Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić kompa czy PS3

MiNiM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo każdy ma inne zdanie, jak mają być drogie gry na PS3 jak konsola została wydana w 2006 roku- od tego czasu wyszło multum tytułów, dlatego mówicie że tanie. Ps4 to nowa generacja, nowa grafika, lepsze podzespoły, miałem PS3 ale sprzedałem i przeniosłem się na nową generację i polecam. Nie musisz kupować gier na premiere za 240zł bo nikt nie każę, poczekasz i gra stanieje, lub kupisz grę typowo single player, i sprzedasz 30zł taniej, ale zawsze to 200zł zostanie...PS4 koszt 1500zł nowa z 1 grą, na kilka dobrych lat, a PC przyszłościowy kosztuje więcej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem okazje kupić ps4 albo pc wybrałem pc, czemu?

1. Darmowe granie online, płacisz za grę i grasz.

2. Wielofunkcyjność.

3. Komunikacja (skype, ts itd.)

4. Stały rozwój technologi, konsole z lepszymi parametrami nie dostaniemy prędzej niż za 4 lata. Do pc co roku wychodzą co raz to lepsze części.(Kupujesz pc za cene ps4 i na przykład zbierasz na karte/ram lub procesor.

5. Gry survival najpopularniejszą grą survival na konsole jest podajże minecraft. Na pc DayZ, DayZ mod + dużo nadchodzących.

6. Sterowanie, jeżeli nie miałeś nigdy konsoli będzie ci na początku ciężko ogarnąć co i jak i będziesz jedynie się denerwował :)

76561198342061369.png

Opublikowano

Ja miałem okazje kupić ps4 albo pc wybrałem pc, czemu?

1. Darmowe granie online, płacisz za grę i grasz.

2. Wielofunkcyjność.

3. Komunikacja (skype, ts itd.)

4. Stały rozwój technologi, konsole z lepszymi parametrami nie dostaniemy prędzej niż za 4 lata. Do pc co roku wychodzą co raz to lepsze części.(Kupujesz pc za cene ps4 i na przykład zbierasz na karte/ram lub procesor.

5. Gry survival najpopularniejszą grą survival na konsole jest podajże minecraft. Na pc DayZ, DayZ mod + dużo nadchodzących.

6. Sterowanie, jeżeli nie miałeś nigdy konsoli będzie ci na początku ciężko ogarnąć co i jak i będziesz jedynie się denerwował :)

1. Nie możesz później gier pojedynczo odsprzedać bo są przypięte do hplay/steam/origin, tylkp całe konto

2. Konsola jest do gier, chyba że xgówno one od małomiękkiego

3. Na PS4 masz wbudowany VoIP w formie imprezy

4. Na konsoli będą przez te 4 lata gry śmigać w tych 30/60 fps, a na komputerze możesz mieć spadki fps, ścinki i inne cyrki. Tytuły na pc nie mają takiej optymalizacji jak ich konsolowe wersje.

Sterowanie? Hahaha, tylko w fps może być trudno, już widz3 przewagę assassyna czy fify na klawiaturze nie rozśnieszaj mnie

Opublikowano

1. Nie możesz później gier pojedynczo odsprzedać bo są przypięte do hplay/steam/origin, tylkp całe konto 2. Konsola jest do gier, chyba że xgówno one od małomiękkiego 3. Na PS4 masz wbudowany VoIP w formie imprezy 4. Na konsoli będą przez te 4 lata gry śmigać w tych 30/60 fps, a na komputerze możesz mieć spadki fps, ścinki i inne cyrki. Tytuły na pc nie mają takiej optymalizacji jak ich konsolowe wersje. Sterowanie? Hahaha, tylko w fps może być trudno, już widz3 przewagę assassyna czy fify na klawiaturze nie rozśnieszaj mnie

W assinie nie mam problemów ze sterowaniem a w fife nie gram w wyścigówki także ;d Gry może i mają lepszą optymalizacje ale co za tym idzie gorsza grafika i z rokiem na rok gry będą chodziło wolniej i wolniej (miałem tak z ps3) Gier nie odsprzedam ale mogę odsprzedać konto a z tego co się orientuję do wielu gier na ps także potrzebny jest cd-key do multi. A jeszcze co do spadek konsolowcy mogą jedynie oszczędzić na sprzęcie bo przeliczając ps4+5gier masz takiego samego kompa co ps4 z 6 grami jak nie więcej ale to jest moja opinia ja mu polecam pc ty konsole zobaczymy co z tego wyjdzie.

76561198342061369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...