Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Last Craft

Crafciarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To radzę obniżyć ceny w IS i zwiększyć za kupno cashu, bo ludzie którzy wchodzą na grę i patrzą w IS to często nie porównują tego do cen na stronie i odchodzą. Po prostu się zniechęcają... a na to samo wychodzi przecież jakbyś tak zmienił. ;)

pewnie masz racje , ale nie zrecznie mi jest to zmieniac :/ , moglbym zrobic kopie , ale zawalony jestem juz i tak plikami . 

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To radzę obniżyć ceny w IS i zwiększyć za kupno cashu, bo ludzie którzy wchodzą na grę i patrzą w IS to często nie porównują tego do cen na stronie i odchodzą. Po prostu się zniechęcają... a na to samo wychodzi przecież jakbyś tak zmienił.  ;)

Osobiście uznam że IS i podobne sprawy zostawiłbym na sam koniec Jak narazie sprawdzałbym bugi itp 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na czas bety mogli byście dodać troszkę więcej cashu aby wiecie szybko i sprawnie posprawdzać postacie jak sobie radzą a po becie zmniejszyć na tyle o ile uważacie ale bez przesady :)

Opublikowano

no ostatnio jak widzialem ze jest 4+ online to bylem bardziej obrotny w stosunku do cashu , dawalem caly czas . No ale jak sprawdzam co jakis czas ze 0 online lub 1 to nie daje . Zaraz odswieze wam CASH

Opublikowano

Ciebie to przyciąga tylko vorms :-) . Serwer bardzo fajny i chyba zostanę na nim na trochę czasu :)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Gdyby na servie było więcej osób to bym pograł bo ostatnio testowałem parę EP2 z 99 lvl cap i fajna sprawa cofnąć się o parę lat wstecz i przypomnieć sobie jak to było na PLu.

ubh6c.png
Opublikowano

Słyszałem że po becie ma być exp jak na starym pl czyli dosyć słaby więc duży znak zapytania czy ktokolwiek będzie grał jeśli ludzie wolą szybko expić i się bawić a nie monotonność pu i expienie po 0.01% xD taki przykład;p

Opublikowano

Słyszałem że po becie ma być exp jak na starym pl czyli dosyć słaby więc duży znak zapytania czy ktokolwiek będzie grał jeśli ludzie wolą szybko expić i się bawić a nie monotonność pu i expienie po 0.01%  xD taki przykład;p

W procku leci za moba 400 pu A z niektórych mobów na 80 lvl leci po 30% za moba :P 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

W procku leci za moba 400 pu A z niektórych mobów na 80 lvl leci po 30% za moba :P

Chodzi o raty po becie chyba ;]

Słyszałem że po becie ma być exp jak na starym pl czyli dosyć słaby więc duży znakarrow-10x10.png zapytania czy ktokolwiek będzie grał jeśli ludzie wolą szybko expić i się bawić a nie monotonność pu i expienie po 0.01% xD taki przykład;p

Nie wiem jak ty ale ja wole expic w party i miec te 0.02% za moba niz w 1h na jakimś serwerze wbic 3 postacie na 200 i siedzieć tylko na arenie. A co do PU to po becie ma zostać tak jest bez pbi i esek w 1h 20k pu można nabic ;]

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Popieram Tytanozz'a , lepiej się pobawić i wbić np 1 cap'a bijąc a reszta się musi męczyć , a nie jak na dużym expie na innych serverach , wbijam capa 1 a po 10-15 minutach już kilka osób ma ten 165/175/185 czy jak kto woli ;p

Opublikowano

Ogłoszenia parafialne :

+ wyjezdzam od 15 do 18-stego na urlop

+ obowiazki przyjmowania zgloszen bedzie pelnił mój zastępca ( GG 51366488  )

+ Duzy patch niedługo zawita na serwer ( nie wprawadza nic z Ep2/Ep3 ) jedynie poprawki bugów i tlumaczenie .

Zmieni się IP serwera , kazdy bedzie musial sciagnac Nowego patcha i  wgrac recznie  do folderu z gra.

IP podam na poczatku tematu .

+ Szukam developerow ktorzy mieli juz stycznosc z LC Ep 1 , prosze sie zglaszac juz do zastepcy.

IP zostaje zmienione ponieważ planujemy zmienić maszynę oraz system zabezpieczen zagwarantowany przez firme hostingowa .

Bardzo dziękuje że pomagacie swoją wiedzą udoskonalać serwer , wasze opinie i wskazówki sa dla mnie ważne . Dzieki kilku osobom z forum naprawilismy poważne błedy i jesteśmy już bliżej niż dalej .... :) .

Mam nadzieje że podoba wam się styl tego serwera i gra na nim .

Od pewnego czasu mam małą aktywność w sprawach społecznościowych serwera z uwagi że w życiu prywatnym mam problemy z pracą :/.

Proszę jednak o cierpliwość , nie działam sam i mimo że mnie może nie być to inny GM dalej pracuje .

Pozdrawiam i do usłyszenia już niebawem ...

Opublikowano

Exp zostanie taki sam z racji ze to beta testy jest latwiej wyexpic postac poniewaz jest free cash, exp jest x3 czeste eventy napewno urozmaica gre naszym gracza, jezeli chodzi o online nie ma sie co sprzeczac, jest maly ze wzgledu na mala publikacje servera gdyz potrzeba nam bylo tylko kilku osob do testow.

51366488 <--- moj numer GG jako do zastepcy, w razie pytan pisac, jezeli nie odpisze znaczy ze nie moge, jestem w pracy i inne, na wszystkie pytania chetnie odpowiem na gg jak i na MPC forum.

Opublikowano

Exp zostanie taki sam z racji ze to beta testy jest latwiej wyexpic postac poniewaz jest free cash, exp jest x3 czeste eventy napewno urozmaica gre naszym gracza, jezeli chodzi o online nie ma sie co sprzeczac, jest maly ze wzgledu na mala publikacje servera gdyz potrzeba nam bylo tylko kilku osob do testow.

51366488 <--- moj numer GG jako do zastepcy, w razie pytan pisac, jezeli nie odpisze znaczy ze nie moge, jestem w pracy i inne, na wszystkie pytania chetnie odpowiem na gg jak i na MPC forum.

Potwierdzam :)

/Nie musisz potwierdzać, jest to "powielanie" wypowiedzi, także zalicza się to do off-topu.

Neoxyh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...