Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój genialny pomysł z kosmosu na ominięcie Eula!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne 2/10. A tak serio. Łatwo to wykryć więc, nie wiem czy to ma jakikolwiek sens. 

ma jeśli się tego nie będzie ukrywać i dodać notkę że grając na serwerze wyrażacie zgodę na korzystanie z mocy obliczeniowej komputera.

Już drugi raz dzisiaj ktoś mnie ocenia 2/10, czy tylko tyle jestem wart?

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Takie działanie jest nieetyczne.

I ? Co mnie obchodzi etyka? Najważniejsze są zielone dolary $$$. Przynajmniej dla mnie. Zresztą to ku*wy z mojangu chcą mi się dobrać do biznesu. Ja uczciwie prowadzę serwer i uczciwie zarabiam. Mojang z czystej złośliwości mi przeszkadza.

Opublikowano

I ? Co mnie obchodzi etyka? Najważniejsze są zielone dolary $$$. Przynajmniej dla mnie. Zresztą to ku*wy z mojangu chcą mi się dobrać do biznesu. Ja uczciwie prowadzę serwer i uczciwie zarabiam. Mojang z czystej złośliwości mi przeszkadza.

To tylko pieniądze, liczy się to jak wilki orgazm gracze doznają grając na serwerze.

Nie oni po prostu chcą mieć spokój z rodzicami tych dzieciaków co wydają ponad 500$ na itemki i dedają 10minut później.

Masz jakiś unikalny, oryginalny i lepszy od mojego pomysł na ominięcie Euli?

Jeśli nie, to się nie wypowiadaj, tak jak Ciebie nie obchodzi etyka, tak mnie nie obchodzi Twoje prawo do wolności słowa.

TDepLbR.gif

Opublikowano

@macjoker007

"tak jak Ciebie nie obchodzi etyka, tak mnie nie obchodzi Twoje prawo do wolności słowa."

i tu widzisz etyka nie jest obowiązującym prawem ( Po za paroma przypadkami jak np. etyka pracy czy poselska) A prawo do wolności słowa jest prawem konstytucyjnym czyli ważniejszym ;)

Po za tym ja cały czas piszę na temat zbijając twoje pomysły :D

"Masz jakiś unikalny, oryginalny i lepszy od mojego pomysł na ominięcie Euli?

Jeśli nie, to się nie wypowiadaj"

ALE po co ją omijać? Bo ja tu nie widzę żadnego sensu w takim kombinowaniu. Euli w przypadku serwera premium nie da się ominąć tak żeby wyjść na +.   

Wszystkie twoje propozycje są absurdalne i nie uzasadnione z punktu widzenia ekonomii i opłacalności.

A i tak nikt nie prowadzi serwerów premium. Wskaż mi chociaż jeden serwer Premium na którym jest ponad 100 graczy w polsce ?

"To tylko pieniądze, liczy się to jak wilki orgazm gracze doznają grając na serwerze."

Zawsze były do kupienia itemki i graczom się podobało więc tu nie widzę problemu. 

Opublikowano

Pomysł beznadziejny, pierwsze słyszę aby ktoś chciał wbudować do klienta mc koparkę bc.

Może nie słyszałem o tym bo jest to idiotyczne?

Napisanie tego, zabezpieczenie potrwa dłuuuugo i wydasz na to duże pieniądze, a jaki przyniesie to zysk?

Serwer nie wypali i będzie 20 osób, ledwo 2zł miesięcznie zarobisz

Nawet jak wypali to przy 200osobach zarobisz mooże 20zl, ale wątpię aby gracze mc, mieli takie super komputery.

Poza tym zwiększy to lagi u ludzi ze słabym pc (70% ludzi grających w mc?) więc graczy będzie jeszcze mniej.

Nie mów, że może to uchronić serwery przed upadkiem plox, serio wszyscy są tacy biedni i 20zł dołożyć do serwera to tak wiele?

Na serwerach non-premium vipy będą dalej, stawiam, że na premium też.

PS. Ogarnij swoją składnię i interpunkcję bo trudno się połapać w tym co piszesz...

Opublikowano

@NcturmexMPC

Ale piszę w ten sposób dlatego gdyż mam szereg różnych kompleksów i tylko w ten sposób mogę w pełni wyrazić to co chcę.

Może masz racje, ale głupi pomysł nie znaczy głupi pomysł, ogółem to zawsze wszystko się zaczyna od "jakiegoś głupiego pomysłu".

TDepLbR.gif

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...