Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić kompa czy PS3

MiNiM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat bo mam low compa i gram w klasyki bo lepsze gry mi nie działają i przekonuje mnie grafika i gry na ps3 co wy o tym sądzicie?

Opublikowano

Zależy co ty chcesz robić na kompie lub na konsoli.

Ja polecam Ci PS3 chociaż jest to trudny wybór bo ja mam PS3 i dobrego kompa.

Opublikowano

Nowa PS3 teraz kosztuje w granicach 650zł, także za 650zł nie zbudujesz maszynki do grania.

Bierz PS3, jest masa tytułów do przejścia + naprawdę z*******e tytuły ekskluzywne.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

PS3 ma już rozwiniętą budowę i ma fajne gry na których PS4 musi się dorobić jeszcze z przynajmniej rok.

PS4 ma ładny interfejs ale jest żywą kopią XBOX 360. Funkcje konsoli są podobne lecz PS4 jest ona bardziej podobna do XBOX 360.

Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

W mediamarket jest fajna oferta

http://www.mediamarkt.pl/konsola-sony-playstation-3-super-slim-500-gb-move-starter-pack-sports-champions-2-move-fitness-uncharted-3,id-909106

3 gry które są bardzo fajne. Polecam Ci też gry jak inFamous i inFamous 2, jest teraz promocja za chyba 60 zł kupujesz te dwie części + inFamous Festiwal krwi.

Polecam Ci również LittleBigPlanet 2 i call of duty ghost.

Opublikowano

Konsola PS4 wcale nie jest droga... przecież to najtańszy model PlayStation jaki do tej pory wyszedł.

Abonament PS+ nie jest drogi, to koszt 169-199zł na rok... tyle co jedna gra w dniu premiery. W zamian co miesiąc otrzymujesz po dwie na trzy platformy PlayStation, masę zniżek na gry + darmowe avatary i motywy, do tego możliwość zapisywania save'ów z gry w chmurze.

Co do gier na PS4, sorry ale już jest co w grać, nie można tez wymagać przecież od tak nowej konsoli masy gier na samym początku,

Różnice sobie znajdziesz na internecie, tak w skrócie i co najważniejsze to gry w 1080p i 60 klatkach na sekundę, streemowanie i zgrywanie obrazu z gry, ulepszony interface konsoli.

PS3 kupisz w marketach, sklepach z elektroniką lub w internecie.

Nową kupisz już do 650zł bez problemu, oczywiście mowa o Super Slimie 12 GB, Slimy są droższe.

Opublikowano

bardziej interesują mnie gry typu gta v the last of us itp a W mediamarkt nie znalazlem

jakiego ps3 polecacie? czy kupić ps4?

Opublikowano

bardziej interesują mnie gry typu gta v the last of us itp a W mediamarkt nie znalazlem

jakiego ps3 polecacie? czy kupić ps4?

Myśl przyszłościowo i kup PS4.

Na starcie możesz już grać w The Last of US, które nie tak dawno wyszło na PS4, jesienią wychodzi GTA V na PS4.

Do tego Watch Dogs, Assassin's Creed IV: Black Flag, Infamous Second Son, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, The Amazing Spider-Man 2, jeśli preferujesz gry z otwartym światem.

Opublikowano

PS4 jest żałosne. Żeby grać na multi to trzeba posiadać PS+ i do tego jest ona droga.

mam na ciebie oferte za 1ps+ niech sony daj ci opłate serwerów gier   na xboxie i tak płacisz aby gra na multi    

kolego nie ma nic za darmo  wszystko kosztuje w dzisiejszym świecie

nawet kura nie grzebie w ziemi za darmo  

tylko nie kupj super slim 

Opublikowano

W Tesco PS3 w Kielcach jest za 550zł i GTA V w Empiku 140zł. Polecam sam kupiłem

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

PS4 jest żałosne. Żeby grać na multi to trzeba posiadać PS+ i do tego jest ona droga.

Już widzę że jesteś idiotą, cóż.

PS4 jest wyborem przyszłościowym, w dodatku na PS3 i tak większość kupowała ps+ więc co za różnica? Co miesiąc masz 1 grę (albo 2) na każdą platformę za darmo. Imo bierz ps4. Niedługo wychodzi uncharted 4 więc :D

Opublikowano

Ja osobiście wolałbym kompa z racji takich gier dostępnych jedynie na kompa (no wiecie mniej więcej o co mi chodzi)

Ale Tobie polecam zakup PS3 skoro przekonuje Cię jedynie grafika oraz gry na daną konsolę :)

Opublikowano

Polecam PS4- konsola na dobre kilka lat :) Używaną możesz dorwać już za 1300zł , do tego Ps + 180zł i gry używane  dorwiesz już za 100zł( gdzie taki battlefield 4 może CI starczyć na kilkadziesiąt godzin grania), istnieje portal do wymiany gier przez internet, gdzie można bez dodatkowych kosztów wymienić się z innymi za różne tytuły.   

Opublikowano

Dziwi mnie co ludzie piszą o ps 4 że to taka super konsola itd, ale czemu nikt nie popatrzy na ceny gier do tej konsoli? 240zł za nową grę. Czy kogoś tutaj powaliło? Wolę zapłacić 60zł za jakiegoś fajnego exclusiva na ps 3 niż 240zł na ps 4.

final.jpg

Opublikowano

Zależy od pc ale i tak proponuje kupic PS3, PS4 fajne bo nowe,używane gry ? heh 100-150zl,jak chcesz grać w multi musisz kupić PS+, a w PS3 ? W multi grasz ZA DARMO + używane gry kupisz praktycznie za grosze....każdy mówi kup PS4 bo na PS3 tej gry nie będzie !!! Ale pomyśl ile gier jest na PS3+Risen 3 jest na PS3....ogółem: PS4 fajne ale wszystko drogie,PS3 po prostu no.....tanio....jeśli obrażam posiadaczy PS4 to przykro mi ale raczej nie tylko ją tak twierdzę......

Zależy od pc ale i tak proponuje kupic PS3, PS4 fajne bo nowe,używane gry ? heh 100-150zl,jak chcesz grać w multi musisz kupić PS+, a w PS3 ? W multi grasz ZA DARMO + używane gry kupisz praktycznie za grosze....każdy mówi kup PS4 bo na PS3 tej gry nie będzie !!! Ale pomyśl ile gier jest na PS3+Risen 3 jest na PS3....ogółem: PS4 fajne ale wszystko drogie,PS3 po prostu no.....tanio....jeśli obrażam posiadaczy PS4 to przykro mi ale raczej nie tylko ją tak twierdzę......

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...