Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja

KopajBanana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz więcej widać redaktorów na forum, wydaje mi się, że przez ta mniej to przypomina forum i właśnie dlatego proponuję administracji utworzyć serwis o grach współpracujący z MPC. Przyciągnie to więcej ludzi, utrzyma się raczej sam, a i redaktorzy będą mieli zajęcie.

Jeżeli ta sugestia zostanie rozpatrzona negatywnie to w takiej sytuacji proponuję utworzyć osobny dział, na temat E-SPORTU. Redaktorzy LoL'a by mieli zajęcie, pewnie do Doty by się ktoś znalazł i zapewne jeszcze do CS:GO, którym sam mógłbym się zająć (tak dużo tam osiągamy i nikt tego nie rozpowszechnia? Phi! :P ).

Słowami końcowymi, MPC jest takie duże, że serwis o jakim mówię cieszyłby się na pewno popularnością i pomoglibyśmy rozwijać pasję nowych ludzi.

Osobny dział: Nie.

Osobny serwis: Jeżeli go opłacisz to neutral z przychylnością na tak.

Reklamy tutaj robią swoje, jeśli administracja wychodzi na + to może spróbować otworzyć taki portal i zobaczyć czy da radę utrzymywać się na siebie.

9bylOWE.png

Opublikowano

Jeśli zapłacisz za utrzymanie serwera i pewnie IP. Board to portal byłby ok. Jeśli chodzi o dział to również zły pomysł, np. Redaktorzy Konsol nie mają nic wspólnego z E-Sportem.

Obecnie jest dobrze.

Nie.

Opublikowano

Jestem na tak, ciągle się rozwijamy wyszłoby to na dobre :)

Opublikowano

Jeśli zapłacisz za utrzymanie serwera i pewnie IP. Board to portal byłby ok. Jeśli chodzi o dział to również zły pomysł, np. Redaktorzy Konsol nie mają nic wspólnego z E-Sportem.

Obecnie jest dobrze.

Nie.

Mogłoby to być coś w stylu benchmark'a - coś na styl bloga (miejsce dla wykazania się codersów).

Na nie, nie są aż tak aktywni żeby była konieczność tworzenia serwisu.

A jak się połączy wszystkich "do jednego wora" to raczej będzie bardziej widoczna aktywność. Przy okazji może ktoś skusi się na jakąś nową grę?

Dobry pomysł, ja jestem na tak.

Opublikowano

W dziale League of Legends redaktorzy będą informować o scenie e-sportu, więc dodatkowego działu nam nie potrzeba.

Neutral.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Na nie, nie są aż tak aktywni żeby była konieczność tworzenia serwisu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jestem na nie. Są teraz subfora z redakcjami, imo bardzo dobrze to funkcjonuje.

Opublikowano

Po co tworzyć "coś" co mamy dopiero od kilku tygodni.. 

Stworzenie takiego czegoś wymaga wielkiej aktywności, zaangażowania oraz wysiłku. 

Ja bym poczekał, aż wszystkie redakcje się osiedlą, przyzwyczają.. Nie.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Poczekajmy, aż te całe redakcje się rozwiną i pobędą na tym forum trochę czasu. Np rok. Wtedy można już coś pomyśleć.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...