Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zydzi

Le petit nègre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha...

Uważacie że Niemcy są cywilizowani a do UE macie obrzydzenie...

Nie mam więcej pytań, bo to kolejny temat beka / rzeka. xD

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha...

Uważacie że Niemcy są cywilizowani a do UE macie obrzydzenie...

Nie mam więcej pytań, bo to kolejny temat beka / rzeka. xD

Porównaj poziom życia Niemca i małego polaczka, skok cywilizacyjny.
Opublikowano

Przecież Niemcy wymierają.Za 30 lat, to będzie kalifat, więc o jakim skoku cywilizacyjnym mówisz?

Opublikowano

Zgadzam się z zydami ale z tymi cywilizowanymi niemcami to troche przesadziles.

Moze maly niemiec ma lepsze zycie od typowego janusza ale niemcy ogolnie robią laske muzulmanom, traktuja ich poblaznie i daja mi przywileje. Ostatnio muzulamanin chociazby w anglii nie sprzedal miesa ialko typkowi bo muzulmanin poscil wedlug reliig czy cos takiego a kierownik jeszcze mu przytaknal

No k***a ale co mnie co obchodzi jego j****a religia, ja musze jesc zeby zyc.

Tkich przypadkow sa tysiace ale media to uciszaja zebysmy ich tolerowali tylko po co?

Niech spierdalaja z tymi swoimi gwałtami na kobietach i morderstawami bo tak mowi im religia.

Poprostu zadajcie sobie pytanie. 

Wolicie wersję numer 1

1. O to niemiec! Oni palili żywcem żydów!

Czy wersję numer 2

2. O to niemiec! Oni opiekowali się muzułmanami nawet gdy Ci gwałcili ich żony, odmawiali im jedzenia i mordowali ludzie w imie swojej pokojowej religii.

Opublikowano

Nie muszę się zastanawiać, to moje zdanie. Jestem rasistą, antysemitą, ateistą i wszystkim co najgorsze w jednym.

Dodajesz jeszcze "bezmózgiem" bo zapomniałeś.

Gdyby nie żydzi to w polsce gówno by było nadal xD

RAsfepN.png
Opublikowano

Dodajesz jeszcze "bezmózgiem" bo zapomniałeś.

Gdyby nie żydzi to w polsce gówno by było nadal xD

Shitstorm wywołany xD

Przecież Niemcy wymierają.Za 30 lat, to będzie kalifat, więc o jakim skoku cywilizacyjnym mówisz?

Jeśli nie rozumiesz o co chodzi to pewnie dalej gnijesz w polsce.

Opublikowano

K***a czemu wy traktujecie żydów czarnuchów jako inne stworzenia ? wszyscy są sobie równi i od danego człowieka zależy jaki jest ja p******e nie każdy żyd jest kurwa jakimś debilem czy coś, ale najwidoczniej większość nie rozumie

Opublikowano

K***a czemu wy traktujecie żydów czarnuchów jako inne stworzenia ? wszyscy są sobie równi i od danego człowieka zależy jaki jest ja p******e nie każdy żyd jest k***a jakimś debilem czy coś, ale najwidoczniej większość nie rozumie

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/wschodzaca-gwiazda-izraelskiej-polityki-nawoluje-ludobojstwa-palestynczykow-2014-07

Polityk, która nie została chociazby zdegradowana za namawianie do mordowania dzieci i kobiet z premedytacją bo są innej rasy.

A żydom się to podoba.

Coś jeszcze?

Warto przeczytać pare pierwszych zdań, żydzi klaszczą, lajkują, a rząd ją chwali. 

Wciąż mało?

Opublikowano

K***a czemu wy traktujecie żydów czarnuchów jako inne stworzenia ? wszyscy są sobie równi i od danego człowieka zależy jaki jest ja p******e nie każdy żyd jest k***a jakimś debilem czy coś, ale najwidoczniej większość nie rozumie

żyd by cie sprzedał z 20 razy w ciągu pisania tego postu

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/wschodzaca-gwiazda-izraelskiej-polityki-nawoluje-ludobojstwa-palestynczykow-2014-07

Polityk, która nie została chociazby zdegradowana za namawianie do mordowania dzieci i kobiet z premedytacją bo są innej rasy.

A żydom się to podoba.

Coś jeszcze?

+1

Opublikowano

A żydom się to podoba.

Coś jeszcze?

Warto przeczytać pare pierwszych zdań, żydzi klaszczą, lajkują, a rząd ją chwali. 

Wciąż mało?

Jak dla mnie, to ten konflikt Palestyńsko Izraelski trwa zbyt długo... Niech się nawzajem powybijają i darzą reszcie spokój...

Nie mam nic do żydów, ale ten konflikt już jest irytujący...

Opublikowano

Jak dla mnie, to ten konflikt Palestyńsko Izraelski trwa zbyt długo... Niech się nawzajem powybijają i darzą reszcie spokój...

Nie mam nic do żydów, ale ten konflikt już jest irytujący...

irytujace to jest zachowanie polakow, ktorzy sie uwazaja za nadludzi a sa pod

Opublikowano

Czy wy nie widzicie, że to jest niedojebany słaby trolling?

btw. żydzi nie wykupują kamienic. Kilka lat temu w białym, połowę centrum wykupił Frankowski, jeśli on jest żydem, to my jesteśmy nadludźmi ( tak trollu, boli ? ), a niemcy są biedni.

skok cywilizacyjny? nie no beka w c**j. Jedyna różnica w poziomie życiem kowalskiego a schmita to elektronika. 

Chyba, że ktoś siedzi na socjalu lub daje się ruchać jak szmata za minimalną krajową, no wtedy to niemcy są super cywilizowanym bogatym krajem.

Opublikowano

Czy wy nie widzicie, że to jest niedojebany słaby trolling?

btw. żydzi nie wykupują kamienic. Kilka lat temu w białym, połowę centrum wykupił Frankowski, jeśli on jest żydem, to my jesteśmy nadludźmi ( tak trollu, boli ? ), a niemcy są biedni.

skok cywilizacyjny? nie no beka w c**j. Jedyna różnica w poziomie życiem kowalskiego a schmita to elektronika. 

Chyba, że ktoś siedzi na socjalu lub daje się ruchać jak szmata za minimalną krajową, no wtedy to niemcy są super cywilizowanym bogatym krajem.

Elektronika? Niemiec z dwóch pensji po +/- 2,500/3,000€ zapierdala świeżym BMW prosto z salonu, lata dwa razy w roku do ciepłych krajów a ma dom jak Don Vasyl. Buja sie w majtach Calvina Kleina, stać go na Rolexy Submariner i buty Gucci'ego. No tak, tylko elektronika.

Opublikowano

Elektronika? Niemiec z dwóch pensji po +/- 2,500/3,000€ zapierdala świeżym BMW prosto z salonu, lata dwa razy w roku do ciepłych krajów a ma dom jak Don Vasyl. Buja sie w majtach Calvina Kleina, stać go na Rolexy Submariner i buty Gucci'ego. No tak, tylko elektronika.

BMW to ich rodzimy produkt, więc siłą rzeczy jest tańszy niż u nas, ale nie wiedziałem, że kosztuje tylko 6 000 euro.Nikt nie neguje tego, że przeciętny Hans jest bogatszy od przeciętnego Janusza, ale na pewno nie jest tak, że większość Niemców opływa w takim "dobrobycie".Rocznie z Niemiec ucieka 50 rodzin, bo ludzie nie chcą się godzić na to, żeby ich dzieci były "edukowane" seksualnie w szkole. (de facto molestowane i seksualizowane")

Opublikowano

chyba Cię pojebało. Pensja 1300 euro ( średnio ) we wschodnich niemczech. W zachodnich 1400 za tą samą pracę. Wiem, bo mam tam rodzinę, która mieszka w berlinie już dobrych kilkanaście lat i dobrze wie ile się zarabia. i btw bmw średnio kosztuje 70K EURO. Nikt, ale to nikt nie zapierdala bmw po 2 pensjach. Tam jest tak samo jak  w Polsce, tylko, że zamiast na bmw my odkładamy na np. opla, a po za tym to ceny są inne ( tzw. można więcej żywności kupić za te 1,5k euro, niż za 1,5k zł ) I btw. Dobry inżynier lub informatyk zarabia tyle samo w Niemczech i w Polsce. Jaka to różnica czy bierze 16-20k pln czy 4-5k euro? żadna.

Przeciętny niemiec prędzej odciąłby sobie palec niż kupiłby buty za 3k euro. 

Dlaczego osoby, które do k***y nędzy nie były za granicą przynajmniej 2-3 lata się wypowiadają? najpierw skończcie gimnazjum, później jedźcie na zmywak do angli i gadajcie jak to się zarabia kokosy 800 funtów miesięcznie i jacy to bogaci jesteście. Nie wiedzie jak działa kapitalizm socjalistyczne gimo-tardy. Najpierw wymyśl coś co wypali, załóż firmę i jak nie jesteś ciołem o iq 70 możesz śmiać się jaka to polsza biedna, a jaki ty bogaty bo zarabiasz 15 tysięcy miesięcznie.

Opublikowano

chyba Cię pojebało. Pensja 1300 euro ( średnio ) we wschodnich niemczech. W zachodnich 1400 za tą samą pracę. Wiem, bo mam tam rodzinę, która mieszka w berlinie już dobrych kilkanaście lat i dobrze wie ile się zarabia. i btw bmw średnio kosztuje 70K EURO. Nikt, ale to nikt nie zapierdala bmw po 2 pensjach. Tam jest tak samo jak  w Polsce, tylko, że zamiast na bmw my odkładamy na np. opla, a po za tym to ceny są inne ( tzw. można więcej żywności kupić za te 1,5k euro, niż za 1,5k zł ) I btw. Dobry inżynier lub informatyk zarabia tyle samo w Niemczech i w Polsce. Jaka to różnica czy bierze 16-20k pln czy 4-5k euro? żadna.

Dlaczego osoby, które do k***y nędzy nie były za granicą przynajmniej 2-3 lata się wypowiadają? najpierw skończcie gimnazjum, później jedźcie na zmywak do angli i gadajcie jak to się zarabia kokosy 800 funtów miesięcznie i jacy to bogaci jesteście. Nie wiedzie jak działa kapitalizm socjalistyczne gimo-tardy. Najpierw wymyśl coś co wypali, załóż firmę i jak nie jesteś ciołem o iq 70 możesz śmiać się jaka to polsza biedna, a jaki ty bogaty bo zarabiasz 15 tysięcy miesięcznie.

noo, niemiec zbiera pol roku na bmw nowe z salonu, a polak zbiera pol roku na poniemieckiego opla '95 XDDDDDDDDDDDD marny troll \z ciebie

Opublikowano

Aktualnie mieszkam w Holandii, więc ten argument jest beznadziejny. Ja za to mam rodzinę w Monachium, która mieszka tam od ponad 45 lat i przedwczoraj dostałem pocztówkę z Tel Aviv'u, od EMERYTÓW.

Opublikowano

irytujace to jest zachowanie polakow, ktorzy sie uwazaja za nadludzi a sa pod

Marna prowokacja, na tym forum już serio lepsze bywały... Choćby w wykonaniu Pslava czy Comebacka.

Nie jestem patriotą, bo w zasadzie mam to gdzieś, czy polacy są nadludźmi czy podludźmi... Najlepiej by było gdyby ludzkość nie wyewoluowała z pierwotniaka...

Opublikowano

noo, niemiec zbiera pol roku na bmw nowe z salonu, a polak zbiera pol roku na poniemieckiego opla '95 XDDDDDDDDDDDD marny troll \z ciebie

załóżmy, że szkop zarabia 2k euro.

20% podatku ( nie wiem ile dokładnie ) - pozostaje 1600 euro

opłaty, gaz itd 100-200 euro czyli juz ok 1400 euro. 

głodowa racja żywnościowa 200 euro 1200 euro

niegłodowa racja żywnościowa 400 euro 1000 euro

inne wydatki 100-~ euro

tak jasne, bo po 6 miesiącach odkładania 600-800 euro kupi nowe bmw za 60-70k euro. No idiota. 

Aktualnie mieszkam w Holandii, więc ten argument jest beznadziejny. Ja za to mam rodzinę w Monachium, która mieszka tam od ponad 45 lat i przedwczoraj dostałem pocztówkę z Tel Aviv'u, od EMERYTÓW.

Kto ci broni mieszkać w holandii? Czy ja to pisałem z dedykacją dla ciebie? nie. 

Jest różnica między 200 euro emerytury, a 900 - 1200 euro :)( a 2 osoby to już 2k euro :) ). Jest i to widoczna.

Opublikowano

załóżmy, że szkop zarabia 2k euro.

20% podatku ( nie wiem ile dokładnie ) - pozostaje 1600 euro

opłaty, gaz itd 100-200 euro czyli juz ok 1400 euro. 

głodowa racja żywnościowa 200 euro 1200 euro

niegłodowa racja żywnościowa 400 euro 1000 euro

inne wydatki 100-~ euro

tak jasne, bo po 6 miesiącach odkładania 600-800 euro kupi nowe bmw za 60-70k euro. No idiota. 

Kto ci broni mieszkać w holandii? Czy ja to pisałem z dedykacją dla ciebie? nie. 

Jest różnica między 200 euro emerytury, a 900 - 1200 euro :)( a 2 osoby to już 2k euro :) ). Jest i to widoczna.

za 70k euro kupisz luksusowe BMW z najnowszej serii, przecietne kosztuje ~20k, ja nie mowie o robakach polakach ktorzy pojada do neimiec i zapieprzaja za 1000 euro na budowie, tylko o cywilizowanych ludziach, zarabiajacych jak lduzie

Opublikowano

chyba odbiegacie od tematu o żydach a gadacie o niemcach.

Co do żydków jakoś nic do nich nie mam a jestem raczej rasistą 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Mnie śmieszą ludzie typu Marcoly, którzy plują na Polaków a sami nimi są.Pewnie mają kompleksy i pretensje, że się nimi urodzili.Dla Niemca Polak to pies, jeden posłuszny drugi gryzący.Człowiek może wyjść z Polski ale Polska z człowieka nigdy nie wyjdzie.

Opublikowano

Mnie śmieszą ludzie typu Marcoly, którzy plują na Polaków a sami nimi są.Pewnie mają kompleksy i pretensje, że się nimi urodzili.Dla Niemca Polak to pies, jeden posłuszny drugi gryzący.Człowiek może wyjść z Polski ale Polska z człowieka nigdy nie wyjdzie.

Masz 100% racje że niemiec traktuje polaka jako psa i niewolnika. 

Deus vult

Opublikowano

Zrzekłem się tego robaczywego obywatelstwa. Oprócz miejsca urodzenia nic mnie już nie łączy z tym bagnem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...