Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

king960

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy wchodzę w ten link, wyskakuje na stronie:

{"name":"poemecraft","displayName":"CursedCraft","user":"king960","version":"2.6","url":"http:\/\/mineking.pl\/modpack.zip","minecraft":"1.7.2","logo":{"url":"http:\/\/cdn.technicpack.net\/platform\/pack-logos\/436275.png?1407948788","md5":"6635b4c7cf5fcf35e2d85a0f3f61bf27"},"background":{"url":"http:\/\/cdn.technicpack.net\/platform\/pack-backgrounds\/436275.png?1407948788","md5":"8f8cbfd48fef7f8f14598ce78148befe"},"solder":"","forceDir":false}

Opublikowano

Dodaliśmy mod WildyCraft(itemki i moby z Runescape), który dodaje nowy wymiar, w którym możemy  walczyć z bossami i zdobywać nowe, lepsze uzbrojenie!

diamond_item.png  

Opublikowano

Zablokowaliśmy zbyt mocne bronie na "normalnych" światach. Bronie te dalej są dostępne na świecie RUNESCAPE z dungeonami i bossami. :)

diamond_item.png  

Opublikowano

Naprawiono na dobre problem z dźwiękiem u niektórych graczy. Nowy link do pobrania launchera dodany!

diamond_item.png  

Opublikowano

Zapraszam , Bo warto , Gildia Majestic podbija serwer :PPP, Serwer swetny , idealnie dobrane mody i pluginy , Wymarzony serwer wogole sie nie nudzi brakuje graczy zapraszam!

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Zapraszamy dzis na nasz serwer o godzinie 19 event z nagrodami!!! Do wygrania skiny na naszym serwerze, prefiksy i wiele wiele więcej!!! Jeżeli będzie 20 osób to wszyscy dostaną swoją nagrodę!!! Serdecznie zapraszamy na nasz serwer! Przypominamy, że prowadzimy rekreację na modów! Jeszcze raz zapraszamy na nasz serwer!

diamond_item.png  

Opublikowano

Oczywiście, że TAK :) Każde nagrywanie na naszym serwerze jest mile widziane :) Zapraszam ;)

diamond_item.png  

Opublikowano

Oczywiście, że TAK :) Każde nagrywanie na naszym serwerze jest mile widziane :) Zapraszam ;)

@1361622928-U485574.pngref

THX - 130 widzów, zrobię serie.

Opublikowano

Po naprawieniu problemu z dźwiękiem mogę oddać się rozgrywce. Pierwsze wrażenia - całkiem pozytywnie, co do modyfikacji, nie zdążyłem się jeszcze pobawić wszystkim, ale parę rzeczy już zobaczyłem, albo same do mnie przyszły ;D. Jedyna rzecz, której brakuje, to ludzie :). Zapraszam.

Opublikowano

No bywało 10+ graczy, zajmujemy się propagacją informacji o tym że istniejemy ;)

@1361622928-U485574.pngref

diamond_item.png  

Opublikowano

A wklejasz go do launchera czy tak po prostu wchodzisz na stronę www? Trzeba do Launchera. Pozdrawiam.

diamond_item.png  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...