Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer głównie do CS:GO

Jakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zakupić komputer w granicach 3200-3500. Komputer będzie używamy do BF4/CS:GO i grafiki (Photoshop). Procek będzie podkręcany. W koszt należy wliczyć sam komputer + system. Jeśli możecie to napiszcie też ile średnio będzie można wyciągnąć FPS na najwyższych ustawieniach w CS:GO :P.

Opublikowano

A chłodzenie boxowe wystarczy? Bo wiadomo, jak lepiej będzie z chłodzeniem jakimś dodatkowym to mogę dorzucić tą 100, kupić win7 za 339 i dokupić jakieś chłodzenie już do 160zł :P. 

Opublikowano

A chłodzenie boxowe wystarczy? Bo wiadomo, jak lepiej będzie z chłodzeniem jakimś dodatkowym to mogę dorzucić tą 100, kupić win7 za 339 i dokupić jakieś chłodzenie już do 160zł :P. 

Jak już koniecznie chcesz brać z systemem, to lepiej win 8

Co do chłodzenia to by się coś przydało jak będziesz robił OC

http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-thermalright-hr-02-macho-120-rev-a-tr145-621401/

ma ono 162mm wysokości czyli max dla tej obudowy 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

A co do fps'ow. To na słabszym procku i tej samej karcie mam ponad 300.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

na tej płycie tylko straci, zobacz na I/O a co do ramu to nie wiem, czy to da więcej jak 2 fps

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Dobra, uznajmy, że budę już mam. Teraz kwestia monitora, myszki, klawiatury (na początku nie pisałem o nich, bo nawet nie myślałem o tym ^^).

Co myślicie o tej klawie i myszce?

http://www.morele.net/a4-tech-bloody-gamming-v7-usb-528840/

http://www.morele.net/klawiatura-a4-tech-bloody-b120-a4tkla43991-641402/

Do tego da się ogarnąć jakiś monitor full hd, cale nie ważne aż tak bardzo do 500zł :/?

Opublikowano

Co do klawy to polecam Natec RX66. Genialna klawa, podświetlana i dosyć cicha.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

na tej płycie tylko straci, zobacz na I/O a co do ramu to nie wiem, czy to da więcej jak 2 fps

Tylko, że branie płyty w formacie mATX, szczególnie w tej cenie to małe nieporozumienie.

Opublikowano

Tylko, że branie płyty w formacie mATX, szczególnie w tej cenie to małe nieporozumienie.

tylko w jakim celu mu pełny atx? 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Lepsze rozłożenie elementów na laminacie płyty? :)

Wiesz niby to bzdura, ale doceniasz to wtedy, gdy musisz coś wymienić/odpiąć w PC.

Może ja jako osoba blisko związana z testami mocno się do tego przywiązuje, ale taka jest moja opinia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...