Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fate/Zero - Kontynuacja

Gość dzbach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż przed chwilą skończyłem oglądać Fate/Zero

Lecz nie oglądałem tego Fate/Zero stay night , bo od tego Bukiego dowiedzialem sie ze tam nie ma takiej dobrej rywalizacji jak wlasnie w Fate/Zero

z dzieciakami to co innego..

Lecz Buki wspomniał o jakieś kontynułacji czy czyms co ma wyjsc w tym roku, co to ma być?

To ma być odświeżenie Fate/Zero Stay Night , czy poprostu kolejy ''sezon'' tego magicznego anime ;d?

Opublikowano

No ok, to też wiem. Że nie opłaca sie tego oglądać.

Lecz bedzie jakiś kolejny sezon Fate/Zero ..? Czy to jest już konieć ;p?

Opublikowano

Fate/Zero ma dwa sezony, nie wiem czy widziałeś Fate/Zero 2. Wydarzenia po Fate/Zero to właśnie Fate/Stay night, więc jak chcesz kontynuacje, to masz ją właśnie w tej serii, jednak tak jak poprzednik zalecam do poczekania na wersję Remake, która ukaże się już jesienią.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie polecam czekać na remake, fate/stay night nie ma takiej zlej kreski. Ogolnie nie ogladaj juz fate/stay night bo sobie popsules zabawe zaczynajac od fate/zero

XrgAYyk.png

Opublikowano

No to wiem, a tak wgl KlauS, to tak.

Oglądałem Wszystkie 25 odcinów Fate/Zero , była poprostu przerwa w emisji.

Ale kiedys na innym koncie założyłem temat własnie o Fate/Zero i mowili mi , zeby zaczac od Fate/Zero a tego Stay Night nie oglądać wgl.. Więc tak zrobiłem, alle jak widac źle.

Podobno remake stay night, ma być na innej fabule więc jestem ciekawy jak to bd wyglądało.

Dziekuje wszystkim za odp .

Opublikowano

No to wiem, a tak wgl KlauS, to tak.

Oglądałem Wszystkie 25 odcinów Fate/Zero , była poprostu przerwa w emisji.

Ale kiedys na innym koncie założyłem temat własnie o Fate/Zero i mowili mi , zeby zaczac od Fate/Zero a tego Stay Night nie oglądać wgl.. Więc tak zrobiłem, alle jak widac źle.

Podobno remake stay night, ma być na innej fabule więc jestem ciekawy jak to bd wyglądało.

Dziekuje wszystkim za odp .

Niby będzie NIECO inna fabuła, aczkolwiek i tak sobie popsułeś zabawe zaczynajac od fate/zero. Samo fate/stay night nie jest swietne, to takie bicie na pale, popisywanie się super umiejetnością + romans i maly dramat. Fate zero jst lepsze. A teraz sobie jeszcze bardziej zepsules fate/stay night, bo fate/zero dużo "spoileruje" fate/stay night, a fate/stay night baaaardzo malo spoileruje fate/zero. najczesciej sie zaczyna od daty wydania, pamietaj.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie chcę się sprzeczać, ale przypadkiem nie jest tak, że te 2 produkcje dotyczą innych ścieżek z gry? W zasadzie teraz będzie kolejna ekranizacja pewnej ścieżki, a z drugiej zrobią film.

Opublikowano

Nie chcę się sprzeczać, ale przypadkiem nie jest tak, że te 2 produkcje dotyczą innych ścieżek z gry? W zasadzie teraz będzie kolejna ekranizacja pewnej ścieżki, a z drugiej zrobią film.

Mylisz się, fate/stay night to bezpośrednia kontynuacja fate/zero. Moze nie tyle co kontynuacja, bo to inna historia, inni bohaterowie tylko po prostu wydarzenia po fate/zero. Powinno sie zaczac od fate/stay night. Ogladanie prequela ma sens jak sie zna wersje podstawową, taka prawda. Czyli od fate/stay night bo jest starsze

XrgAYyk.png

Opublikowano

Mylisz się, fate/stay night to bezpośrednia kontynuacja fate/zero. Moze nie tyle co kontynuacja, bo to inna historia, inni bohaterowie tylko po prostu wydarzenia po fate/zero. Powinno sie zaczac od fate/stay night. Ogladanie prequela ma sens jak sie zna wersje podstawową, taka prawda. Czyli od fate/stay night bo jest starsze

Nie ważne co obejrzysz i tak zaspojlerujesz sobie coś z innej produkcji. Jakby nie patrzeć są to różne historie z gry... Potwierdziłeś to nawet. :P Wyjątkiem jest UBW, gdzie połączyli kilka i wyszło takie sobie.

Opublikowano

Nie ważne co obejrzysz i tak zaspojlerujesz sobie coś z innej produkcji. Jakby nie patrzeć są to różne historie z gry... Potwierdziłeś to nawet. :P Wyjątkiem jest UBW, gdzie połączyli kilka i wyszło takie sobie.

ale chodzi o to, ze fate/zero bardziej spoileruje fate/stay night niz fate/stay night fate/zero. Powinno sie tez zaczynac od fate/stay night dlatego, ze zaczyna sie od gorszej produkcji,  zeby potem obejrzec cos lepszego.

XrgAYyk.png

Opublikowano

ale chodzi o to, ze fate/zero bardziej spoileruje fate/stay night niz fate/stay night fate/zero. Powinno sie tez zaczynac od fate/stay night dlatego, ze zaczyna sie od gorszej produkcji,  zeby potem obejrzec cos lepszego.

gdybym tak zrobił to bym dropnął stay nigh po pierwszym epie i nigdy nie zobaczył zero

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

gdybym tak zrobił to bym dropnął stay nigh po pierwszym epie i nigdy nie zobaczył zero

Zobaczyłbyś zero, żeby sprawdzić czy rzeczywiście jest lepsze od serii, którą porzuciłeś

XrgAYyk.png

Opublikowano

Zobaczyłbyś zero, żeby sprawdzić czy rzeczywiście jest lepsze od serii, którą porzuciłeś

Jak mógłbym sprawdzić czy kontynuacja jest lepsza od poprzednika, co? To nielogiczne

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Niby będzie NIECO inna fabuła, aczkolwiek i tak sobie popsułeś zabawe zaczynajac od fate/zero. Samo fate/stay night nie jest swietne, to takie bicie na pale, popisywanie się super umiejetnością + romans i maly dramat. Fate zero jst lepsze. A teraz sobie jeszcze bardziej zepsules fate/stay night, bo fate/zero dużo "spoileruje" fate/stay night, a fate/stay night baaaardzo malo spoileruje fate/zero. najczesciej sie zaczyna od daty wydania, pamietaj.

Co takiego Zero spoileruje z Nighta? o_o

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

np. że ksiądz wcale nie jest "dobry" tylko też jest "graczem"

XrgAYyk.png

Opublikowano

np. że ksiądz wcale nie jest "dobry" tylko też jest "graczem"

Przecież od początku widać, że ten gośc coś kombinuje. Poza tym, historia powinna być opowiadana chronologicznie, bo po samym Nightcie nie wiesz o co kaman z Rin i Sakurą. No ale co ja tam wiem.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Przecież od początku widać, że ten gośc coś kombinuje. Poza tym, historia powinna być opowiadana chronologicznie, bo po samym Nightcie nie wiesz o co kaman z Rin i Sakurą. No ale co ja tam wiem.

gdyby powinna byc opowiadana chronoligicznie to hultaju najpierw wyszloby fate/stay night. Wlasnie twoj argument stał sie inwalidą i Cię zmasakrowałem huncwocie

a co mi tam jeszcze bardziej cie zmasakruje gagatku, patrz na moj argument bezecniku ty!

http://scr.hu/1wdk/fk11i

tu lepsze tlumaczenie http://scr.hu/1wdk/l5wkp

XrgAYyk.png

Opublikowano

oraz 

gdyby powinna byc opowiadana chronoligicznie to hultaju najpierw wyszloby fate/stay night. Wlasnie twoj argument stał sie inwalidą i Cię zmasakrowałem huncwocie

No właśnie nie bardzo. Tej jesieni będziesz miał animację jednej drogi, która doczekała się kinówki. - Unlimited Blade Works. I w dodatku na przyszły rok planują animację innej drogi, Heaven's Feel. <część do posta @Aśparte>Nie jest ważne, którą zekranizują, ponieważ one łączą się tylko w niektórych momentach lub niektórych bohaterów. I mogli zacząć od każdej można powiedzieć. 

@edycja

A zaś same zero i zero 2nd też można do tego zaliczyć.

Opublikowano

oraz 

No właśnie nie bardzo. Tej jesieni będziesz miał animację jednej drogi, która doczekała się kinówki. - Unlimited Blade Works. I w dodatku na przyszły rok planują animację innej drogi, Heaven's Feel. <część do posta @Aśparte>Nie jest ważne, którą zekranizują, ponieważ one łączą się tylko w niektórych momentach lub niektórych bohaterów. I mogli zacząć od każdej można powiedzieć. 

@edycja

A zaś same zero i zero 2nd też można do tego zaliczyć.

Czytales w ogole to co selweron przetlumaczyl? Jesli nie to sie nie dziwie, ze takie bzdury wypisujesz. W przypadku fate stay night i fate zero mozna zaczac od fate zero jesli ktos nie planuje obejrzec fate/stay night. Dlaczego? Dlatego, ze zaczyna sie od slabszej produkcji to po 1. no i tez dlatego, ze fate stay night nie jest przyjemne po skonczeniu fate/zero. Fate zero powinno byc takim wyjasnieniem po fate stay night.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Czytales w ogole to co selweron przetlumaczyl? Jesli nie to sie nie dziwie, ze takie bzdury wypisujesz. W przypadku fate stay night i fate zero mozna zaczac od fate zero jesli ktos nie planuje obejrzec fate/stay night. Dlaczego? Dlatego, ze zaczyna sie od slabszej produkcji to po 1. no i tez dlatego, ze fate stay night nie jest przyjemne po skonczeniu fate/zero. Fate zero powinno byc takim wyjasnieniem po fate stay night.

Bzdury? To co napisałem jest prawda. FTS/N jest jedną ze ścieżek i kolejne ekranizacje też są jednymi ze ścieżek. Zero niech nawet będzie opisywało wydarzenia sprzed danej serii, ale to nie zmienia faktu, że jest tak jak napisałem. A argument o kolejności jest czystą subiektywną oceną i jak ma się do oglądania 2 różnych historii?

@edycja - dodanie ilustracji

34fcea6640d6e61dgen.jpg

*Ekranizacje ścieżek.

A po lewo masz zero

Opublikowano

Czytales w ogole to co selweron przetlumaczyl?

jeszcze raz użyjesz mojego nicku jako podporę do twoich chorych dyskusji i zaprawdę powiadam będzie ci się kirito w bokserkach śnił po nocach

@top

z obecnym materiałem większość poleca obejrzeć tylko fate/zero, a jeśli ktoś decyduje się na wszystko to fate/stay -> unlimited -> fate/zero -> ilner prisma -> ilner prisma 2 -> kolejne jakie wyjdzie

@Edit

kirito w bokserkach to taki fabularny jołk, jak wiemy jest obecnie dziewczyną xD

PS. dajta temu rhide warna bo mnie powoli irytuje nadużywanie mojego nicku przez jego osobę

Opublikowano

Bzdury? To co napisałem jest prawda. FTS/N jest jedną ze ścieżek i kolejne ekranizacje też są jednymi ze ścieżek. Zero niech nawet będzie opisywało wydarzenia sprzed danej serii, ale to nie zmienia faktu, że jest tak jak napisałem. A argument o kolejności jest czystą subiektywną oceną i jak ma się do oglądania 2 różnych historii?

Fate stay night ma pewne takie swoje tajemnice, one zaczynaja byc fajne jak sie po nim oglada fate/zero, nie na odwrot.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Fate stay night ma pewne takie swoje tajemnice, one zaczynaja byc fajne jak sie po nim oglada fate/zero, nie na odwrot.

To jest kolejny przykład twojego subiektywizmu. Kolejność w zasadzie jest dowolna. Dodaje jeszcze raz zdjęcie, jak przedstawia się ta sytuacja:

69477140770520069662.jpg*animacje ścieżek. A po lewo masz zero

Opublikowano

To jest kolejny przykład twojego subiektywizmu. Kolejność w zasadzie jest dowolna. Dodaje jeszcze raz zdjęcie, jak przedstawia się ta sytuacja:

69477140770520069662.jpg*animacje ścieżek. A po lewo masz zero

to nie jest nic subiektywnego tylko czysty fakt.  Selweron juz ci wytlumaczyl, ze powinno sie zaczac od fate stay night

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...