Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

king960

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film ma kupę błędów. Nie nagrywaliśmy go tylko nasz gracz. Planujemy masowa reklamę. Będą gracze to kwestia dokończenia projektu reklamy

diamond_item.png  

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobry serwer z dobrze dobrana paczka modow, ktorych jest wystarczajaco by urozmaicic rozgrywke i nie za duzo, aby kazdy z gorszym komputerem mogl pograc i nie bylo niepotrzebnych rzeczy. Nie ma takze lagow, przynajmniej ja nie poczulem. Niestety jak wiekszosc serwerow ktora maja osobne launchery, z paczka modow w ktorych trzeba cos zrobic zeby zagrac na serwerze, cierpi na brak graczy, a to niestety problem.

Coz, admina nie widzialem na serwerze, wiec nie jestem w stanie okreslic czy administracja jest mila, pomocna i przyjacielska, ale nigdy nie widzialem zeby jakikolwiek administrator, czy administrator byl potrzebny.

Jest pare bledow w prezentacji, ale nie jest do jakas wada, a raczej przypadkowy blad osoby ja piszaca. Oczywiscie serwerowi przydalaby sie jakas duza reklama, co mam nadzieje niedlugo nastapi i zwiekszy ilosc graczy.

Ogolnie serwer jest dobry dla kazdego gracza lubiacego jak i podstawowego survival Minecrafta jak i serwery frakcyjne, pomijajac ilosc graczy.

Untitled.png

Opublikowano

Dziękuję za tak rozbudowaną ocenę. :) Nowy launcher niedługo będzie , to naprawdę zredukuję czynności "przygotowawcze" . W najbliższym czasie planujemy nową reklamę. Myślę, że graczy będzie przybywać. :) A cóż to -> 5x3ld1NO

??? Czyżby kod na vipa ma serwerze na 3dni? :) Kto pierwszy ten lepszy. Realizacja kodu na http://cursed.polskieplejsy.pl?view=zrealizujkod

diamond_item.png  

Opublikowano

:) Paluch, dzięki za ocenę. Serwer cały czas rozwijamy i teraz głównym Naszym celem jest zwiększenie ilości graczy. Tak jak napisał wyżej king, dokończymy cały projekt reklamy oraz rozplanujemy kampanie i jedziemy z koksem:P Myślę że będzie tylko lepiej.

Opublikowano

Zapraszamy na naszego FP po więcej kodów VIP. Losowe Giveaway'e!

Konta VIP naruszają zasady ogólnej umowy licencyjnej (EULA).
Opublikowano

Haha gdyby ktos patrzyl na eula to by nie bylo prawie wgl serwerow
Opublikowano

Haha gdyby ktos patrzyl na eula to by nie bylo prawie wgl serwerow

A gdyby wgl serwerow nie było to minecraft nie rozwinął by się nawet na taką skale :X

Opublikowano

kuskoman

Czytałem oficjalną wypowiedź członka Mojangu, który ogłosił , że eula zabrania uslug typu pay2win... Po co się wypowiadać jak się nie zna tematu? U nas VIP dodaje efekty kosmetyczne, kolory itd... To nie jest rzecz, która psuję zdrową rozgrywkę.

Radzę pocytać dogłębnie interpretację Euli Minecrafta...

diamond_item.png  

Opublikowano

Wydaje Ci się. Od samego początku jako technik serwerowy, staram się tworzyć usługi aby były zgodne z EULĄ. U nas nigdy nie było usługi, która sprawiałaby, że gracz, który takową usługę nabył/otrzymał miał przewagę nad jakimkolwiek innym graczem.

diamond_item.png  

Opublikowano

VIP to plugin nie należący do moyang, więc nie naruszamy EULA. Wkońcu nie daje on dostępu do jakiejś części gry, a do pluginu:P

Opublikowano

VIP to plugin nie należący do moyang. Więc nie naruszamy EULA:P

Chodziło mi o rangę, ale technik już powiedział, że nie jest to VIP p2w. BTW szykujcie się na masakryczne EULA by Microsoft
Opublikowano

Szykujemy się, lecz wątpię by tak rozsądny gigant z Redmont, chciał uśmierić coś co kupił. :p 

diamond_item.png  

Opublikowano

VIP to plugin nie należący do moyang, więc nie naruszamy EULA. Wkońcu nie daje on dostępu do jakiejś części gry, a do pluginu:P

W Euli chodzi o to, że nie można kupować rzeczy typu pay2win, nie ważne czy to jest ranga, czy to plugin, czy dostęp do komendy, pozatym VIP to nie plugin tylko ranga, a to co tworzy tą range to plugin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...