Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to... było?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol po pierwsze nie ma to jak bać się minecrafta! Co za problem było podejść tam z pochodnią i zobaczyć co to było! (Oczywiście jeśli to istniało by naprawdę)

po drugie widać że sztucznie ta twoja gra wygląda! Miałem wrażenie że zastanawiałeś się czy kopać ten węgiel czy od razu przejść do tego tunelu :) potem jak wszedłeś do niego to zaglądałeś za ten róg jakbyś spodziewał się znaleźć tam coś strasznego (jeśli można to tak nazwać, bo strasznym w minecrafcie może być tylko jego cena) 

Cześć...

Opublikowano

To nie możliwe za mały obiekt aby takie coś zrobic [jestem informatykiem I kalsa tech. i mamy o grafikach komp] wiec to nie fejk

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Gość vertek123
Opublikowano

Ja gdy jeszcze grałem normalnie w minecraft a nie teraz tylko co najwyżej w horror mapke / escape mapke - to wciąż czułem jak ktoś mnie obserwował... to było jakieś dziwne. " Ostatnia odpowiedz na 1 karcie " - ty jesteś tępy czy tego nie widziałeś???!!!... " masz tutaj nawet link postały na temat Entity 303: https://www.youtube.com/watch?v=lhctx69dJJY

Lol po pierwsze nie ma to jak bać się minecrafta! Co za problem było podejść tam z pochodnią i zobaczyć co to było! (Oczywiście jeśli to istniało by naprawdę)

po drugie widać że sztucznie ta twoja gra wygląda! Miałem wrażenie że zastanawiałeś się czy kopać ten węgiel czy od razu przejść do tego tunelu :) potem jak wszedłeś do niego to zaglądałeś za ten róg jakbyś spodziewał się znaleźć tam coś strasznego (jeśli można to tak nazwać, bo strasznym w minecrafcie może być tylko jego cena) 

Ja pier... a jak to coś naprawde istnieje? ... nie widziałeś tunelu? ja też bym się bał troche jak by tak nagle miało mi coś wyskoczyć na morde albo z jakimś obcym tunelu... weź już lepiej nie pisz na ten temat komentarzy - jesteś w tym słaby na maxa... 

umiesz tylko robic negatywne komentarze ... a jak to naprawde tam bylo? mi to raczej nie wygladalo jako szkielet / enderman maly czy jakis zombie... - nawet jako pigmen nie...

Opublikowano

­@vertek123

Nie odkopujmy tego

Wypowiem się, bo nie chcę być potraktowany na spam.

Wygląda to na Fake, sam też tak kiedyś straszyłem kolegów. Zawsze, gdy ktoś prosił mnie o texturepacki, aby mu pobrać i przesłać (nie ogarniali tego xD) modyfikowałem, coś dodałem, coś nie.

Raz ziom prawie się zesrał, bo zobaczył na kamieniu połyskujące, chodzące oczy - a to najzwyklejsza animacja zrobiona w GIMP'ie :yay:

Sam też kiedyś coś takiego zobaczyłem, i też się przestraszyłem. Tzn: Entity 303, które gdy podchodziłem - rozpływało się.

Wszystko okazało się, że też jak u mnie był kolega zmodyfikował textury.

Jaka nauka z tego płynie?

Tego co nie ma w kodzie zapisanego, to się nie wydarzy.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Ja gdy jeszcze grałem normalnie w minecraft a nie teraz tylko co najwyżej w horror mapke / escape mapke - to wciąż czułem jak ktoś mnie obserwował... to było jakieś dziwne. " Ostatnia odpowiedz na 1 karcie " - ty jesteś tępy czy tego nie widziałeś???!!!... " masz tutaj nawet link postały na temat Entity 303: https://www.youtube.com/watch?v=lhctx69dJJY

Ja pier... a jak to coś naprawde istnieje? ... nie widziałeś tunelu? ja też bym się bał troche jak by tak nagle miało mi coś wyskoczyć na morde albo z jakimś obcym tunelu... weź już lepiej nie pisz na ten temat komentarzy - jesteś w tym słaby na maxa... 

umiesz tylko robic negatywne komentarze ... a jak to naprawde tam bylo? mi to raczej nie wygladalo jako szkielet / enderman maly czy jakis zombie... - nawet jako pigmen nie...

ODKOP ROKU AWARDS PONOWNIE ROZDANE

giphy.gif

odkopać mój dwuletni post. brawo

ODKOP ROKU AWARDS PONOWNIE ROZDANE

giphy.gif

odkopać mój dwuletni post. brawo

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Gość vertek123
Opublikowano

Znam odpowiedz - poszukalem tego bo nawet temat mnie zaciekawil - okazalo sie " tak przynajmniej pisalo " ze tworca czy ktos tam zrobil eksperyment taki i zalowal ze go zrobil - ale juz raczej wrzystko gra... a przynajmniej tak z tego zrozómialem ze juz tego niema

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...