Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziwne..u mnie nawet teraz biega i wszystko hula.

Startuje w Venore drugie dp (gdzie jest bank). Ustaw w walkerze przy 'LetsHunt' 2 waypoint i powinien normalnie pójść na spota i bezproblemowo cisnąć full afka.

PS. Jeżeli nie masz mapy odkrytej, to może w tym tkwić problem.

Sciagnalem kilka roznych skryptow (nawet z of. strony xeno) i zaden mi nie dziala. Bot zatrzymuje sie na problemie z BP i bla bla bla. Najlepsze to, ze probowalem zmienic w skrypcie, ale cienko to chyba zrobilem bo nie dziala gnojek. Przyznam sie, ze pogubilem sie w tym :D

MAPE tez sciagnalem cala :D

Zadzialal, dosszedl na expowisko, ale z mobow nie zbiera hajsow :/ Probowalem grzebac, ale nic nie moge poradzic :v Na dodatek tyle ludzi na botach lata na tych miejscowkach, ze jest to nieopłacalne :/

Edytowane przez metinowiec189

Nie czaruj.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Startuje w Venore drugie dp (gdzie jest bank). Ustaw w walkerze przy 'LetsHunt' 2 waypoint i powinien normalnie pójść na spota i bezproblemowo cisnąć full afka.

Sciagnalem kilka roznych skryptow (nawet z of. strony xeno) i zaden mi nie dziala. Bot zatrzymuje sie na problemie z BP i bla bla bla. Najlepsze to, ze probowalem zmienic w skrypcie, ale cienko to chyba zrobilem bo nie dziala gnojek. Przyznam sie, ze pogubilem sie w tym :D

Zadzialal, dosszedl na expowisko, ale z mobow nie zbiera hajsow :/ Probowalem grzebac, ale nic nie moge poradzic :v Na dodatek tyle ludzi na botach lata na tych miejscowkach, ze jest to nieopłacalne :/

Musisz mieć otwarty 2 BP - na GPki. 

No zależy od serwera, a gdzie grasz?

Opublikowano

Bot: Xenobot

Miejsce: Darashia/Drefia Grimy

Profesja: Paladin

Dodatkowe informacje: Moze byc na minusy + uciekanie + mas san od 3 :)

Daję dużo lajków ;).

Opublikowano (edytowane)

Bot: xenobot 

Miejsce: zamek zao

Profesja: RP

Dodatkowe informacje:  bieganie po parterze/1 pietrze / 2 pietrze + sprzedawanie itemkow gdy cap osiagnie 200(nie wiem czy to tutaj czy w skrypcie takze przepraszam)

1387978117-U949229.png

Bot: xenobot

Opis skryptu: Zbieranie danego itemku z ziemi 

Dodatkowe informacje: brak

1387978117-U949229.png

Opis skryptu: Wyrzucanie danego itemku na ziemie

Dodatkowe informacje: brak

Edytowane przez TaTuSDwX
Opublikowano

Musisz mieć otwarty 2 BP - na GPki. 

No zależy od serwera, a gdzie grasz?

Rowana :D :D

Nie czaruj.

Opublikowano

BOT: Xenobot

PROFESJA: Knight

DODATKOWE INFO: Potrzebuje skrypta, że jak wróci do miasta z expa to sprzedaje zebranego loota.

local LootID = { 17846, 17813, 17810, 17812, 17859 } -- items you are selling to razfan

registerEventListener(WALKER_SELECTLABEL, "SelectLabel")

function SelectLabel(Label)
if (Label == "UseElevator") then
local pos = Self.Position()
Self.UseItemFromGround(pos.x + 1, pos.y, pos.z)
elseif (Label == "SellLoot") then
Walker.Stop()
Self.SayToNpc({'hi', 'trade'}, 65)
wait(2000,3000)
for _, id in ipairs(LootID) do
Self.ShopSellAllItems(id)
wait(500,1000)
end
Walker.Start()
end
end

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

DODATKOWE INFO: Potrzebuje skrypta, że jak wróci do miasta z expa to sprzedaje zebranego loota.

local LootID = { 17846, 17813, 17810, 17812, 17859 } -- items you are selling to razfan

Walker.Stop()
wait(2000,3000)
wait(500,1000)
end
Walker.Start()
end
end

dziala z kazdym shopem czy trzeba gdzies cos zmienic ? ( nie mowie o id itemow )

Opublikowano

Bot: elfbot

Opis skryptu: potrzebuje skryptu na uzywanie z ziemi runy o id 8091 na sobie

Dodatkowe informacje:  -

eat

Opublikowano

Walker.Stop()
wait(2000,3000)
wait(500,1000)
end
Walker.Start()
end
end

dziala z kazdym shopem czy trzeba gdzies cos zmienic ? ( nie mowie o id itemow )

Dzieki! zawsze to krok dalej! Ale jedno pytanie, gdzie wpisac id itemow, ktore chce sprzedac ?

Opublikowano

Walker.Stop()
wait(2000,3000)
wait(500,1000)
end
Walker.Start()
end
end

Dzieki! zawsze to krok dalej! Ale jedno pytanie, gdzie wpisac id itemow, ktore chce sprzedac ?

Coś pykło, jedno sprzedał co ustawiłem ale reszty itemów nie ;/ chwile jeszcze przy tym posiedze i dam znac jakby cos wyszlo

Walker.Stop()
wait(2000,3000)
wait(500,1000)
end
Walker.Start()
end
end

Coś pykło, jedno sprzedał co ustawiłem ale reszty itemów nie ;/ chwile jeszcze przy tym posiedze i dam znac jakby cos wyszlo

Ostatni raz, żeby tu bajzeru nie narobić, sprzedaje item, ale ten ktorego ID pierwsze podałem, reszty nie sella, cos a rade z tym zrobic ? ;s z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

no niewiem moze troche o za duzo prosze

ale moglby jakis mod wkleic wszystkie skrypty kytore byly tu dodane na 1 strone tematu tam gdzie jest wzór?

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

no niewiem moze troche o za duzo prosze

ale moglby jakis mod wkleic wszystkie skrypty kytore byly tu dodane na 1 strone tematu tam gdzie jest wzór?

Trudno będzie. Nie wiadomo czy wszystko działa. Jest tego dużo. Powstanie bardzo długi post.

Opublikowano

Jak ustawic w skrypcie, aby sorc stawal na ukos do np. draga i korzystal z sd'kow tylko w problematycznych sytuacjach ? Nie zaglebialem sie w ta sztuke i nie za bardzo wiem :/

Nie czaruj.

Opublikowano

Jak ustawic w skrypcie, aby sorc stawal na ukos do np. draga i korzystal z sd'kow tylko w problematycznych sytuacjach ? Nie zaglebialem sie w ta sztuke i nie za bardzo wiem :/

W Targetingu, na Dragu nie ustawiasz follow tylko "Diagonal" - czyli ukos.

Problematyczne sytuacje tzn. ?

Opublikowano

Profesja: EK

Dodatkowe informacje: Nie wiem czy to będzie skrypt czy jest to może gdzieś w ustawieniach(szukałem i nie mogłem znaleźć). Chciałbym auto atakowanie, czyli jak zaznaczę jakiegoś gracza, a on wejdzie np. na schody i jak zejdzie to żebym miał go zaznaczonego.

Opublikowano

Profesja: EK

Dodatkowe informacje: Nie wiem czy to będzie skrypt czy jest to może gdzieś w ustawieniach(szukałem i nie mogłem znaleźć). Chciałbym auto atakowanie, czyli jak zaznaczę jakiegoś gracza, a on wejdzie np. na schody i jak zejdzie to żebym miał go zaznaczonego.

Frag Helper > Hold Target

Opublikowano (edytowane)

­

Miejsce: amazon camp carlin i rotwormy carlin

Profesja: knight

Dodatkowe informacje: co do amazonek najlepiej jak by biegal do shopa sprzedawal protective i girlish chowal kase do banku i wracal na expa i gdy zostanie np 2poty cofnie sie do miasta wyplaci kase z banku i dokupi czerwonych potek :) np 20szt

Edytowane przez EBEEBE

elo

Opublikowano

Szukam skryptu do xenobota na zakladanie softów kiedy mana spadnie poniżej x% i zalozy z powrotem np bohy, z góry dzieki

Opublikowano

Bot:Xenobot

Profesja:RP

Dodatkowe informacje: Witam, mam kilka próśb:
1. Szukam skrpytu tzw. UP/DOWN czyli jak zaznaczylem moba na dole i wejde po schodkach to dalej ten mob bedzie zaznaczony.

2. Kiedy zaznacze moba będzie mi bił danego spella

3. Skrypt użyje runy np:GFB gdy na ekranie jest więcej niż x potworków.
4. Auto use Obsidian Knife

sXglh3A.png

Opublikowano

witam ma ktos moze full afka do xenobota na mintwallin albo minotaury niedaleko horned foxa 

a kolega wyzej amazon camp ma w skryptach xenobota :D

( . Y . )

w26yvz-5.png