Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alados Metin2 - Poszukiwane osoby do teamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Z racji tego iż na nowo postanowiłem założyć prywatny serwer metin2 (pierwsza próba założenia własnego serwera odbyła się w 2011 roku aczkolwiek się nie udała z braku funduszy, teamu, doświadczenia itd.) szukam osób do nowego teamu.

Jesteś osobą doświadczoną bądź chcesz nabyć doświadczenia na danym stanowisku? Zapraszam do kontaku.

Kogo szukam?

Szuakm osób, które chcą tak jak i ja postawić stabilny serwer do gry. Jestem człowiekiem sumiennym i wymagającym. Nie chcę robić nic na odwal dlatego szukam też osób podzielających moje zdanie: "Jak coś zaczniesz to dokończ to tak by się wszystko razem zgrało". Jeżeli chcę coś robić to to robię. Planuję otworzyć dedykowany serwer do gry metin2 o poziomie trudności medium.

Osoby porządane:

1. Technik    (stanowisko wolne)

2. Quester   (stanowisko wolne)

3. Osoba zajmująca się klientem (stanowisko zajęte)

Ja osobiście zajmę się:

- pomocą przy pracach na serwerze np. szukanie plików, wgrywanie nowych rzeczy, konfiguracje itd.

- zarządzaniem strony intenetowej

- zarządzaniem forum

- grafiką

- reklamą serwer między innymi przez portale społecznościowe

Jak będzie wyglądała nasza współpraca?

Serwer postawiony jest akutalnie na moim komputerze. Jest to jak na razie serwer hamachi (praca będą odbywały się na hamachi zaś gdy je ukończymy serwer zostanie przeniosiony na dedyka). Na serwerze wgrane są pliki terenzo. Wszystko trzeba robić od nowa według nowego pomysłu (do uzgodnienia z technikiem) tj. wgrywanie nowych map, edycje itd.

Wynagrodzenie:

Na razie na wynagrodzenie nie ma co liczyć. Jeżeli mój plan się powiedzie i serwer w przyszłości zacznie się rozkręcać i zarabiać na siebie wtedy wynagrodzenie jest przewidziane. % do uzgodnienia.

Kontakt:

Kontakt poprzez prywatną wiadomość na forum.

WYMAGANE!!!

Proszę w prywatnej wiadomości uwzględnić takie informacje o sobie jak:

1. Wiek:

2. Imie:

3. Staż w metinie:

4. Doświadczenie przy tworzeniu serwerów:

5. Krótki opis siebie:

6. Co potrafisz (ogólnie, nie ma potrzeby rozpisywania się):

Oprócz tego wymagam: Kultury osobistej, w miare punktualności, zgrania oraz sumiennego wykonywania obowiązków.

Wiek jest mniej znaczy bo np. osoba mająca 15 lat ma więcej doświadczenia i jest czasem bardziej ogarnięta od osoby o 5 lat od niego starszej.

Zapraszam wszystkich chętnych do kontaku. Ja na pewno kogoś wybiorę :).

Pozdrawiam, administrator serwera Alados Metin2!

sygnateam.png
Opublikowano

Bardzo ładnie napisane czego oczekuje i co sam robi :)

Polecam 

Podzielam zdanie ;p. Polecam.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Widać chłopak wie czego chcę i kogo chcę.

Na chwilę obecną gdybym nie pracował z dwoma serwerami wszedłbym w współpracę jako technik no ale trudno...

Polecam oczywiście :)

Opublikowano

1. Wiek: 14 lat

2. Imię: Dominik

3. Staż w metinie: 6 lat

4. Doświadczenie przy tworzeniu serwerów: Bardzo duże ;D

5. Krótki opis siebie: Jestem chłopakiem który ma marzenia, zrobić jeden wielki porządny serwer ;)

6. Co potrafisz (ogólnie, nie ma potrzeby rozpisywania się): Umiem wgrywać nowe obrazki na clienta, animacje skilli, nowe przedmioty itd.

Opublikowano

1. Wiek: 14 lat

2. Imię: Dominik

3. Staż w metinie: 6 lat

4. Doświadczenie przy tworzeniu serwerów: Bardzo duże ;D

5. Krótki opis siebie: Jestem chłopakiem który ma marzenia, zrobić jeden wielki porządny serwer ;)

6. Co potrafisz (ogólnie, nie ma potrzeby rozpisywania się): Umiem wgrywać nowe obrazki na clienta, animacje skilli, nowe przedmioty itd.

SKISŁEM

@topic polecam, wie czego chce i kogo szuka.

9bylOWE.png

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa :). Przyjmuję tylko osoby, które również coś potrafią i wiek 14 lat niestety to za mało na poważny team. 16+ jest raczej odpowiednim.

sygnateam.png
Opublikowano

SKISŁEM

@topic polecam, wie czego chce i kogo szuka.

No co ty chcesz od chłopaczka przecież się wysilił :) , ładnie napisał ^^

UP^^ a co do tematu też bardzo chętnie polecam lecz moje zdanie brzmi takie że wątpię że ktoś ci się znajdzie taki chętny na hamachi  prędzej jak już coś to by ci się znalazł na VPS

Opublikowano

No co ty chcesz od chłopaczka przecież się wysilił :) , ładnie napisał ^^

UP^^ a co do tematu też bardzo chętnie polecam lecz moje zdanie brzmi takie że wątpię że ktoś ci się znajdzie taki chętny na hamachi  prędzej jak już coś to by ci się znalazł na VPS

Właśnie rozważam zakup VPS za 60 zł na miesiąc. W sumie nie dużo a będzie lepiej się pracowało :).

sygnateam.png
Opublikowano

chyba sobie jaja robisz, co z tego jak kupisz tego vps? ludzie zrobią za ciebie całą robotę, bo założę się że gówno wiesz na temat stawiania serwerów, a dedyka kto opłaci, kupi? jaką reklamę oferujesz, publikacje serwerów? nie polecam takich ludzi, w dodatku robienie serwera z grupą nieznajomych osób nie brzmi świetnie. a tym isem to sie zesrasz a nie zarobisz, bd mial ok. 5 osob w teamie, z czego sponsor bierze najwięcej, a reszta co? ..to chyba jakiś żart.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

chyba sobie jaja robisz, co z tego jak kupisz tego vps? ludzie zrobią za ciebie całą robotę, bo założę się że gówno wiesz na temat stawiania serwerów, a dedyka kto opłaci, kupi? jaką reklamę oferujesz, publikacje serwerów? nie polecam takich ludzi, w dodatku robienie serwera z grupą nieznajomych osób nie brzmi świetnie. a tym isem to sie zesrasz a nie zarobisz, bd mial ok. 5 osob w teamie, z czego sponsor bierze najwięcej, a reszta co? ..to chyba jakiś żart.

A kto tu mówił o sponsorze? Po czym sądzisz, że chce sponsora? Poza tym to nie Twoja sprawa. Ja chcę postawić serwer taki jaki mi się podoba i będę do tego dążył. Skąd wiesz, że nic nie umiem? Od 2011 roku się tym zajmuję z 3 letnią przerwą. Nikt nie zrobi całej roboty za mnie bo również mam zamiar pracować jako technik i webmaster + zarządzanie forum a nie siedzieć bezczynnie i dyrygować tak jak wnioskujesz.

sygnateam.png
Opublikowano

A kto tu mówił o sponsorze? Po czym sądzisz, że chce sponsora? Poza tym to nie Twoja sprawa. Ja chcę postawić serwer taki jaki mi się podoba i będę do tego dążył. Skąd wiesz, że nic nie umiem? Od 2011 roku się tym zajmuję z 3 letnią przerwą. Nikt nie zrobi całej roboty za mnie bo również mam zamiar pracować jako technik i webmaster + zarządzanie forum a nie siedzieć bezczynnie i dyrygować tak jak wnioskujesz.

ok, wielce techniku, powiedz mi co potrafisz, to moze zmienie zdanie, a forum i strona to nie jest zaden wyczyn, takze juz sie tak nie podniecaj tym. skąd wiem? może dlatego że nic nie opisałeś? ja p******e..

Opublikowano

ok, wielce techniku, powiedz mi co potrafisz, to moze zmienie zdanie, a forum i strona to nie jest zaden wyczyn, takze juz sie tak nie podniecaj tym. skąd wiem? może dlatego że nic nie opisałeś? ja p******e..

Nie przeszliśmy na Ty o ile się nie mylę to po pierwsze, po drugie nie muszę Ci się z niczego tłumaczyć, a po trzecie wypadałoby urzyć trochę kultury osobistej jeżeli takową Pan posiada, chociaż widzę, że nie wychowanie się kłania na poziomie wysokim. Oraz te przejwy zazdrości...

PS: Jak nic nie opisałem? Napisałem konakt na pw lub gg. To już nie łaska napisać i się dopytać na gg a nie od razu spamować w temacie bez podstaw? Brak argumentów przejawie się również u Ciebie wulgaryzmami i tym, że nie potrafisz wytrzymać bez dokuczenia komuś.

sygnateam.png
Opublikowano

Nie przeszliśmy na Ty o ile się nie mylę to po pierwsze, po drugie nie muszę Ci się z niczego tłumaczyć, a po trzecie wypadałoby urzyć trochę kultury osobistej jeżeli takową Pan posiada, chociaż widzę, że nie wychowanie się kłania na poziomie wysokim. Oraz te przejwy zazdrości...

czyli mam rozumieć że nic nie potrafisz? tak myślałem, a co do mojej kultury, to może najpierw wypadałoby w mózg zainwestować niż vpsa? pozdrawiam, życzę aby ten serwer padł na starcie.

jaki ty k***a tepy jestesxddddddddddddd

Opublikowano

czyli mam rozumieć że nic nie potrafisz? tak myślałem, a co do mojej kultury, to może najpierw wypadałoby w mózg zainwestować niż vpsa? pozdrawiam, życzę aby ten serwer padł na starcie.

No właśnie w mózg zainwestuj i się potem udzielaj. Pozdro!

PS: widzę sam sobie na pytania odpowiadasz :).

sygnateam.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...