Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zydzi

Le petit nègre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrzekłem się tego robaczywego obywatelstwa. Oprócz miejsca urodzenia nic mnie już nie łączy z tym bagnem.

Nigeryjczyk może mieć obywatelstwo norweskie, co nie zmienia faktu, że jest Nigeryjczykiem i murzynem.Obywatelstwo można do woli zmieniać, ale narodowości już nie. Jednak coś łączy jak siedzisz na polskich forach i piszesz po polsku.A jeszcze to jest najciekawsze, że w ludziach, którzy się "wybili" z Polski i żyją teraz za granicą, jest więcej nienawiść do Polski niż w ludziach mieszkających w niej nadal...

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrzekłem się tego robaczywego obywatelstwa. Oprócz miejsca urodzenia nic mnie już nie łączy z tym bagnem.

Jesteś trollem prawda ?

Jeśli nazywasz nas polaczkami to kim ty jesteś ? Żydem, planktonem ? 

Deus vult

Opublikowano

Jesteś trollem prawda ?

Jeśli nazywasz nas polaczkami to kim ty jesteś ? Żydem, planktonem ? 

pogodzcie sie z tym, wszyscy was poalczkuja, nazywaja robakami, zatrudniaja za 1/3 pensji normalnego czlowieka a wy co? a wy nic k***a, jak robacy sie zachowujecie, gdzie jest ta duma wielkiego narodu?!

Opublikowano

pogodzcie sie z tym, wszyscy was poalczkuja, nazywaja robakami, zatrudniaja za 1/3 pensji normalnego czlowieka a wy co? a wy nic k***a, jak robacy sie zachowujecie, gdzie jest ta duma wielkiego narodu?!

Spokojnie juz niedlugo.

Ja jestem ciekaw co ty robisz ze zarabiasz jak normalny czlowiek

Deus vult

Opublikowano

zatrudniam polakow po budowach, w teorii powinienem im placic po 1400 euro a place robakom po 650-750 i sa zadowoleni hahahaha

marny troll i btw. jest coś takiego jak minimalna krajowa.

marny troll, marny gimbus, sorry

Opublikowano

Na czarno pewnie.

Opublikowano

Osobiście nic do nich nie mam, ale jak ostatnio taka grupka ze 40 żydów chodziła po miejscowości w której mieszkam i nakłaniali, żeby przerzucić się na judaizm? No wypraszam sobie, z lekka to niewybaczalne. Jeszcze na internet naciągali, sukinsyny.

Opublikowano

@"ToræZ"

jest cos takiego jak minimalna krajowa, ale jest tez cos takiego jak polacy 'na bezrobociu' ktorzy pracuja na czarno w niemczech i wysylaja swoim grazynom ciezko zarobione ojrosy zeby ich seby mogly miec ajrmaksy

@topic

dodam zee z tarnowa wyjechal pierwszy transport do jakiegos obozu smierci, ciagle tam zydzi przyjezdzaja, a w rocznice to k***a nie ma miejsca w miescie zeby zyda nie spotkac, taka paranoja

Opublikowano

To po ch*j się produkujesz na polskim forum robaku? To ,że czyścisz kible w Monachium nie znaczy ,że jesteś lepszy.

Opublikowano

To po ch*j się produkujesz na polskim forum robaku? To ,że czyścisz kible w Monachium nie znaczy ,że jesteś lepszy.

Bo mogę, buehehe

Nie czyszcze kibli w Monachium a mam praktyki w serwerowni w Groningen, beka

Opublikowano

Bo mogę, buehehe

Nie czyszcze kibli w Monachium a mam praktyki w serwerowni w Groningen, beka

Możesz w internecie, ale przyjedź do Polski i powiedz Kibolowi(patriota) że jesteśmy robakami, tylko weź sobie ochronę  albo wojsko.

I kogo to obchodzi że masz praktyki ? Praktyki to nie praca, jeszcze długo przed tobą. 

Deus vult

Opublikowano

Możesz w internecie, ale przyjedź do Polski i powiedz Kibolowi(patriota) że jesteśmy robakami, tylko weź sobie ochronę  albo wojsko.

I kogo to obchodzi że masz praktyki ? Praktyki to nie praca, jeszcze długo przed tobą. 

No, aktualnie mam 800€ / 2w więc zarabiam więcej niż wy w tych śmiesznych ceramikach czy innych gównach xD

Co do żydów, zera do oplucia, nie podałbym takiemu ręki nawet.

Opublikowano

No, aktualnie mam 800€ / 2w więc zarabiam więcej niż wy w tych śmiesznych ceramikach czy innych gównach xD

uprzejmie prosze o zakonczenie gownoburzy i offtopicu, w tym temacie mamy rozmawiac o zydach, a nie o biedzie polakow

Opublikowano

Beka, zarabiam tyle samo jako barman w Wrocławiu ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Beka, zarabiam tyle samo jako barman w Wrocławiu ;)

no beka , ja nic nie zarabiam na praktykach bo szkoła biedna ;)

@topic

żyd też człowiek, ale nie lubie ich bo wpierdalają się we wszystko i  są dziwni np. obcinanie fiuta dziecku jhahahahaha

Opublikowano

Brechta, sam pracujesz u żyda haha

Opublikowano

>kibol

>patriota

xD Będzie jak z transwestytą, która najebałą januszowi na ulicy.

Długie nosy kontrolują świat bez najmniejszego problemu, za kilkadziesiąt lat hitler nie będzie uznawany za zbrodniarza wojennego. Kto będzie o polakach pamiętać xD

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...