Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BOT: Xenobot

OPIS SKRYPTU: zależy mi na skrypcie (lub ustawieniu targetingu - bo ja nie umiem) na to ze jeśli jest gracz na ekranie to używa np. Exori hur a jak go nie ma to żeby używał Exori jeśli jest też 2 lub ponad 2 mobki.

OPIS SKRYPTU: zależy mi na skrypcie (lub ustawieniu targetingu - bo ja nie umiem) na to ze jeśli jest gracz na ekranie to używa np. Exori hur a jak go nie ma to żeby używał Exori jeśli jest też 2 lub ponad 2 mobki.

Opublikowano

OPIS SKRYPTU: Cze, chodzi mi o skrypta na xeno, że jeśli np. Mag nie będzie miał capa to wyrzuci np. Bp pod mojego knighta a on to podniesie (na MC) - jaśniej mówiąc chodzi mi o skilowanie knightem i magiem na sobie i jak mag zrobi SD'ki do full capa to wyrzuci bp z nimi pod knighta a on podniesie co pod nim :)

Opublikowano

OPIS SKRYPTU: Cze, chodzi mi o skrypta na xeno, że jeśli np. Mag nie będzie miał capa to wyrzuci np. Bp pod mojego knighta a on to podniesie (na MC) - jaśniej mówiąc chodzi mi o skilowanie knightem i magiem na sobie i jak mag zrobi SD'ki do full capa to wyrzuci bp z nimi pod knighta a on podniesie co pod nim :)

Nikt nic? :) A i jeszcze jakby ktoś miał to fajnie jakby podeslal skrypta na kupowanie SD w sklepie i powrót do miasta jak będą się SD kończyć :)

Opublikowano

Pierwszy:

BOT: xenobot

OPIS SKRYPTU: Chciałbym aby kupował potki i spamował czarem. Oczywiście jak się skończą poty to je kupi.

Drugi:

BOT: xenobot

OPIS SKRYPTU: Dicebot w Liberty Bay na serwerze Hexera.

Bardzo prosiłbym o te 2 skrypty.

Opublikowano

Nikt nic? :) A i jeszcze jakby ktoś miał to fajnie jakby podeslal skrypta na kupowanie SD w sklepie i powrót do miasta jak będą się SD kończyć :)

Serio nikt nic? :/ na prawdę mi to potrzebne proszę pomóżcie. Wiem ze to z SD nie jest takie trudne tylko nie wiem co w skrypcie napisać.

Opublikowano

No ok tamte za trudne :p to może to ze jak stworze monka MSem i knightem sobie skiluje (tylko ze monka za bardzo dowalam) to knight przy x hp go uleczy :)

Opublikowano
Bot:Xenobot

Dodatkowe informacje: Witam, mam kilka próśb:

1. Szukam skrpytu tzw. UP/DOWN czyli jak zaznaczylem moba na dole i wejde po schodkach to dalej ten mob bedzie zaznaczony.

2. Kiedy zaznacze moba będzie mi bił danego spella

3. Skrypt użyje runy np:GFB gdy na ekranie jest więcej niż x potworków.

4. Skrypt na Time Ringa że mi zakłada

5. Skrypt na Stone Skina że jak mam %hp to mi zakłada.

sXglh3A.png

Opublikowano

1. Szukam skrpytu tzw. UP/DOWN czyli jak zaznaczylem moba na dole i wejde po schodkach to dalej ten mob bedzie zaznaczony.

2.,3. - w targecie to masz. Wchodzisz w magic shootera i tam ustawiasz np - Monster name (Hydra), obok np. exori frigo i zaznaczasz w tabelce "ptaszkiem". 

A GFB to tam gdzie jest "targeted spell" przesówasz w bok dopóki nie znajdziesz "area rune" no i jak wyżej piszesz na jakim mobie ma uzyć i niżej ustawiasz w "Creatures" od ilu mobków ma bic z Gfb, warto tez zaznaczyc tam gdzie jest "3sqm" w bok na "Ball (gfb....)". Ponadto jak chcesz zeby nie zlapal pk to te funkcje musza byc nad tymi w ktorych ustawiles np exori frigo. :)

4. -function equipLifeRing()

if (Self.ItemCount(3098) > 0 and Self.Ring().id ~= 3098) then
        Self.Equip(3098, "ring", 1)
    end
end

while (true) do
    equipLifeRing()
    wait(1000,1500)
end

Zmien tylko ID ringa^.

Opublikowano

2.,3. - w targecie to masz. Wchodzisz w magic shootera i tam ustawiasz np - Monster name (Hydra), obok np. exori frigo i zaznaczasz w tabelce "ptaszkiem". 

A GFB to tam gdzie jest "targeted spell" przesówasz w bok dopóki nie znajdziesz "area rune" no i jak wyżej piszesz na jakim mobie ma uzyć i niżej ustawiasz w "Creatures" od ilu mobków ma bic z Gfb, warto tez zaznaczyc tam gdzie jest "3sqm" w bok na "Ball (gfb....)". Ponadto jak chcesz zeby nie zlapal pk to te funkcje musza byc nad tymi w ktorych ustawiles np exori frigo. :)

4. -function equipLifeRing()

if (Self.ItemCount(3098) > 0 and Self.Ring().id ~= 3098) then
        Self.Equip(3098, "ring", 1)
    end
end

while (true) do
    equipLifeRing()
    wait(1000,1500)
end

Zmien tylko ID ringa^.

z time ringiem da się ustawić tak żeby zakładał tylko jak jestem poza pz??

sXglh3A.png

Opublikowano

Bot: Xeno

Opis skryptu: Potrzebuje skrypt na wpisywanie czaru "Utura Prot " kiedy się skończy.

Dodatkowe informacje: Zasada działania ideantyczna jak Utura lub Utura Gran w Condition Manager, Utura się kończy i bot wznawia czar.

Opublikowano (edytowane)

Bot: redbot

Miejsce: mino tower na darashi i kazo oraz orc fortes

Profesja: ek na 61 lvl 80/72

Dodatkowe informacje: < na minosach prosze o uzywanie obsidiana >

Edytowane przez knosall
Opublikowano
Bot: XenoBot
Opis skryptu: Skrypt na kupowanie AOL bo deadzie.
Dodatkowe informacje: brak

Opis skryptu: Skrypt na otwieranie wszystkich deadów.

Opis skryptu: Skrypt na usuwanie rs wybranym przeze mnie itemkiem.

Opis skryptu: Skrypt na fast handa?

Opis skryptu: Skrypt na losowanie kostką typu: ktoś daje itemek ID i jak wygra to daje mu 2x-3x więcej itemka o ID.

ZA WSZYSTKO DAJE MIESIĘCZNY LIMIT LIKEóW!

Opublikowano

Bot: Xenobot

Miejsce: Venore Swamp Troll

Profesja: knight 8+ FACC

Dodatkowe informacje: < full afk bot z depo (glownie chodzi o pouche) inne stare linki do pobrania juz nie dzialaja>

Opublikowano

Bot: <XENOBOT>

Miejsce: <Orc Fortress>

Profesja: <Knight>

Dodatkowe informacje: < Poszukuje waipointow na of bo nie potrafię używać xenobota.>

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano (edytowane)

Bot: <XENOBOT>

Miejsce: <YAHALAR - ELFY>

Profesja: <KNIGHT>

Dodatkowe informacje: <POTRZEBUJE SKRYPTU NA EXPOWISKO ELFÓW W YALAHAR. KONKRETNIE CHODZI MI O POZIOM 0, +1, -1, -2 (bez dragów). CHCIAŁBYM ŻEBY ZBIERAŁ ELVEN AMULET, HOLY ORCHID, ELVISH TALISMAN, ELVISH BOW, ELVEN SCOUNTING GLASS ORAZ GOLDA>

BEZ DEPO, TYLKO TO EXPOWISKO, NIE POTRZEBUJE 100% AFK

Edytowane przez Borkos92
Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Chodzi o taki skrypt aby postać co jakiś czas zmieniała kolory, tzn. Z całego białego na cały zielony, niebieski lub coś w tym stylu

Opublikowano

Bot: <Elfbot>

Opis skryptu: <Potrzebuję skrypta do nawigacji, jeśli leader zaznaczy target to mc również od razu zaczyna klepać dany target>

Dodatkowe informacje: < gram na ots>

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Chodzi o to że jak na przykład walker dojdzie do waypointa "prawo" to botek odwroci sie twarzą w prawo a nastepnie użyje

exani hur up po 

Dam plusika

Opublikowano

Siema od 2 dni gram na hexera i ma ktoś skrypt na exori gdy nie ma gracza w koło, albo jak to ustawić o ile można.

HDD1SRE.png