Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExodusMu. Ver: S4E2. Exp: 350. Drop: 25% - EDYCJA 2 Zapraszamy!

Toxyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie spokojnie, napisałem tylko że na pewno serwer będzie stac minimalnie 3 miesiące. Nic nie pisałem że będzie stac 2/3 miesiące. Dlatego jeśli będą gracze to może nawet parę lat stac, pozdrawiam :)

34tbjes.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ApoMu - serwer który nawet nie zaczął raczkować... bo nie stał nawet dobry rok. Więc nie piernicz. 

Widzę że kolega nie w temacie..

Odkąd pamietam 1 edycja rozpoczeła sie w lipcu 2012 roku  i potem 10 edycji do roku 2014 :) :)

Wiem bo gralem :D

Opublikowano

Rejestracja działa tak jak powinno z chęcią skorzystam. 

Jedyne co mnie troche dołuje to to że planujecie robić edycje co pare miesięcy.

Bo jaki jest sens tego że ktoś zacznie expić a wy po prostu wszystko zrestartujecie.

Exp 350 jest expem no można spokojnie powiedzieć że średnim i wbicie np. GR troche czasu pochłonie (w zależności od tego jakie spoty i jeszcze paru innych czynników o których można było by długo pisać)

Więc musicie sami wykombinować co tak na prawdę chcecie osiągnąć tym serwerem, bo ludzie się wkurzą jeśli usuniecie ich paru tygodniowy wysiłek i po prostu przestaną grać.

Nie chce was pouczać ani nic takiego bo jest to wasz serwer po prostu wyrażam swoją oponie i chęć tego by ten serwer trochę czasu postał - ale to wy musicie mieć na to wszystko pomysł by miało to ręce i nogi :)

Pozdro :)

Admin pewnie  chciał nas zapewnić ze edycja potrwa 3 miesiace nawet jakby było 0 online :)

Opublikowano

Graczy online: 24. :)

Zapraszam do gry. :D

Iaraba nei powinno byc żadnych DC.

Tratafat opisz dokładniej problem :)

Problem wygląda tak, iż odpalam klienta w każdy możliwy sposób, każda zgodność, jako admin i nic, po próbie odpalenia po prostu nic się nie dzieje ^^ uprzedze pytanie, widnows 8

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Administracja pracuje na problemem, prawdopodobnie jutro wyjdzie patch. Musicie uzbroic się w cierpliwośc, przepraszamy z góry.

34tbjes.png

Opublikowano

A mi pokazuje że niema postaci na serwerze. :)

TO MASZ K***A PROBLEM

@Mike: nadano ostrzeżenie

Opublikowano

DC'ki przy wbijaniu na serwer są spowodowane po prostu wybieraniem złego Suba. :) 

Sub 1 czyli Non-pvp nei działa obecnie.

Sub 2 działa i nei powinno by żadnych problemów z wbiciem na niego. Pozdrawiam :)

34tbjes.png

Opublikowano

Ranking działa proszę, zobaczyc. 

Jesteśmy w trakcie kodowanai i tworzenia nowej strony. 

Party exp działa jak powinien ale jeśli dostaniemy więcej skarg podkręcimy go troszkę. :)

34tbjes.png

Opublikowano

ElusiveN  proszę Cie chce sobie hejtowac każdy serwer to hejtuj. Bo takie dzieci jak Ty potrafią robic tylko to. Jak do tej pory nie mieliśmy żadnego przypadku DC, cheatowania ani DDos'a. AC, anty DDos i anty DC ttestowany i działa w 100% pozdrawiam. :)

34tbjes.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...