Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy start ? 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Ja z chęcią bym wbił lecz jak to ma być serwer na dłużej niż miesiąc to może lepiej dodać pety itp do isu na stałe zapewne przyciągnęłoby to ludzi do dłuższej gry.

Można się dostać do beta testów :? Z chęcią jakąś zapowiedz bym zrobił :)

Opublikowano

Załatwcie jakąś dobrą reklamę , kiedy koniec bety ? Myślę że lepiej by było dodać pety do isu itp . Moglibyście mi dać screena interfejsu w grze ? Byłbym wdzięczny ; ) 

Opublikowano

Exp i drop yang do poprawki.  Exp leci minimalnie lepiej niż na plu o ile nie tak samo, yang jak na jakims hardzie....

91.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer Bardzo Fajny ! Grałem Na Nim :) Miałem Tam Woja 80 LV. Szkoda Że Jest Nowa Edycja Pisałem Nawet Na Forum Że To Nie Ma Sensu Bo To Był Jedyny Serwer Podobny Do Diamonda. Administracja Była 100 razy lepsza od [GM] Crive :) z diamondmt2 :) Zagram Na 100% Ponieważ Serwer Jest Godny Polecenia Ale Szkoda Że Beta Testy Trwają Już Miech. Jeśli Ktoś Wie Kiedy Te Beta Testy Się Zakończą Niech Napisze :) ! Jeszcze Raz Polecam Ten Serwer ! Bardzo Przypomina Diamonda Lecz Ma Dużo Nowości Czego Nie Lubie :D , Wole Serwery Bardziej Z Klasą Metin2 A Nie Jakieś Nowe Zbroje itp. Lecz I Tak Zagram Na Tym Serwerze I Mam Nadzieje Że Wy Też Się Pojawicie ! 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...