Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić. Mam na imię Bartek i mam 17 lat, pochodzę z Małopolski. Na co dzień chodzę do szkoły informatycznej, oraz poszerzam swoją wiedzę, doświadczenie o grze Metin2. Poświęcam około 4-6 godzin dziennie na siedzenie przed monitorem. Interesuje się sportem oraz komputerami.

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięciem w Metin2PL był wojownik poziom 35 na Obsydianie co prawda niski poziom lecz chciałem go rozwijać. Pech chciał że konto oddałem koledze który po prostu ukradł mi rzeczy i nie chciał mi oddać tłumacząc że był atak na serwer Obsydian. Obecnie nie gram na globalnym metinie lecz zagłębiam sie w serwery prywatne tudzież ich edytowanie czy też bycie GM (Game Masterem). 

O sobie:

Jestem osobą sprawiedliwą, która każdego traktuje równo, bez względnie na sytuacje, miejsce i czas. Mam poczucie humoru, lubię sobie pożartować i pośmiać. Staram się każdego zrozumieć, każdy błąd i okoliczności. Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu. Nie obrażam innyych, nikogo nie faworyzuję tzn jestem dla każdego taki sam i nic więcej. Jestem osobą pracowitą, dążącą do celu bezwzględnie. Z radością wykorzystuje swój czas. Pisząc to podanie szukam jakiegoś zajęcia, o którym mam pojęcie. Nie jestem najlepszy, ale jednak chce się podołać w tym zadaniu. 

Co bym robił jako GameMaster?

-pomagał innym,

-służył zawsze pomocą, w każdej chwili,

-pilnował porządku i estetyki na serwerze,

-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,

-tępił cheaterów na serwerze

-i wiele, wiele więcej, :)

Ogółem:

-Mikrofon + TS3 - POSIADAM ( Nie zawsze będę mógł rozmawiać )

-Wolny czas 4-6 godzin - POSIADAM

Kontakt:

-GG: 26091280

Dziękuję wszystkim za przeczytane podanie, myślę że szybko znajdę jakąś pracę na serwerze :) 

http://www.mpcforum.pl/topic/1262762-zostane-gm/

Siemka, zostanę ADMINEM na serwerze metin 2, znam ortografie i ogarniam komendy. Mogę również pomóc przy serwie mt2. Więcej info na PW :)

Opublikowano

Tzn ?

-pomagał gdyby wystąpił jakiś błąd po stronie serwera,

-szukał rozwiązania problemu, jak bym nie znał to w internecie,

-organizował różnego typu eventy (konkursy OX, konkursy PvP, Zuo)

Siemka, zostanę ADMINEM na serwerze metin 2, znam ortografie i ogarniam komendy. Mogę również pomóc przy serwie mt2. Więcej info na PW :)

Opublikowano

idk po co wy piszecie to DOŚWIADCZENIE Z METINEM, to serio nikogo nie interesuje.

dwa;

-szukał rozwiązania problemu, jak bym nie znał to w internecie.

co rozumiesz przez pomoc, i ESTETYKĘ na serwerze? nie możesz każdemu wmawiać że ma być spokojny, bo tak to można zrozumieć co napisałeś..

trzy, twoje szanse na gma są takie, jak moje na prezydenta, ogólnie musisz mieć znajomości, bo wątpię że ktoś da ci pełne prawa od tak..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

idk po co wy piszecie to DOŚWIADCZENIE Z METINEM, to serio nikogo nie interesuje.

dwa;

-szukał rozwiązania problemu, jak bym nie znał to w internecie.

co rozumiesz przez pomoc, i ESTETYKĘ na serwerze? nie możesz każdemu wmawiać że ma być spokojny, bo tak to można zrozumieć co napisałeś..

trzy, twoje szanse na gma są takie, jak moje na prezydenta, ogólnie musisz mieć znajomości, bo wątpię że ktoś da ci pełne prawa od tak..

-pilnował porządku i estetyki na serwerze  - nie byłoby czegoś takiego że ktoś wyzywa kogoś na rynku od k... d... c... p...., estetyki żeby wyrażali się po Polsku a nie co drugie słowo na K....

-pomagał gdyby wystąpił jakiś błąd po stronie serwera, - W każdej chwili mógłbym pomóc przy problemie który wystąpił by ... wgrywanie mapek / errory na maszynie / system ulepszeń / itd...

-szukał rozwiązania problemu, jak bym nie znał to w internecie. - Gdyby był jakiś problem którego bym nie umiał rozwiązać ani GA, poszukał bym po internecie czy ktoś nie miał takiego problemu jak my... 

Szanse są ogromne nie chodzi mi o GM odrazu na niewiadomo jakim dużym serwerze :) Mogę przyjąć posadę na malutkim hamachi, przy którym pomógłbym go bardziej rozwinąć.

Opublikowano

-pilnował porządku i estetyki na serwerze  - nie byłoby czegoś takiego że ktoś wyzywa kogoś na rynku od k... d... c... p...., estetyki żeby wyrażali się po Polsku a nie co drugie słowo na K....

-pomagał gdyby wystąpił jakiś błąd po stronie serwera, - W każdej chwili mógłbym pomóc przy problemie który wystąpił by ... wgrywanie mapek / errory na maszynie / system ulepszeń / itd...

-szukał rozwiązania problemu, jak bym nie znał to w internecie. - Gdyby był jakiś problem którego bym nie umiał rozwiązać ani GA, poszukał bym po internecie czy ktoś nie miał takiego problemu jak my... 

Szanse są ogromne nie chodzi mi o GM odrazu na niewiadomo jakim dużym serwerze :) Mogę przyjąć posadę na malutkim hamachi, przy którym pomógłbym go bardziej rozwinąć.

znowu siebie skreślasz, jeżeli ktoś napisze 3x wulgaryzmy to juz piszeszna pw "ej!!!!!! wyrazaj sie?!?!??!!?!??!" serio, tak to napisales..

dwójka, coś mi się w to nie chce wierzyć że potrafisz naprawić błędy, nie ma serwerów dużych, są po prostu z większą ilością graczy. :)

no ale powodzenia..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

znowu siebie skreślasz, jeżeli ktoś napisze 3x wulgaryzmy to juz piszeszna pw "ej!!!!!! wyrazaj sie?!?!??!!?!??!" serio, tak to napisales..

dwójka, coś mi się w to nie chce wierzyć że potrafisz naprawić błędy, nie ma serwerów dużych, są po prostu z większą ilością graczy. :)

no ale powodzenia..

Inaczej jest tak jak tutaj piszemy, a inaczej jest na serwerze :) 

Opublikowano

Witam!

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić. Mam na imię Bartek i mam 17 lat, pochodzę z Małopolski. Na co dzień chodzę do szkoły informatycznej, oraz poszerzam swoją wiedzę, doświadczenie o grze Metin2. Poświęcam około 4-6 godzin dziennie na siedzenie przed monitorem. Interesuje się sportem oraz komputerami.

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięciem w Metin2PL był wojownik poziom 35 na Obsydianie co prawda niski poziom lecz chciałem go rozwijać. Pech chciał że konto oddałem koledze który po prostu ukradł mi rzeczy i nie chciał mi oddać tłumacząc że był atak na serwer Obsydian. Obecnie nie gram na globalnym metinie lecz zagłębiam sie w serwery prywatne tudzież ich edytowanie czy też bycie GM (Game Masterem). 

O sobie:

Jestem osobą sprawiedliwą, która każdego traktuje równo, bez względnie na sytuacje, miejsce i czas. Mam poczucie humoru, lubię sobie pożartować i pośmiać. Staram się każdego zrozumieć, każdy błąd i okoliczności. Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu. Nie obrażam innyych, nikogo nie faworyzuję tzn jestem dla każdego taki sam i nic więcej. Jestem osobą pracowitą, dążącą do celu bezwzględnie. Z radością wykorzystuje swój czas. Pisząc to podanie szukam jakiegoś zajęcia, o którym mam pojęcie. Nie jestem najlepszy, ale jednak chce się podołać w tym zadaniu. 

Co bym robił jako GameMaster?

-pomagał innym,

-służył zawsze pomocą, w każdej chwili,

-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,

-tępił cheaterów na serwerze

-i wiele, wiele więcej, :)

Ogółem:

-Mikrofon + TS3 - POSIADAM ( Nie zawsze będę mógł rozmawiać )

-Wolny czas 4-6 godzin - POSIADAM

Kontakt:

-GG: 26091280

Dziękuję wszystkim za przeczytane podanie, myślę że szybko znajdę jakąś pracę na serwerze :) 

Bartusiu mój kochany wszystko pięknie napisane i ładnie lecz to się kupy nie trzyma :)

- chodzisz na co dzień do szkoły ?? wakacje jeszcze są....

- kolega cię okradł na globalu ?? (rade ci dam)  to kurna bierzesz Siekierkę idziesz do niego ., pukasz do drzwi albo dzwonisz , mama jego otwiera czy Tata to mówisz Stara czy Stary dzie k***a jest ten twój synuś pier.. oszust i chu.. zaje.... (mama leci po niego ) Synuś wychodzi to na niego z Skierką i mówisz że mu odetniesz dwa palce albo pyrda jak ci nie odda rzeczy bo żadnego ataku nie było a choć by był to jak by ci mieli ukraść rzeczy ??

- przed monitorem spędzasz 4-6 godzin dziennie ?? a do kościoła chociaż raz w tygodniu idziesz ?? jak tyle spędzasz to jesteś maniak albo uzależniony

-Powiadasz że jesteśosobą pracowitą??  jak spędzasz tyle godzin przed monitorem (4,6)  to jak możesz być osobą pracowitą ?? chyba że myślisz że jak używasz myszki to pracujesz bardzo  ??

- po co ci GM ?? masz 17 lat chłopie tu przed tobą niedługo przyszłość się otwiera tylko musisz się uczyć dobrze a za nie całe 3tyg do szkoły tak więc wyrzuć kompa przez okno i w książki już

K***A REFF SIE DAJE CO 24H...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...