Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wstęp do Gimbazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To twoja szkoła jest dziwna, dzielenie na grupy powoduje ambiwalentne stosunki uczniowskie.

Opublikowano

To twoja szkoła jest dziwna, dzielenie na grupy powoduje ambiwalentne stosunki uczniowskie.

Teraz chyba jest to w każdym gimnazjum, już było gdy ja wchodziłem (2008).

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dzięki za takie zainteresowanie :D

Jak słabo mi pójdzie z Angielskiego test to mogę się pochwalic moim testem po 6 klasie haha :)

z Polaka miałem 100% (Pisemne ) ogolnie 35/40 :)

Opublikowano

Teraz chyba jest to w każdym gimnazjum, już było gdy ja wchodziłem (2008).

U Nas jest tylko podział na grupę męską i żeńską.

Opublikowano

Ej co w gadacie ...

Ja z niemca nie znam ani jednego słowa szczerze mówiąc a układanie zdania to patologia a byłem w grupie samycn piątkowych uczniów, miałem 2 z niemca wtedy na koniec ledwie co.

Angielski potrafie perfect a byłem w najgorszej grupie ja miałem 5 na koniec a reszta 2/3 ...

u6pv.jpg

Opublikowano

Yo..

Po wakacjach wkraczam do Gimbazy haha :D

I problem. Dowiedziałem sie, że na pierwszej lekcji Angielskiego piszemy tekst i kto idzie do lepszej grupy, a kto do gorszej.

Ale ja chuja umiem. Tzn nic nie umiem :( Wypade najgorzej. mam jeszcze miesią więc postanowiłem się czegoś pouczyc, ale czego xD:D?

Nie mam podręcznika już    6 klasy, może powiecie co Powinienem  umi

Test ten ma sprawdzić Twoje możliwości i obecny stan wiedzy. Jak napiszesz go na siłę lepiej, niż faktycznie umiesz (zakuj, zdaj, zapomnij etc.) tym gorzej dla Ciebie. Gorzej, bo zwyczajnie ciężej.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zapisz się do dodatkowy angielski.

W wakacje jest sporo ofert.

Lepiej zapłacić, niż potem męczyć się 3 lata z gorszą grupą.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zapisz się do dodatkowy angielski.

W wakacje jest sporo ofert.

Lepiej zapłacić, niż potem męczyć się 3 lata z gorszą grupą.

Skoro mówi, że nic nie umie to raczej grupa będzie męczyć się z nim... 

Napisz tak jak potrafisz i tyle bo w tej lepszej grupie się niczego nie nauczysz, oni będą lecieć z materiałem, a Ty z lekcji na lekcje głupszy..

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przez miesiąc możesz jeszcze sporo się nauczyć, dzięki dodatkowym zajęciom.

W 1 klasie gimnazjum większość to powtórka ze szkoły podstawowej, więc test nie powinien być strasznie trudny.

Opublikowano

jak nie umiesz to będziesz w innej grupie, lepsze to i nauczenie się czegoś niż udawanie że się umie a potem nic nie zrouzmiesz na lekcjach

<>

Opublikowano

Gorzej tylko jak będziesz chciał się uczyć przez 3 lata, a twoja grupa Ci na to nie pozwoli.

Zawsze w lepszej grupie jest więcej osób, które mają jakieś ambicje.

Opublikowano

z polskiego też, spacja po znaku interpunkcyjnym. 

@ top

Tak czy siak pójdziecie od podstaw, jak w każdej szkole i klasie, więc nie masz się czego obawiać. A jeżeli chcesz się pouczyć czegoś to zacznij od podstaw - czasy i ewentualnie 3 formy.

z polskiego też, spacja po znaku interpunkcyjnym. 

@ top

Tak czy siak pójdziecie od podstaw, jak w każdej szkole i klasie, więc nie masz się czego obawiać. A jeżeli chcesz się pouczyć czegoś to zacznij od podstaw - czasy i ewentualnie 3 formy.

@Gamus - wez mi k***a wytłumacz co ma jezyk polski do tego czy stawiasz spacje przed czy po przecinku?

W zeszycie tez k***a stawiasz spacje?

Jebnij sie w ten beben , to jest zwykły internetowy " niby upiekszajacy " wymysł.

Opublikowano

naucz się podstaw

ja mam, ty masz, on/ona ma (have got) będzie na 100% :D

ja potrafie, ty potrafisz, on/ona potrafi (i can) będzie na 90% :P

i can see - ja widze...

ja muszę, ja nie muszę

opis swoją rodzine/ lub siebie

np. :D

Hi,
I'm Frank, I'm 12 years
My dad is a gardener's dog, and my mother a prostitute. :D
I'm stupid and I have Down syndrome child
I have no brain because l can not learn English.

opanuj to ale jak naprawde słabo czujesz się z angielskim to lepiej idz do słabszej grupy tam bedziesz miał rówieśników na swoim poziomie :D
bo gdy bedziesz w grupie zaawansowanej będziesz miał kontynuacje materiału z podstawówki, a w grupie dla zj*bów :) masz powtórzenie z podstawówki :D

good luck :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

naucz się podstaw

ja mam, ty masz, on/ona ma (have got) będzie na 100% :D

ja potrafie, ty potrafisz, on/ona potrafi (i can) będzie na 90% :P

i can see - ja widze...

ja muszę, ja nie muszę

opis swoją rodzine/ lub siebie

np. :D

Hi,

I'm Frank, I'm 12 years

My dad is a gardener's dog, and my mother a prostitute. :D

I'm stupid and I have Down syndrome child

I have no brain because l can not learn English.

opanuj to ale jak naprawde słabo czujesz się z angielskim to lepiej idz do słabszej grupy tam bedziesz miał rówieśników na swoim poziomie :D
bo gdy bedziesz w grupie zaawansowanej będziesz miał kontynuacje materiału z podstawówki, a w grupie dla zj*bów :) masz powtórzenie z podstawówki :D

good luck :)

Te pierwsze zdania to chyba w klasach 1-3 podstawówki xD

Opublikowano

Czasy: Present Simple, Past Simple, Present Continuous spokojnie wystarczą, co wy tam możecie napisać.. jak spędziłem wakacje, najwyżej.

Opublikowano

Czasy, podstawy itd.

Ja to bym się i tak nie uczył, nie ma źle, że trafisz do gorszej grupy. Zepniesz dupsko w czasie roku szkolnego to będziesz dostawał ładne oceny to i Cię do tej lepszej grupy przeniosą. My mieliśmy taki podział w podstawówce, akurat byłem w lepszej ale nawijali, że uczniowie z grupy słabszej mieli łatwiej od nas - widziałem ich kartkówki xD

Opublikowano

Przestaw sobie język w tel. na angielski, ogólnie wal plejsy i na angielski poprzestawiaj gry, fajny rodzaj nauki.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Spokojnie, nie masz się czego bać. Są to tylko testy sprawdzające do jakiej grupy mają Cię dac, napisz go jak potrafisz.. bo jak napiszesz na jakieś wysokie wyniki, to dadzą Cię do grupy zaawansowanej gdzie sobie możesz nie poradzić.

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Yo..

Po wakacjach wkraczam do Gimbazy haha :D

I problem. Dowiedziałem sie, że na pierwszej lekcji Angielskiego piszemy tekst i kto idzie do lepszej grupy, a kto do gorszej.

Ale ja chuja umiem. Tzn nic nie umiem :( Wypade najgorzej. mam jeszcze miesią więc postanowiłem się czegoś pouczyc, ale czego xD:D?

Nie mam podręcznika już    6 klasy, może powiecie co Powinienem  umi

Tam praktycznie są zadania z wybieraniem osoby: he, she itd. U mnie było tak, że z 5 osób napisało to do lepszej grupy i nam nie zrobili tego...Nie ma po co się uczyć tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...