Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Dobre bronie na początek + rady dla początkujących.

Bekuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre bronie na początek                

---------------------------------------------------------------------

Witajcie w moim tutorialu zaprezentuje wam moim zdaniem dobre bronie na początek gry+ rady, informacje dla początkujących graczy.

Dobrymi broniami są:

M4A1 - broń ma dobrą precyzje dzięki czemu na dalekie zasięgi jest bardzo dobra.

FAMAS- Szyba broń serdecznie polecam

SNAJPERKI

Z broni snajperek polecam:

AWP

< RADY>

< Wyposażenie >

Polecam każdemu z was używać ciężkiego pancerzu

dzięki temu trudniej nas zabić.

< Naprawianie broni>

Pamiętaj o nienaprawianiu sowiej broni ponieważ czym jest bardziej uszkodzona to

bardziej traci na jakości, broni możemy naprawić za SP.

<Bronie>

Kupuj bronie z rozwagom a gdy już kupisz to spróbuj nie sprzedawać bo i tak dostaniesz polowe ceny za kutrom kupiłeś

dlatego zastanów się za nim kupisz broń !

<Nie biegaj jak wariat bez celu>

Nie biegaj bez celu myśl a nie że grasz i myślisz o niebieskich migdałkach

pamiętaj myśl jak strzelasz a strzela do ciebie trzech to schowaj się to jest przykład :)

<Nie grałeś nigdy w strzelanki ?>

Jeśli nigdy nie grałeś w strzelanki to lepiej abyś zrobił sobie konto i poćwiczył

a potem stworzyć konto na którym będziesz grał zawsze.

I to tyle ważne rady dotyczące gry i bronie które polecam narazie to tyle jeśli macie jakiś pomysł aby coś dodać to piszcie :)

TUT przepisze od nowa w ładniejszej formie ! i możliwe że dodam więcej informacji

Opublikowano

po 1, oczojebne trudno cokolwiek przeczytać

po 2 to jest w zupełności zbędne, to są oczywiste rzeczy, 2 bronie? Też dowaliłeś z tym.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Poradnik nie jest bogaty w słowa kluczowe. Zmień kolory bo nie idzie przeczytać. Dodaj może snajperki.

Narazię nie wygląda to na poradnik popraw estetykę.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

po 1, oczojebne trudno cokolwiek przeczytać

po 2 to jest w zupełności zbędne, to są oczywiste rzeczy, 2 bronie? Też dowaliłeś z tym.

2 bronie które po prostu polecam dla osuób które wogóle nie grały i pare małych rad wiekszości tutów na forum mówi o właśnie ważnych rzeczach a ja nie chce ich powtarzać np. tryby w grze i itp

Poradnik nie jest bogaty w słowa kluczowe. Zmień kolory bo nie idzie przeczytać. Dodaj może snajperki.

Narazię nie wygląda to na poradnik popraw estetykę.

Już poprawiam :)

Opublikowano

2 bronie kture po prostu polecam dla osub kture wogule nie grały i pare małych rad wiekszości tutów na forum muwi o właśnei waznych rzeczach a ja nie chce ich powtażać np. tryby w grze i itp

Już poprawiam :)

Na tym forum już były tematy: ''jak grać'' i ''jaką bronie wybrać'' nie chce się wdawać w kłótnię, ale wg. mnie poradnik do kosza.

Ja natomiast radzę Ci się zabrać za lekturę jaką jest ''Słownik ortograficzny''.

@down czytaj ze zrozumieniem co napisałem.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Na tym forum już były tematy: ''jak grać'' i ''jaką bronie wybrać'' nie chce się wdawać w kłótnię, ale wg. mnie poradnik do kosza.

Ja natomiast radzę Ci się zabrać za lekturę jaką jest ''Słownik ortograficzny''.

Uważasz że poradnik jest do kosza bo to wszystko już wiesz, a taka osoba kompletnie zielona to może się przydać, szanuje twoje zdanie.

Jeśli chodzi o błędy ortograficzne staram się ich nie popełniać mam dyzlekcje i mógłbyś to uszanować. 

Opublikowano

Zdecydowanie popraw estetykę i rozmiar czcionki.

W Snajperkach napisałeś, że polecasz AWP. Może jakiś powód dlaczego akurat to?

Przeglądarka pokazuje ci gdy popełniasz błędy ortograficzne czerwonym podkreśleniem ... Dysleksja nie powinna być usprawiedliwieniem na takie coś.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zdecydowanie popraw estetykę i rozmiar czcionki.

W Snajperkach napisałeś, że polecasz AWP. Może jakiś powód dlaczego akurat to?

Przeglądarka pokazuje ci gdy popełniasz błędy ortograficzne czerwonym podkreśleniem ... Dysleksja nie powinna być usprawiedliwieniem na takie coś.

AWP polecam z powodu szybkiego przeładowania, jeśli chodzi o estetykę i rozmiar czcionki to spróbuje to poprawić.

Opublikowano

M4 na poczatek, serio? Polece ci SG lub hk :-)

hmm wiesz co ja tom bronią mam kd 2.00 ale dobra sprawdzę na przyszłości :)

Opublikowano

Według mnie najlepsza bron na początek to FAMAS :)

Dlaczego?

Ponieważ szybko strzela przeładowanie średnie, ale jeżeli strzelać tak od klatki piersiowej w górę do głowy to na prawdę łatwo kogoś skaleczyć :) 

Opublikowano

Jak to czytałem to myślałem, że jestem pijany lub mam kaca ale przypomniało mi się, że nie piję alkoholu. Estetyka jest do niczego, sposób opisania tak samo. Twoje rady przydadzą się graczom którzy dopiero weszli do gry lub nawet nie jest im to potrzebne

pamiętaj myśl jak strzelasz a strzela do ciebie trzech to schowaj się to jest przykład

Takie coś jest chyba oczywiste bo 3 na 1 to marne szanse. Ale czasem wychodziło się z opresji 1vs6 :)

Poradnik moim zdaniem nie przydatny...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobre bronie na początek                

---------------------------------------------------------------------

Witajcie w moim tutorialu zaprezentuje wam moim zdaniem dobre bronie na początek gry+ rady, informacje dla początkujących graczy.

Dobrymi broniami są:

M4A1 - broń ma dobrą precyzje dzięki czemu na dalekie zasięgi jest bardzo dobra.

FAMAS- Szyba broń serdecznie polecam

SNAJPERKI

Z broni snajperek polecam:

AWP

< RADY>

< Wyposażenie >

Polecam każdemu z was używać ciężkiego pancerzu

dzięki temu trudniej nas zabić.

< Naprawianie broni>

Pamiętaj o nienaprawianiu sowiej broni ponieważ czym jest bardziej uszkodzona to

<Bronie>

Kupuj bronie z rozwagom a gdy już kupisz to spróbuj nie sprzedawać bo i tak dostaniesz polowe ceny za kutrom kupiłeś

dlatego zastanów się za nim kupisz broń !

<Nie biegaj jak wariat bez celu>

Nie biegaj bez celu myśl a nie że grasz i myślisz o niebieskich migdałkach

pamiętaj myśl jak strzelasz a strzela do ciebie trzech to schowaj się to jest przykład :)

<Nie grałeś nigdy w strzelanki ?>

Jeśli nigdy nie grałeś w strzelanki to lepiej abyś zrobił sobie konto i poćwiczył

a potem stworzyć konto na którym będziesz grał zawsze.

I to tyle ważne rady dotyczące gry i bronie które polecam narazie to tyle jeśli macie jakiś pomysł aby coś dodać to piszcie :)

TUT przepisze od nowa w ładniejszej formie ! i możliwe że dodam więcej informacji

Wszystko leży na sobie duża czcionka która rzuca się w oczy i jest nie fajna do oglądania.Kolory które odstraszają , i moim zdaniem bronie powyżej wymienione są błędem ponieważ m4 nie jest tak dobrą bronią jak K2.

i1sWQY0.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zmień kolorystykę poradnika, aż bolą oczy... Dopisz więcej snajperek + SG 551 jest dobrą bronią dla początkujących, ponieważ ona nie ma w ogóle odrzutu, więc łatwo na niej się strzela (w moim przypadku strzelam z HK 417). Poradnik dość słaby, nie ma tutaj żadnych rad dla początkujących. Popraw m. in. dodaj więcej broni, zmień kolorystykę + dodaj jakieś porady dla początkujących, a nie tak jak teraz jest.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

< Naprawianie broni>

Jezu... mysle , ze dzieki temu zostane pro z moim 67 lvl'em ^^

A ja myslalem , ze trzeba naprawic bron i caly czas ja naprawiam jak ten idiota ;(

PS:Lepiej nic nie przepisuj w zadnej formie. Polecam udac ci sie do najblizszego sklepu i kupic slownik Jezyka Polskiego plus poprawic interpunkcje , a dopiero potem cos wstawic.

Opublikowano

Poradnik w oczy kole swoim stylem i ortografią oraz treścią. Dodatkowo, autor logował się ostatnio w 2014 roku, więc raczej nie będzie zainteresowany zaktualizowaniem go. Przez ten okres czasu w grze sporo się zmieniło, m.in. dodano nowe bronie, które zdecydowanie lepiej nadają się dla nowych graczy, czy wprowadzono inne udogodnienia, które warto byłoby tutaj wypisać. Dla uproszczenia, w dwóch słowach: poradnik nieaktualny.

Pozwolę sobie zamknąć ten temat, aby nie robić tutaj niepotrzebnego spamu. Myślę, że udało mi się wymienić przyczyny, dlaczego tak, a nie inaczej.

• Aive zmienił(a) tytuł na [SKILL] Dobre bronie na początek + rady dla początkujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...