Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem oszukany na allegro

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak też myślałem. Czekam do jutra na odpowiedź BOKu homepay.pl .

Czekam też na odpowiedź kogoś kto miał styczność z tym serwisem.

4043121350.png

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten temat wygląda jak dyskusja upośledzonych ludzi.

@top

Sam się wjebałeś, co za idiota chce sprawdzić "gościa" z allegro? Jeszcze wiedziałeś że allegro nie popiera formy SMS, i nic z tym nie zrobi. Ty masz pecha, jakbym jakbym ja taką szopkę odstawił to bym se wolał darować, niż ośmieszać. Powiem Ci, że chuja w tej sprawie zrobisz, kasy nie odzyskasz, kodem możesz sie podetrzeć albo go sprzedać (nie gram w fife - nie wiem). Z perspektywy tego gościa to wyglądało tak, jakby on ci miał kase przelać a ty mu fałszywy kod dać i jakbyś chciał go ojebać..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ja p******e, co za różnica czy mu dałbym go czy go nie dał skoro w ciągu sekundy od razu dostałem bana po wysłaniu wiadomości? A z tym kodem mogę pewnie dostać tyle kasy ile on by dostał. I nie, nie wiedziałem że allegro nie popiera sprzedaży sms.

4043121350.png

Opublikowano

jestes jebanym hipokryta, chciales go sprawdzic, pomimo tego że nie dośc że miał tyle pozytywów (sam tak stwierdziłeś), dałeś mu zły kod, zatrzymałeś kase i wymagasz jeszcze produktu

człowieku, popatrz na siebie w lustrze i powiedz do siebie: "czy bylem fer w stosunku do niego i czy on tez powinnien?"

mam nadzieje ze sprzedawca ojebie cie z kodu a ty zostaniesz z niczym za takie zachowanie

pce

­

Opublikowano

jestes jebanym hipokryta, chciales go sprawdzic, pomimo tego że nie dośc że miał tyle pozytywów (sam tak stwierdziłeś), dałeś mu zły kod, zatrzymałeś kase i wymagasz jeszcze produktu

człowieku, popatrz na siebie w lustrze i powiedz do siebie: "czy bylem fer w stosunku do niego i czy on tez powinnien?"

mam nadzieje ze sprzedawca ojebie cie z kodu a ty zostaniesz z niczym za takie zachowanie

pce

Też Cię kocham. Jeśli dla Ciebie lepiej stracić i nie zyskać niż nie stracić to z Tobą jest coś nie tak.

Ja do siebie nic nie mam. To że te 20 pozytywnych ocen i 1 negatywną dostał na innych licytacjach to nie znaczy, że jest taki święty.

4043121350.png

Opublikowano

Też Cię kocham. Jeśli dla Ciebie lepiej stracić i nie zyskać niż nie stracić to z Tobą jest coś nie tak.

Ja do siebie nic nie mam. To że te 20 pozytywnych ocen i 1 negatywną dostał na innych licytacjach to nie znaczy, że jest taki święty.

nie jestem jakimś pedałem do kochania przez chłopców

wiec tak

z twojego tematu wynika ze chciales kupic coinsy do fify przez sms homepay (nie wiem jak to dziala)

dales typowi zly kod i nas pytasz czy możesz zrobić dostać te coinsy i najlepiej zatrzymać kase

dlaczego sadzisz ze jakbys mu dal dobry kod to bys starcil? powodzenia w dalszych zakupach na allegro, ebay'u etc.

lecz sie, powinnienes miec cos do siebie, nie byles fer w stosunku do sprzedawcy to dlaczego on mial tobie dac te coinsy? lecz sie

proboje tobie uzmyslowic ze nie zachowales sie fer w stosunku do niego i jeszcze czegos wymagasz, takich rzeczy sie nie robi i nie narzeka sie na forum ze stracilem hajs, wlasna glupota

­

Opublikowano

Sam się lecz. Wbijasz tu jak głupi. Cały czas mnie wyzywasz. Mimo 4600set postów niewiele się nauczyłeś. Może jesteś analfabetą. Nie obchodzi mnie to. Ale ortografia na forum to podstawa. Na dodatek nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Powatarzasz się. Jeśli ktoś powinien się tu leczyć to Ty aspołeczniaku.

4043121350.png

Opublikowano

Sam się lecz. Wbijasz tu jak głupi. Cały czas mnie wyzywasz. Mimo 4600set postów niewiele się nauczyłeś. Może jesteś analfabetą. Nie obchodzi mnie to. Ale ortografia na forum to podstawa. Na dodatek nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Powatarzasz się. Jeśli ktoś powinien się tu leczyć to Ty aspołeczniaku.

a czego mialbym sie nauczyc maja 4600 postow? gdzie widzisz blad ortograficzny? to ze nie ma znakow polskich nie znaczy, ze jestem analfabeta, nie nazywaj kogoś aspołecznym tylko po 2 postach

@top

gówno zrobisz, ty mu nie zapłaciłeś, on tobie nie dał produktu

ja tu nic zlego nie widze

btw, kase masz wiec w czym problem?

­

Opublikowano

Wiesz, brak dużych liter to też błąd ortograficzny. A jeśli nie zauważyłeś. Dawno padło pytanie: "Czy da się jakoś wyciągnąć kasę z tego kodu przez homepay.pl". Kasy nie mam. Bo jest właśnie własnością serwisu. Czeka na mnie. Napisałem już do BOKu i zgłosiłem reklamację. Co do rozwiązania sprawy, dowiem się jutro.

4043121350.png

Opublikowano

Wiesz, brak dużych liter to też błąd ortograficzny. A jeśli nie zauważyłeś. Dawno padło pytanie: "Czy da się jakoś wyciągnąć kasę z tego kodu przez homepay.pl". Kasy nie mam. Bo jest właśnie własnością serwisu. Czeka na mnie. Napisałem już do BOKu i zgłosiłem reklamację. Co do rozwiązania sprawy, dowiem się jutro.

I tak nie wygrasz, random wszystko ci wytłumaczył, chciałeś okraść gościa to on zrezygnował bo nie chciał się bawić z jakimś złodziejem.

Opublikowano

Nie dostaniesz nic od boku, najwyżej możesz ten prawdziwy kod podać w innej transakcji. Chciałeś go sprawdzić, ale sprzedawca uznał to za oszustwo i zwinął ofertę. I nie zostałeś oszukany- sprzedawca nie zarobił na tym.

Opublikowano

Jakbym podał dobry kod a on by uciekł to też bym tego nie odzyskał. Chciałem sprawdzić jego zachowanie. Jakby napisał że kod jest błędny i nie może mi tego wypłacić to bym mu podał prawdziwy, a on jednak po prostu spier.. uciekł.

To jest allegro a nie wymiany na GG. Gdybyś był od początku uczciwy nie byłoby takich problemów. Dużo rzeczy kupuje na allegro i zawsze jest w porządku.

Opublikowano

A gdyby po "sprawdzeniu" on odrazu dał ci coiny to dalbys mu potem prawdziwy kod? Pewnie nie. Według niego ty chciałeś go oszukać, bo dałeś mu fake kod i czekales na coiny. Dobrze ci tak. A kod który masz możesz wykorzystać na 100% do czegoś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...