Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typ serwera

000MuNDziOo

Typ serwera   

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze byście chcieli zagrać ? Niestety serwer ma 30 slotów i nie możemy dodać takich trybów jak Blitzsg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwerze byście chcieli zagrać ? Niestety serwer ma 30 slotów i nie możemy dodać takich trybów jak Blitzsg. Jeżeli macie inne pomysły piszcie w postach :P

Opublikowano

Jedyny fajny tryb z tej Ankiety to Parkour, inne już stały się nudne i każdy chce je robić, już się "przejadły". Jakbyś miał fajny plugin do Parkour jak np. spadasz teleportuje Cię na początek to bym zagrał i zmierzył się z parkourami, naprawdę ciężkimi :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Jedyny fajny tryb z tej Ankiety to Parkour, inne już stały się nudne i każdy chce je robić, już się "przejadły". Jakbyś miał fajny plugin do Parkour jak np. spadasz teleportuje Cię na początek to bym zagrał i zmierzył się z parkourami, naprawdę cięzkimi :)

Pozdrawiam

A jakie jeszcze proponujesz dac tryby 

Opublikowano

@000MuNDziOo Fajny tryb, o którym dopiero się dowiedziałem ten tryb to mini-games na HyPixelu, lecz można go zrobić jako serwer. Ten tryb jest super wejdź i sam przetestuj! Serwer: mc.hypixel.net a mini-games to ArenaBrawl i jest w fazie Bety. Bardzo mi się podoba ten tryb i na 30 slotów jest w sam raz, to jest modyfikowane PvP z boostami sam ogarnij super efekty!

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

@000MuNDziOo Fajny tryb, o którym dopiero się dowiedziałem ten tryb to mini-games na HyPixelu, lecz można go zrobić jako serwer. Ten tryb jest super wejdź i sam przetestuj! Serwer: mc.hypixel.net a mini-games to ArenaBrawl i jest w fazie Bety. Bardzo mi się podoba ten tryb i na 30 slotów jest w sam raz, to jest modyfikowane PvP z boostami sam ogarnij super efekty!

Pozdrawiam

Tylko niestety nie umiem jeszcze pisać pluginów a ten plugin jest autorski :(

Opublikowano

@000MuNDziOo Tak wiem że to autorski plugin, ale myślałem, że umiesz pisać pluginy. Jest inne wyjście możesz kupic plugin od HyPixel'a, ale sądzę, żeby Ci dali niezłą sumkę. Innego pomysłu nie mam przykro mi :(

sygnaturka.png
Opublikowano

@000MuNDziOo Tak wiem że to autorski plugin, ale myślałem, że umiesz pisać pluginy. Jest inne wyjście możesz kupic plugin od HyPixel'a, ale sądzę, żeby Ci dali niezłą sumkę. Innego pomysłu nie mam przykro mi :(

Niezła sumka to mało powiedziane :D Ale i tak dzięki za podpowiedź :D

Opublikowano

Jedyny z ankiety który by mógł wypalić to parkour.

Survival? Nie da rady masz już te xcrafters'y, skkf'y itd.

Freebuild? Też nie wypali, wszystkie serwery tego typu kończą bardzo szybko swój żywot

Skyblock? Ostatecznie jak się postarasz wypali ale też sporo jest takich serwerów

Opublikowano

Jedyny fajny tryb z tej Ankiety to Parkour, inne już stały się nudne i każdy chce je robić, już się "przejadły". Jakbyś miał fajny plugin do Parkour jak np. spadasz teleportuje Cię na początek to bym zagrał i zmierzył się z parkourami, naprawdę ciężkimi :)

Pozdrawiam

Do opcji spadasz i teleportuje cię na początek, wystarczy command block.

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Uczeń
Opublikowano

Raczej nie ma co marnować pieniędzy na server 30 sl.... nie jestem pewien, ale wydaje mi się że minecraft przechodzi do bardziej "elitarnego" stadium, a co za tym idzie ograniczy się liczba serverów małych, i nieprofesjonalnych. 

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Zapraszam was wszystkich na serwer minecraft 1.7.X który jest no-premium. Jest to Survival+Glidie+Działki (wiem ze jest pełno takich tylko ze u nas jest wszystko skonfigurowane wszystko poprawnie i macie pewność ze serwer nie upadnie po miesiącu). Strona WWW oraz IP to ~» WinCraft.pl «~

Zapraszam was wszystkich na serwer minecraft 1.7.X który jest no-premium. Jest to Survival+Glidie+Działki (wiem ze jest pełno takich tylko ze u nas jest wszystko skonfigurowane wszystko poprawnie i macie pewność ze serwer nie upadnie po miesiącu). Strona WWW oraz IP to ~» WinCraft.pl «~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...