nie taki dis. Mam wątpliwości czy on do d1 dojdzie.
W samym d1>chall trzeba siedzieć jakieś 5-6 dni, więc teoretycznie ma 4 dni żeby wbić od unrankeda do d1, a jak na razie to dostaje od goldów, więc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...