Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niby... "kto siedzi w bronzie jest noobem".

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisząc takie debilne tematy jesteś noobem.

Umiesz grać - wyjdziesz, wcześniej czy później; Nie - nie wyjdziesz.

W silverze na koncie kolegi, wygrywałem ponad 70% meczy, normalnymi carry postaciami. 

Więc nie wiem co tam w brązie się dzieje, ale jak nie umiesz wyjść, siedź w tej społeczności dalej.

I kolejny płaczek żalący się jaki to jego team jest zły. Pokazałeś nam tylko 2 gry z match history i masz wielki problem, bo ich nie wygrałeś "przez team". Standardowa rada: graj lepiej.

+1

Taka prawda.

wejdz na strone op.gg wybierz serwer EUNE i wpisz swoj nick tam mozesz pokazac nawet tysiac ostatnich gier zobacyzmy jaki rzeczywiscie reprezentujesz poziom

podaj link do profilu albo podaj swój nick  :)

Dodam też, że patrząc profile, nie wiesz do końca czy gra ktoś dobrze wtf? Nie widziałeś jego gier, nie oceniaj go po grach.

Ja go oceniłem po tym, że zakłada takie idiotyczne tematy.

Myślisz, że grasz dobrze i lepiej od innych, że zawsze masz rację. Jest taka choroba, ale częściej to wychowanie. 
Jak popełnie błąd, napiszę "my bad", zastanowie się i gram dalej.

To jest na papierze, tak samo mecz Lech z tymi bobami, kto wygrał? 

Albo odpal spacje

Bez mózgu i tak się tym gier nie wygra.

Można zauważyć, ile osób z tego forum i siedzi max w goldzie. Większość przypadków.

Ja próbowałem, ale za chuja bez tego mi się lepiej gra.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam nie gram za dużo rankedów bo gram w tą grę dla beki ale w brązie nigdy nie byłem xD podobno tam katariny, fiory, mastery robią rozpierdol bo bronziki nie wiedzą jak to kontrować, a możesz tym sam kernąć.

Zrób tak weź mastera idź na jungle, stakuj madredy w c**j, bierz teleporta rób jak najszybciej buffy weź teleporta i ciągle rób wszystkie buffy, a jak nie masz hp czy chcesz kupić itemy szybko wracaj do bazy teleport do drugie tureta koło danego buffa, którego masz zamiar robić i tak nakurwiasz te mobki w jungli gdzieś do 20 minuty i jak wbijesz w kogoś na ulcie ma pograne :> (koreańska taktyka)

Teraz coś Ci pokażę.

Trzymaj fiorę:

4038014074982181048141.png

Tutaj master:

7738514074982191048141.png

Na tych ss'ach widac, ze nie kradne wszystkich killi. Nie gram bardzo zle, potrafie dogadywac sie z druzyna, mam dosyc dobre kda ale dupa.

AA i co do kontrowania.

Fiore kontruje dosyc duzo champow, najtrudniej jest z jaxem, pantheonem, renektonem i rumble.

Na masterze jak gram to mam wywalone w kogo wskakuje :D To znaczy bije adc/ ap a nie tanki.

Opublikowano

Jakoś dla boosterów wyjście z brązu to jest kwestia 1-2 dni, a skoro oni potrafią wyjść z brązu to chyba jest to możliwe ;) To samo tyczy się srebra

Boosterzy mają platinum+ ale silver V nie dałby rady wyjść z brązu ;)

Opublikowano

Ciekawe jak Ci 50 gier pokaze.

Chce pokazac za zawsze dobrze mi idzie ale nie mam dobrego teamu.

Mial ktos kiedys taka sytuacje i wie jak w ogole wyjsc z tego???

Da się, podaj nick

#Topic

Kiedy wy się nauczycie, że staty nie grają ? Jak myślicie dlaczego taki nervarien mając staty np. 2/8 wygrywa gry ? Bo wie jak grać i wykorzystuje błędy przeciwników podczas TF.

Skoro masz te 10/5 i nie potrafisz pomóc innym to znaczy, że brąz to odpowiednie miejsce dla ciebie.

Opublikowano

Kto siedzi w bronzie jest noobem. I tyle. Skoro ten wasz cały mistyczny brąz jest taki TRUNDY, NIE DO WYGRANIA, SAME NOOBY to powiedzcie jak boosterzy mają tam 90+ winrate? Przekupują przeciwników? Nie sądzę. Po prostu umieją grać. Dla przeciętnego golda wyjście z brązu to łatwizna.

Opublikowano

Jeżeli dominujesz wczesnej fazie gry i nie potrafisz wykorzystać Tego w późniejszej to zasługujesz na tą dywizję jaka jest silver. Po prostu poćwicz nad skillem i skup się na grze a będzie dobrze.

Opublikowano

Wyszedłem z brązu tylko dlatego że zacząłem mainować postaci które nie są często pickowane, a ludzie nie potrafią grać przeciwko nim! (Hecarim oraz Kog'Maw)

Co do tych twoich 50 gier, większość gier powinno się pojawić na "Historii Meczów" od Rito, pod tym linkiem, zobaczymy czy jesteś taki idealny: 

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/

Również nie poddawałem się bezmyślnie tak jak to robiła moja drużyna, tylko dawałem NIE i pisałem że jak będziemy grać razem to możemy wygrać, no i nie raz tak było! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

jaka ja mam beke z  typow pseudo platyn diamentow i innych ze w brazie i silverze da sie samemu carrowac 

nawet jak jest afk albo troll

GOWNO PRAWDA
sami w wiekszosci maja boostowane konta albo samemu gowno potrafia srobic

gralem normala i w moim teamie byly same platyny a ja jako silver chcialem sprawdzic czy tak potrafia carrowac jak sie chwala caly czas

i co ? poszedlem afk na 2 minuty 

przejebali prawie kazda linie 

pomijajac to ze enemy team to byly max silvery 

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Duzo osob pisze, ze kto siedzi w bronzie jest noobem. Duzo osob tez ktorzy siedza w goldzie wychodza na szczesciu z silvera.

Moje gry wygladaja zazwyczaj tak:

5765714074846111048141.png

Udyr - Moj team w ogole nic nie robil przeciwnemu, adc pchalo sie 1, tank ostatni, ja wbijalem 2 bo nasze adc wbijalo w nieoczekiwanych chwilach.

Katarina - Moj team latal sam na mapie, pisalem zeby kazdy byl obok siebie. Byl tf to wjechali z 5 stron w nas a leona sobie stala, nawet nikogo nie zestunowala ( wszyscy rzucili sie na mnie, troche zle stalem)

Ktos mi tu napisze kim grac zeby wygrac jakas gre w tym silverze?

Z silvera 5 wyszedlem na luzie, z 4 tez, ale po raz kolejny w 3 mam idiotow w teamie... co mam robic aby wygrywac takie mecze?

Moze to wina mojego buildu? Moze cos mi mozecie poradzic? Czekam na odp.

Na szczesciu z silvera? Wyboostowałem kolege za 2 gifty z Brązu I do Golda V, teraz boostuje drugiego za 2 gifty... Jeśli k***a brąz/silver jest dla ciebie taki trudny to wytłumacz mi jakim cudem ja ich boostuje? Ja jestem w goldzie IV i nie do końca uważam, że akurat ta dywizja jest szczytem moich możliwości, ale staram się iść w górę... A o to ss z bardzo "trudnej" gry w silverze V(chciałbym takie mieć w goldzie)

http://scr.hu/2yn3/roegv

So Hard...

@

Kto siedzi w bronzie jest noobem. I tyle. Skoro ten wasz cały mistyczny brąz jest taki TRUNDY, NIE DO WYGRANIA, SAME NOOBY to powiedzcie jak boosterzy mają tam 90+ winrate? Przekupują przeciwników? Nie sądzę. Po prostu umieją grać. Dla przeciętnego golda wyjście z brązu to łatwizna.

+1
Opublikowano

Niektóre posty ludzi mających platyne/diament są co najmniej śmieszne. Większość ludzi, którzy wypowiadają sie w tym temacie sugeruje, ze autor nie może dostac sie do wyższych lig tylko i wylacznie ze względu na swój skill. Chyba właśnie takie osoby troszeczkę zapomniały o tym że League of Legends jest grą drużynową i to cala drużyna ma wpływ na grę. Jakieś 5 gier temu miałem sytuację gdzie w 20 min , dwóch graczy, volibear i lee sin mieli staty : 2/22 i 3/20 a reszta drużyny tez nie przodowała, teraz bardzo chetnie posłucham jak to staty sie w ogóle nie liczą. Niektórzy za dużo naczytali się artykułów dotyczących LoLa gdzie jako receptę na elohell stawia sie pracę tylko i wyłącznie nad sobą.

Natomiast boosterzy wygrywają dlatego ze są na poziomie znacznie przewyższającym taki brąz, czy sliver . Jest to zupełnie inna bajka. Śmiesznym byłoby wymagać od gracza z brązu poziomu platyny, aby z niego wyjść. Zatem autorom niektórych postów mówiących o tym ze jeden gracz ma na wszystko wpływ i to on powinien pracować (,,Po prostu poćwicz nad skillem") radze troszeczkę pomyśleć , a nie sugerować sie modą na to ze każdemu kto skarży sie na przegrany mecz w brązie mówić, że jest zerem.

Kolego, moja rada: Znajdź sobie kogoś do duo , polecam jungle + mid ( tak właśnie grają boosterzy), w moim przypadku gwarantuje to 80% winow , bo nawet jezeli bot/ top odstaje skillem to łatwo jest im pomóc.

Opublikowano

Niektóre posty ludzi mających platyne/diament są co najmniej śmieszne. Większość ludzi, którzy wypowiadają sie w tym temacie sugeruje, ze autor nie może dostac sie do wyższych lig tylko i wylacznie ze względu na swój skill. Chyba właśnie takie osoby troszeczkę zapomniały o tym że League of Legends jest grą drużynową i to cala drużyna ma wpływ na grę. Jakieś 5 gier temu miałem sytuację gdzie w 20 min , dwóch graczy, volibear i lee sin mieli staty : 2/22 i 3/20 a reszta drużyny tez nie przodowała, teraz bardzo chetnie posłucham jak to staty sie w ogóle nie liczą. Niektórzy za dużo naczytali się artykułów dotyczących LoLa gdzie jako receptę na elohell stawia sie pracę tylko i wyłącznie nad sobą.

Natomiast boosterzy wygrywają dlatego ze są na poziomie znacznie przewyższającym taki brąz, czy sliver . Jest to zupełnie inna bajka. Śmiesznym byłoby wymagać od gracza z brązu poziomu platyny, aby z niego wyjść. Zatem autorom niektórych postów mówiących o tym ze jeden gracz ma na wszystko wpływ i to on powinien pracować (,,Po prostu poćwicz nad skillem") radze troszeczkę pomyśleć , a nie sugerować sie modą na to ze każdemu kto skarży sie na przegrany mecz w brązie mówić, że jest zerem.

Kolego, moja rada: Znajdź sobie kogoś do duo , polecam jungle + mid ( tak właśnie grają boosterzy), w moim przypadku gwarantuje to 80% winow , bo nawet jezeli bot/ top odstaje skillem to łatwo jest im pomóc.

W większości chodzi o to, że on piszę jaki on nie jest z*******y a jakoś się nie pnie w góre. Aktualnie skończyłem boostować kolegę do golda V tylko po to, żeby miał skina(on nie gra rankedów, chciał tylko skina). I co? boostowałem go od brązu I do golda V i ja też trafiałem na tych noobów, afków itp. ale jeśli umie się grać, to da radę wygrać nawet 4v5 jak się ogarnie objectivy i wizję na mapię, a osoba która założyła temat mówi jaki z*******y on nie jest to powinien dawać radę c'nie? I o to się rozchodzi, on po prostu nie gra na poziomie golda albo ma nie wiem jakiego k***a pecha, skoro ja boostuje 2gie konto i nie odczuwam żadnych problemów w wychodzeniu, chociaż czasem łapie wk***a ostrego jak widzę co oni robią...

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Duzo osob pisze, ze kto siedzi w bronzie jest noobem. Duzo osob tez ktorzy siedza w goldzie wychodza na szczesciu z silvera.

Udyr - Moj team w ogole nic nie robil przeciwnemu, adc pchalo sie 1, tank ostatni, ja wbijalem 2 bo nasze adc wbijalo w nieoczekiwanych chwilach.

Katarina - Moj team latal sam na mapie, pisalem zeby kazdy byl obok siebie. Byl tf to wjechali z 5 stron w nas a leona sobie stala, nawet nikogo nie zestunowala ( wszyscy rzucili sie na mnie, troche zle stalem)

Z silvera 5 wyszedlem na luzie, z 4 tez, ale po raz kolejny w 3 mam idiotow w teamie... co mam robic aby wygrywac takie mecze?

ssiesz najwidoczniej i tyle ,jak boostuje to jakos bezproblemowo wychodze użyj swojego brain.lua + skill jeśli masz chociaż scrackowany ten skill.lua

prawda az ci lajkne tego posta jak bylem w g3 to boostowalem swoich kolegów ( tak mam ich naszczescie xD ) za psc w brazie zawsze np. draven 12:0 penta  3 quadry i to bez skryptów ,ze skryptami to ci w jeeden dzien wyjde hehe

Opublikowano

ssiesz najwidoczniej i tyle ,jak boostuje to jakos bezproblemowo wychodze użyj swojego brain.lua + skill jeśli masz chociaż scrackowany ten skill.lua

prawda az ci lajkne tego posta jak bylem w g3 to boostowalem swoich kolegów ( tak mam ich naszczescie xD ) za psc w brazie zawsze np. draven 12:0 penta  3 quadry i to bez skryptów ,ze skryptami to ci w jeeden dzien wyjde hehe

12/0 mówisz? I do tego penta i 4 quadry?

5 killi(penta) + 4* 4kille (quadry)= 21 killi

To w końcu tych killi bylo 12 czy 21 , bo juz sie pogubiłem.

@1361622928-U485574.pngPolskiPolakPL69 Wybacz ale po 1 twoja wypowiedź jest niezbyt wiarygodna.

Po 2 już mówiłem że to jest śmieszne żeby wymagać od człowieka poziomu platyny żeby wyjść z brązu....

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPolskiPolakPL69 twoja wypowiedz jest bardzo wiarygodna ...

@top

jak juz powiedzialem przynajmniej polowa z tych popisujacych sie super pro elo platyn i diamentow

nie wykeruje zadnej gry nawet w brazie 

// najlepiej grac z kolegom np ty jako support /adc 

top/jungle 

Opublikowano

4764514075092651048141.png

To nie jest moj dzien, tyle.

Prosze zamknac temat bo juz glowa mnie boli od czytania postow

Np.

A tak spytam przy okazji.

Przeszedlem z S4 do S3, w S3 przegralem 5 rankedow z rzedu, nie spadlem. O co moze chodzic????

Opublikowano

Weźcie się wszyscy j*b*ijcie w łeb z waszymi wypowiedziami. Wszyscy mówicie, że oj jak to łatwo jest wyjść z brązu/silvera na smurfie wszystkie gry wygrane nawet 3vs5 70% wygranych zaj*biste staty itp. ALE ZROZUMCIE, ŻE ON NIE JEST DIAMENTEM/PLATYNĄ LUB JAKIMŚ BOOSTEREM ŻEBY TAKIE COŚ WYGRAĆ. Sam wiem jak było ze mną, ponieważ wyszedłem sam z brązu do golda i to faktycznie była męczarnia i ciężko jest graczowi na tym poziomie wspinać się na szczeblach lig. Skoro jesteście tacy dobrzy w swoich diamentach/platynkach to czemu nie macie challengera/diamentu? ponieważ jak to wyraził @1361622928-U485574.pngPolskiPolakPL69 ssiecie.

Opublikowano

12/0 mówisz? I do tego penta i 4 quadry?

5 killi(penta) + 4* 4kille (quadry)= 21 killi

To w końcu tych killi bylo 12 czy 21 , bo juz sie pogubiłem.

@1361622928-U485574.pngPolskiPolakPL69 Wybacz ale po 1 twoja wypowiedź jest niezbyt wiarygodna.

Po 2 już mówiłem że to jest śmieszne żeby wymagać od człowieka poziomu platyny żeby wyjść z brązu....

12:0 W/L  w casie 12 meczy.

4764514075092651048141.png

To nie jest moj dzien, tyle.

Prosze zamknac temat bo juz glowa mnie boli od czytania postow

Np.

A tak spytam przy okazji.

Przeszedlem z S4 do S3, w S3 przegralem 5 rankedow z rzedu, nie spadlem. O co moze chodzic????

^ O to ,że po prostu tak masz ,lepiej uważaj ,ja spadam po 3 grach z dywizji. Szczęście ,nie będę mówić o MMR ,bo nie wiem czy o to chodzi.

Opublikowano

Weźcie się wszyscy j*b*ijcie w łeb z waszymi wypowiedziami. Wszyscy mówicie, że oj jak to łatwo jest wyjść z brązu/silvera na smurfie wszystkie gry wygrane nawet 3vs5 70% wygranych zaj*biste staty itp. ALE ZROZUMCIE, ŻE ON NIE JEST DIAMENTEM/PLATYNĄ LUB JAKIMŚ BOOSTEREM ŻEBY TAKIE COŚ WYGRAĆ. Sam wiem jak było ze mną, ponieważ wyszedłem sam z brązu do golda i to faktycznie była męczarnia i ciężko jest graczowi na tym poziomie wspinać się na szczeblach lig. Skoro jesteście tacy dobrzy w swoich diamentach/platynkach to czemu nie macie challengera/diamentu? ponieważ jak to wyraził @1361622928-U485574.pngPolskiPolakPL69 ssiecie.

No bo narzeka na noob teamy xD

A temat:

Niby... "kto siedzi w bronzie jest noobem".

Czyli piszemy mu, że jest słaby. 

Opublikowano

W sumie Cię rozumiem. Wyszedłem do Silver III i teraz w każdym promo mój team ssie pałe, nie nadążam im nawet gankować z mida bo co chwilę padają...

21515.jpg

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

A ja miałem tegie MMR, że wbijająć dewizje od Silvera V przeskoczyłem Silver III.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...