Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zankyou no Terror

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic w głowie nie świta? Cóż, chyba czas żebyś przeszedł się do laryngologa.

Ależ głuptasku, napisałem prawie. Rozumiesz? Były ładne rytmy, ale w samym anime ledwo co słyszalne. Co mi po rytmach, które są piękne i wyraźne jako OST?

Muzyka w Zankyou w niewielkim stopniu wpływała na klimat.

Zresztą co najważniejsze. Sztuką jest dobrze dopasować muzykę do odpowiednich scen, a nie wrzucić ją byle gdzie do anime. Jednak skoro w anime brakowało fajnych scen, to trudno ją dopasować.

Zresztą od 5 odcinka seria stawała się coraz gorsza, więc efekt oddziaływania muzyki był coraz słabszy.

W pierwszych odcinkach było lepiej.

Opublikowano

Chyba jedyne anime z 11 odcinkami, które było tak z*******e.  Na początku dość specyficznie podchodziłem do tej serii, ale jak się wciągnąłem, to skończyłem w jeden dzień :P 

Jedynie co mi się nie spodobało, to wątek z tą białą laską - o kij jej tak naprawdę chodziło...

Zobaczyła 9 i chciała zginąć...

Btw.  Lisa też bardziej jako dodatek do historii, niż główna postać..

I to zakończenie ;__;

Jeśli chodzi o OST, to przyznam się, nie pamiętam żadnego - tylko @TheMadMan9512 nie bij xD

gfgdf

Opublikowano

a tam wszystko dobrze słyszałem przez pełne 11 odcinków. ;)

Jak pisałem. Dało się zauważyć te rytmy, ale to nic wartego uwagi. Samo anime psuło nastrój, więc te sporadyczne rytmy cudów nie mogły zdziałać.

Jedynie co mi się nie spodobało, to wątek z tą białą laską - o kij jej tak naprawdę chodziło...

Zobaczyła 9 i chciała zginąć...

Nie. Chciała z nim wygrać i zginąć. Wyraźnie to mówiła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...