shuterxgame Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak jak w temacie. Co sądzisie o tej broni? Podobno jest op (słyszałem, że lepsza od Famasa i HK417). Mam zamiar kupić, ale 24k to trochę dużo, więc muszę dobrze to przemyśleć. Odnośnik do komentarza
Hydrauliczysko Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak dla mnie, pic na wode. Ci którzy twierdzą że jest OP, to po prostu często strzelają nim heady tylko za sprawą dużego odrzutu i dużego rozrzutu, happy head with just any shooting (HHWJAS) I wszystko jasne... Odnośnik do komentarza
jaman1 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam broń przegrałem ok. 600 min z kd 1.7 na tej broni. Głównie do pestkowania po 3 strzały. coś podobnego do ak, tylko mniejszy recoil i troszeczkę mniejsze obrażenia Jak już będziesz grać tą bronią, to zważaj na to, że nie ogarniesz jej szybko. Pomogłem? Daj like, to nic nie boli Odnośnik do komentarza
Jankensztajn Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Może i jest ale zanim się nauczysz nią grać trochę ci się zejdzie Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę! Odnośnik do komentarza
shuterxgame Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dziękuję za odpowiedzi. MPC jak zawsze pomocne Odnośnik do komentarza
Verten123 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Też się wypowiem. Na tej broni mam przegrane ponad 3000 minut na Soldier Front 2. Tam jest wersja też broni z celownikiem EO za kapsuły za sp. W Soldier Front 2 owa broń jest bardzo popularna, ma mocny damage i ale też spory rozrzut, zawsze celuj nią w okolice brzucha, a seryjka za sprawą odrzutu i tak trafi przeciwnika w klatkę piersiową lub nawet w głowę. Jak ją opanujesz, to mało kto ci podskoczy, Odnośnik do komentarza
shuterxgame Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jeszcze raz wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza
♥ Szwagierek ♥ Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Słuchaj jeżeli opanujesz grę to bronią to jest taka mała kosiarka, Heady same wchodzą, tylko trzeba trochę z nią poćwiczyć Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
-Skillek- Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Słuchaj jeżeli opanujesz grę to bronią to jest taka mała kosiarka, Heady same wchodzą, tylko trzeba trochę z nią poćwiczyć Heh Widze Szwagierek wie co niektórzy potrafią robić tą bronią ;p Odnośnik do komentarza
Bread Roll Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Grałem tą bronią i jak najbardziej polecam. https://www.youtube.com/watch?v=1K3MUcCQslI&list=UUP8GyPF-7PY3S-iKE2wDp4A Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.