Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zydzi

Le petit nègre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sadzicie o zydach powracajacych do polski i wykupujacych kamienice etc od polakow? czesto wymuszaja te sprzedaze, np urzadzajac imprezy w sasiedztwie, aby wkurwic ludzi, i czesto kupuja za grosze potem te kamienice (tak jest u mnie, ostatnio sie zwleklo duzo zydow).

co sadzicie o stwierdzeniu 'polskie obozy smierci'uzywanym przez nich?

prosze bez trolli, bede zglaszal wszystkie idiotyczne posty

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak robią imprezę to co, boli cię? Jak nie stosują się do ciszy nocnej to wiesz gdzie dzwonić. Słaby powód, żeby wypłakiwać się na forum.

1/10 would not read again.

Opublikowano

Szanuję inne kultury i religie, jednak kiedy słyszę, że Żydzi mówią, że Polacy kiedyś chcieli dla nich źle to po prostu wytrzymać nie mogę. Polska była najbardziej toleranycjnym dla nich krajem, podczas II Wojny Światowej też Polacy im pomagali, a oni czują się przez nas pokrzydzeni (przynajmniej niektórzy).

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak robią imprezę to co, boli cię? Jak nie stosują się do ciszy nocnej to wiesz, gdzie dzwonić. Słaby powód, żeby wypłakiwać się na forum.

1/10 would not read again.

serio jestes az tak glupi?

chodzi o to ze oni nie urzadzaja jednej imprezy, tylko urzadzaja 30 pod rzad, policja byla i co, i chuja zrobila, i to nie dotyczny mnie bezposrednio, ale juz sie zblizaja judalki, oni k***a wykupili juz jakas czesc miasta, to jest chore

Opublikowano

Szanuję inne kultury i religie, jednak kiedy słyszę, że Żydzi mówią, że Polacy kiedyś chcieli dla nich źle to po prostu wytrzymać nie mogę. Polska była najbardziej toleranycjnym dla nich krajem, podczas II Wojny Światowej też Polacy im pomagali, a oni czują się przez nas pokrzydzeni (przynajmniej niektórzy).

To jest judeł, tego nie ogarniesz. Zauważcie że kiedyś to oni byli tępieni, teraz oni tępią, ale mieli się od kogo uczyć.

Opublikowano

Nic do nich nie mam. Szanuję inne religie. Wkurza mnie to ich stwierdzenie, ale nic na to nie poradzę. Jak nie wiedzą co Polacy dla nich zrobili podczas II Wojny Światowej to ich sprawa i świadczy tylko o nich.  -.-

Opublikowano

Żyd zAWsze i wszędzie j****y będzie.

@do szanownego k***a moderatora

mam w dupie inne narodowości wyzywam żydów jakimi są te cwele sRACOVIA, tak wiec warn nie słuszny k***awawaaa

Bywalec
Opublikowano

Staram się być osobą bardzo tolerującym...lecz w niektórych przypadkach się po prostu nie da.

Odnoszę się do żydów i arabów. Ci ludzie nie potrafią się kulturalnie odnosić w cywilizowanym społeczeństwie.

Szczerze mówiąc, to moim zdaniem nie ma miejsca na Ziemi dla nich.

Oczywiście są wyjątki, niewinne.

Opublikowano

Jak mają za co to wykupują, wolny rynek, też możesz do nich polecieć i zaczać wykupywać, jeżeli masz kase i będą chcieli sprzedać. 

RAsfepN.png
Opublikowano

Witam Ciebie.

Opisze Twój problem z zacytowanym postem - skróciłem go do maxa, żeby przyjrzeć się w bardziej WAŻNYM słowom Twojego postu:

czesto wymuszaja te sprzedaze, np urzadzajac imprezy w sasiedztwie, aby wkurwic ludzi, i czesto kupuja za grosze potem te kamienice (tak jest u mnie, ostatnio sie zwleklo duzo zydow).

Cisza nocna jest od 22:00 do 06:00 rano następnego dnia. Jeśli oni by bardzo hałasowali NA MAXA - to ten fakt można zgłosić na policje. 

Ona powinna się zając tą sprawą.

A jeśli by dalej hałasowali PO PIERWSZEJ INTERWENCJI w ich mieszkaniu w tej kamienicy, to dzwoń drugi, trzeci, czwarty, [...] raz, do skutku - to policja przyjedzie - zapuka do ich drzwi - oni ich wpuszczą do swojego mieszkania - coś tam porozmawiają - a ja by oni w między czasie dodatkowo hałasowali przy OBECNOŚCI policji - jak policja jest w ich mieszkaniu - albo do policji się odnosić w sposób niecenzuralnym + oni (żydzi) będą próbowali ich pobić, wdać się w bójkę w ich mieszkaniu, to policja ich zgarnie na komendę w celu wyjaśnienia - i być może zamkną ich w celu na 48 godzin w celu ochłonięcia od hałaśliwych na MAX DP (hałasowanie) imprez, bo to się nadaje do zamknięcia na -4-8.

Pozdrawiam - @Ding

bez gif

Opublikowano

http://finanse.wp.pl/kat,1033719,title,240-mln-rocznie-dla-Zydow-polskiego-pochodzenia,wid,16673084,wiadomosc.html

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/wschodzaca-gwiazda-izraelskiej-polityki-nawoluje-ludobojstwa-palestynczykow-2014-07

Dzieci w Afryce giną, Ukraina pod ostrzałem, terroryści, epidemie.

Ej, pierdol się, holokaust to było coś, a nie jakieś pierdoły!

Czemu mnie okradłeś?

Holokaust!!

Opublikowano

Niemcy to jeden z niewielu cywilizowanych krajów w Europie. Gdyby nie Adolf tego bydła byłoby jeszcze więcej, chwała mu. Holokaust to powinno być święto narodowe.

Opublikowano

Niemcy to jeden z niewielu cywilizowanych krajów w Europie. Gdyby nie Adolf tego bydła byłoby jeszcze więcej, chwała mu. Holokaust to powinno być święto narodowe.

wtf p********y anty semito, co ty piszesz? Zastanów się..
Opublikowano

wtf p********y anty semito, co ty piszesz? Zastanów się..

Nie muszę się zastanawiać, to moje zdanie. Jestem rasistą, antysemitą, ateistą i wszystkim co najgorsze w jednym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...