Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niby... "kto siedzi w bronzie jest noobem".

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Duzo osob pisze, ze kto siedzi w bronzie jest noobem. Duzo osob tez ktorzy siedza w goldzie wychodza na szczesciu z silvera.

Moje gry wygladaja zazwyczaj tak:

5765714074846111048141.png

Udyr - Moj team w ogole nic nie robil przeciwnemu, adc pchalo sie 1, tank ostatni, ja wbijalem 2 bo nasze adc wbijalo w nieoczekiwanych chwilach.

Katarina - Moj team latal sam na mapie, pisalem zeby kazdy byl obok siebie. Byl tf to wjechali z 5 stron w nas a leona sobie stala, nawet nikogo nie zestunowala ( wszyscy rzucili sie na mnie, troche zle stalem)

Ktos mi tu napisze kim grac zeby wygrac jakas gre w tym silverze?

Z silvera 5 wyszedlem na luzie, z 4 tez, ale po raz kolejny w 3 mam idiotow w teamie... co mam robic aby wygrywac takie mecze?

Moze to wina mojego buildu? Moze cos mi mozecie poradzic? Czekam na odp.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tez jestem3  i chuja nie da się wyjść gram supoortami, junglą bo nikt na nie nie chce isc.. a ja się nie ryje jak pizda na mida,adc,top czekam co oni wezma..

podobno ryzem fajnie wyjsc tanky , dmg

Opublikowano

Heh. xD W brązie suppem też da się kerować, bo twój adc wtedy jest mocno feednięty 

Opublikowano

Swoje błędy najlepiej wywnioskować na powtórkach . Polecam program "LOLRecorder" oglądaj swoje gierki i tyle. Najprościej to jest zwalić na team :D .

Co do Udyra zamiast BanShee składaj to 525881407486139299469.png oczywiście składasz to sytuacyjnie , ale banshee polecam wtedy kiedy w enemy team jest Zed ;) .

Staraj się oddawać kille ADC bądź Midderowi.

@Edit

Najlepiej Cerrować gry Kata , Lux , Ziggs.
Hmm no i tutaj rola Supporta też jest okej.
Pomagając swojemu adc , jednocześnie pomagasz całej drużynie.
Jeżeli ADC będzie nafeedowany i potrafi to wykorzystać to gierka wygrana.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Jakoś dla boosterów wyjście z brązu to jest kwestia 1-2 dni, a skoro oni potrafią wyjść z brązu to chyba jest to możliwe ;) To samo tyczy się srebra

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Najlepiej to naucz się grać, na smurfie leciałem w silverze tylko Vi i przegrałem zaledwie 3 gry. Do tego w silverze można wygrać mając 2 pierdolców lub nawet afków, tam to nic trudnego. Wystarczy pisać do bólu tym noobom co mają robić aż w końcu to zrobią. Silver i Brąz to najśmieszniejsze ligi, ludzie płaczą że nie mogą wyjść przez noobów, a sami nie potrafią dobrze grać. 

I graj na tej linii gdzie się najlepiej czujesz i wymainuj sobie jakieś postacie.

Opublikowano

"Moje gry wygladaja zazwyczaj tak:" 

pokazałeś tylko 2 gry, śmieszne.

Pokaż 50 gier to ocenimy czy tak twoje gry wyglądają :)

Pasjonat
Opublikowano

z  brąza V do silvera V masz 20 gier.

Polecam duo bota ja zazwyczaj gram tristana/cait + blitz/leona

Jak sie ogarnie pozycjonowanie to easy win.

raz wygrałem 3v5 wiec to nie wina teamu, ze przegrywasz ;p

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

''Nie moge wyjsc z bronzu bo mam noob team''

Nie ma czegos takiego, skoro ty gra lepiej niz ludzie z twojej dywizji to powinienes bez problemu wejsc wyzej.

Wiec albo to kwestia czasu albo poprostu grasz jak bronz .

Opublikowano

No nie wiem jak pokazac Ci 50 :O.

Macie tutaj kolejne do kolekcji:

9347514074889111048141.png

Opublikowano

No nie wiem jak pokazac Ci 50 :O.

Macie tutaj kolejne do kolekcji:

9347514074889111048141.png

Ja nie jestem chall lub diament, tylko zwykly gracz ktory zasluguje na granie na wyzszym poziomie a nie w silverze.

Po co pokazujesz te same gry co wczesniej? jedynie ryze doszedl.

Opublikowano

Ciekawe jak Ci 50 gier pokaze.

Po co pokazujesz te same gry co wczesniej? jedynie ryze doszedl.

Chce pokazac za zawsze dobrze mi idzie ale nie mam dobrego teamu.

Mial ktos kiedys taka sytuacje i wie jak w ogole wyjsc z tego???

Opublikowano

Ciekawe jak Ci 50 gier pokaze.

Chce pokazac za zawsze dobrze mi idzie ale nie mam dobrego teamu.

Mial ktos kiedys taka sytuacje i wie jak w ogole wyjsc z tego???

50 w sensie, że więcej tych gier niż tylko 3...

Wkurwia mnie takie nastawienie, że "zawsze dobrze mi idzie ale nie mam dobrego teamu" kur.wa, ludzie...

Opublikowano

ja bedac w  goldzie z b2 wyszlem w 30 gier (wiadomo, jakis zachwyzajacy wynik to nie jest)

pozdrawiam, pokaz wiecej gier a nie te ktore jako tako ci wyszly

­

Opublikowano

może ci pokazać 50 gier na op.gg, ogólnie to musisz robić błędy, to jest proste ja z silver 5 do platinum 5 wbiłem w 6 dni, przegrywając może z 8 gier... Załącz lolrecorder i zobacz jakie błędy popełniasz, bo nie wmówisz nikomu że ich nie robisz i masz noob team, chyba że jesteś typem osoby "to nie moja wina" "noob jungler" etc. Ja jak widzę podczas gry błąd który popełnię to zaczynam się zastanawiać jak ja się w platynie znalazłem... Oprócz tego stalowe nerwy, musisz ignorować ludzi i być zajeb*ście miłym, mówić co mają robić. Jeżeli grasz dobrze to cię posłuchają :)

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

W brązie większosć gier można wygrać samemu. Taki nervarien np. nie mial problemu gdy na koncie z poradników boostował konto. Tylko wy brązy tak płaczecie. Jak jesteś junglerem to oddawaj kille, ty ich nie potrzebujesz, zwlaszcza jako udyr. Bo i tak mozesz sie nafarmic, a udyr to jest tank, jedynie trinity potrzebuje. A grając na midzie taką katariną myślę, że możesz grać z teleportem, albo bez, ale wazne, zebys raomowal gdy zdobyles przewage na linii. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

I kolejny płaczek żalący się jaki to jego team jest zły. Pokazałeś nam tylko 2 gry z match history i masz wielki problem, bo ich nie wygrałeś "przez team". Standardowa rada: graj lepiej.

Opublikowano

wejdz na strone op.gg wybierz serwer EUNE i wpisz swoj nick tam mozesz pokazac nawet tysiac ostatnich gier zobacyzmy jaki rzeczywiscie reprezentujesz poziom

podaj link do profilu albo podaj swój nick :)

Opublikowano

Każdy siedzi w takiej lidze na którą zasługuje. Przy platynie to nei do końca prawda, ale brąz silver? Heimerdinger adc tam może być 10/0.

Opublikowano

Ja tam nie gram za dużo rankedów bo gram w tą grę dla beki ale w brązie nigdy nie byłem xD podobno tam katariny, fiory, mastery robią rozpierdol bo bronziki nie wiedzą jak to kontrować, a możesz tym sam kernąć.

Zrób tak weź mastera idź na jungle, stakuj madredy w c**j, bierz teleporta rób jak najszybciej buffy weź teleporta i ciągle rób wszystkie buffy, a jak nie masz hp czy chcesz kupić itemy szybko wracaj do bazy teleport do drugie tureta koło danego buffa, którego masz zamiar robić i tak nakurwiasz te mobki w jungli gdzieś do 20 minuty i jak wbijesz w kogoś na ulcie ma pograne :> (koreańska taktyka)

hehpng_esrnree.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...