Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMu. Ver: S4E2. Exp: 350. Drop: 25% - EDYCJA 2 Zapraszamy!

Toxyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ElusiveN  proszę Cie chce sobie hejtowac każdy serwer to hejtuj. Bo takie dzieci jak Ty potrafią robic tylko to. Jak do tej pory nie mieliśmy żadnego przypadku DC, cheatowania ani DDos'a. AC, anty DDos i anty DC ttestowany i działa w 100% pozdrawiam. :)

Potwierdzam że serwer niezabezpieczony, tylko Toxic Ciebie nigdy nie ma. A pożal się Boże Adrian, ma wszystko w szerokiej du**e. Nie polecam serwer, znajdzcie inny, gdzie GM się interesuje wszystkim i jest zabezpieczony.

Nic nie działa, 75% nie zostało zrobione. Exp na vulc nie zmniejszony, brak spotów na k1,k2, na k3 jest jeden.

A dla graczy, którzy nie dowierzają screeny.

8721014074337161202264.jpg

2067214074337171202264.jpg

7721914074337181202264.jpg

Więc tak wygląda GM serwer, bez kompetencji, a co najgorsze bez chęci. Jest online 12h, z czego 11:55 na afka, i nawet Smilus gracz jak wchodzi to DC administratorowi daje.

Sorry chciałem porozmawiać serwerze kilkukrotnie, w sumie jak inni gracze, nie da się. Dlatego pisze to tutaj. Mam nadzieje, że pójdziecie po rozum do głowy.

Jeszcze zostałem zablokowany brawo administracjo!

Tak to jest jak się GMa daje dziecku. Inna Administracja minimum 50ppl online.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to jest jak administracja próbuje ośmieszyć inne serwery i ich właścicieli nie patrząc na swój własny serwer gdzie jest lepsza szopka :)

Moi gracze wbili na exodusa i wrócili do mnie wyśmiewając ich. 

:)

DMT 😉

Opublikowano

dark mu :D? hmm wbijam :)

PS: tu są resy czy pvp 400 lvl bez rr ??

Nie jest to temat do reklamy mojego serwera :) 

Napisz na pw lub w moim temacie :)

DMT 😉

Opublikowano

Z tego co widzę nic się tutaj nie zmieniło, wystartowaliście ze serwrem, znowu pełno bugów, nic nie robicie, nawet do porządku administracji nie umiecie zebrać. 

Adrian potrafisz tylko cwaniakować i ośmieszać inne serwery, a tak na prawdę nie zauważasz tego, że twój serwer na tym cierpi. 

Od razu Ci mówię, nie wdawaj się ze mną w kłótnie. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Z tego co widzę nic się tutaj nie zmieniło, wystartowaliście ze serwrem, znowu pełno bugów, nic nie robicie, nawet do porządku administracji nie umiecie zebrać. 

Adrian potrafisz tylko cwaniakować i ośmieszać inne serwery, a tak na prawdę nie zauważasz tego, że twój serwer na tym cierpi. 

Od razu Ci mówię, nie wdawaj się ze mną w kłótnie. 

Temu co zabrali GM i placz ^^

Opublikowano

@ElusiveN 

Nie przejmuję się takimi błahostkami, nawet jak zabrali mi GM'a nie płakałem, a dalej grałem, potem znowu go i tak odzyskałem i przestałem grać, jak widziałem co się dzieje i co raz mniej ludzi było, nic się nie zmieniło od tego czasu ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Zamknijcie ten żałosny serwer i więcej już go nie odpalajcie, nawet pod inną nazwą ^^

Opublikowano

Hehe zostales zablokowany bo cwaniakowales widzialem ta "rozmowe", na wiekszosci serwerow bys zostal zablokowany;P

Dzięki wszystkim za grę, w szczególności graczom Miss, Grom, DetEndzel, mnml na pewno się spotkamy jeszcze :)

Jeszcze co do mojego Bana na Char, wszyscy zgromadzeni na serwerze wiedzą, że Adrian nic nie robi. Stawia AFK i tyle. Nie mam ss, bo dostawałem DC. Ale wszyscy zgromadzeni na serwerze widzieli całą rozmowę.

Od zwykłej prośby, poprzez pytania i po prostu krew mnie zalała jak napisał "Nie mam czasu ani ochoty słuchać pierdół na Priv i post". Na pytanie o zabezpieczenia odpowiedział "zrobimy, koniec tematu".

O innych rzeczach nie chciał w ogóle słyszeć, jak spoty, drop lf, zmiana exp na poszczególnych mapach.

Nie jest to zachowanie GMa, a najbardziej żałuje tego, że fajny pomysł na serwer jest, tylko go dopracować 1 tydzień roboty i mógł być na prawdę dobry serwer.

Cieszę się, że już tu nie gram z jednego powodu, nie stracę czasu na ten serwer. Dlaczego ?

Jest to kolejna edycja, która skończy się szybko IceMU GwoMu i inne nazwy.

Administracja pracuje na problemem, prawdopodobnie jutro wyjdzie patch. Musicie uzbroic się w cierpliwośc, przepraszamy z góry.

Na patcha czekamy tydzień, na layout strony też, choć napisaliście na stronie, że będzie ona 4go rano. Nawet własnego narzuconego terminu, nie potraficie dotrzymać.

ElusiveN  proszę Cie chce sobie hejtowac każdy serwer to hejtuj. Bo takie dzieci jak Ty potrafią robic tylko to. Jak do tej pory nie mieliśmy żadnego przypadku DC, cheatowania ani DDos'a. AC, anty DDos i anty DC ttestowany i działa w 100% pozdrawiam.  :)

Odpowiedź admina, na poziomie serwera. Zamiast podwyższyć poziom serwera a zarazem swój, zrobiłeś to na odwrót. 

Niestety, ale hacki działają, nawet ja, który nie jestem biegły, bo uważałem, że gra na hackach to nie gra. Poświęciłem 1-2h poczytałem i udało się - Sniffer, HideToolz, Inijector. Działa polecam. I zrobiłem to po 2-3 godzinach , czytając i nie znając tematu. Pewnie poświęciłbym dzień lub dwa i dobrałbym się do serwera. Ale szkoda mi czasu. Przypomnę, że temat kupienia przez Was niby zabezpieczeń to temat z początku lipca. Niestety tak to jest, jak zamiast skompletować osoby, które są biegłe w konfiguracji,zabezpieczeniach to Wy macie za przeproszeniem, ale jakiegoś króla Narnii, któremu wydaję się, że Boga za nogi chwycił. A powinien zrozumieć, że to jest praca, nie raz ciężka, a nie wyróżnienie.

Następna sprawa z poprzedniej edycji, ludzie wykupili VIP wy zrobiliście res acc i nawet rekompensaty nie dostali w postaci jednego itema exc +zen. Potwierdzą to gracze, pewnie tacy jak Whiter, czy noku.

Jeśli macie coś w temacie do powiedzenia, proszę o merytoryczne wypowiedzi.

Pozdrawiam

JeBuDup/IthurieL

Opublikowano

Mathaleks

Zgadzam się z tobą w 100%. Pchanie sie w taki sezon odrazu groził padaką :)

Proponowałem zostawienie i zrobienie starej wersji ale uparcie lepieli :)

Wiec mają Syf / bugi / hacki Czekac az ktos serv rozdupcy :)

Pozdrawiam Stary Gracz :D

Opublikowano

Świetny serwer mili gracze  przyjazna atmosfera polecam :)

Jeśli ktoś potrzebuje jakiejś pomocy podexpić etc. pisac do mnie DWkoksuDW  Serdecznie zapraszam, serwer sie dopiero niedawno powstal wiec mozna powalczyc o topke ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...