Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepiej się żyło 20 lat temu czy teraz ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę się z tym zgodzić. 

Praca jest ale tylko dla najlepszych. Musicie też pamiętać o tym, że od razu nikt nie da Wam stanowiska dyrektora i 10 tysięcy (tak wiem są wyjątki ale nieliczne).

W większości firm zaczyna się z niższego szczebla i dopiero potem buduje swoje CV i umiejętności. Nikt nie rodzi się ekspertem w danej dziedzinie, potrzebne jest doświadczenie.

@ temat

20 lat temu Polakom w duszy grało Disco i Rock, szkoda że obecnie muzyka która powstaje u nas jakoś niedomaga.

Brakuje mi dziś kapel typu Lady Pank czy De Mono, czyżby nasze gusta aż tak się zmieniły? Dlaczego wolimy słuchać gościa który opowiada o tym jak wczoraj ujarał się do nieprzytomności a dziś zje zupę :)

czyżbyś mówił o rapie? uwierz mi że są raperzy którzy nawijają o sporcie ;) nie trzba słuchać tego co podałeś

<>

Opublikowano

po co sp####u cytujesz moj temat gdzie większość to moje słowa, nie pisałem nigdzie że chcę wyjść na dwór, mogę siedzieć na dupie i no lifić ale i tak ja>>>>ty, także skończ ten temat, naucz się pisać bo po przeczytaniu tego sądzę że masz autyzm.

Ty jesteś sp#######m. TO MÓJ TEMAT A NIE TWÓJ. Nie k***a wcale nie pisałeś. Idź zbierać truskawki jak ci się nudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...