Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział - SimCity

ara9al

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż Istnieje taki ciekawy tytuł, którym jest SimCity i należy on do tytułów które dobrze się sprzedaly i na Forum jest pewnie wielu posiadaczy Piątej jak i innych starszych części tego wybitnego tytułu to dlaczego nie zjednoczyć ich w jednym miejscu zamiast zastępczo w dziale Symulatory... Np. taki ara9al chciał by pograć sobie w grę z Prawdziwymi ludźmi, a nie z jakimiś Człekami którzy nie grają w grę od X do potęgi n'tej czasu. Dział mógł by zawierać Subdziały dzielące go na poszczególne tytuły. Oczywiście też można pomodzić w SimCity i wykożystać jakieś Glicze, Bugi i Hack'i...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Skoro było, to nie ma sensu próbować 2 raz. Nie minęło za wiele czasu. Sry, ale jestem na nie.

Opublikowano

Był jako forum testowe niedawno, ale teraz z tego co widzę go nie ma.

Nie przyjął się więc jestem na Nie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

byl ale go usuneli moze pozniej pozniej sie go przywroci

jestem na NIE

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Nie było tam dużej aktywności, ale jakaś była. Może lepiej dodać subforum do działu symulatory? W końcu SimCity to symulator. ;)

Opublikowano

giphy.gif ­

Opublikowano

Problemy i inne sprawy dotyczące SimCity użytkownicy piszą w dziale Single Player a na dodatek nie ma dużego zainteresowania tej gry, nie.

Opublikowano

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Opublikowano

Skoro się nie sprawdził, to nie przywracałbym go tak szybko.

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...