Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Last Craft

Crafciarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce nic mowic , ale to chyba nie miejsce na sprzeczki :D , napiszcie cos o tym serwerze konkretnie , bo takie domysly to dziwne tematy do dyskusji .

Bez urazy :)

To nie są domysły, to są tak jakby propozycje. ;) I na razie nikt się tutaj nie sprzecza.

Nie zapominajmy że lvl cap 99 więc deadline , stunshot  czyli te skille powyżej lvla 99 napewno nie będą dostępne więc jak narazie op to czarodziejka,zaklinacz rycerz , bo stuny mają i chyba jeszcze uzdro :P

Ahhh, to zmienia postać rzeczy. W ogóle zapomniałam o tym lvl'u cap. ^^ 

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe Jak będzie wyglądał Tytan , z tym swoim mieczem ^^ czy toporkiem :D Chodzi mi przede wszystkim PvP :D

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Kleryka i Templara to oni nigdy nie byli przeznaczeni do zabijania, tylko do supportu. Więc zwiększanie dmg im to tak zdeczka bezsensu. Jeżeli nie będzie 100% silencow/stonow itd to i archer będzie op (ze względu na milczka), witch ze względu na stona i sleepa itd... 

Czy ja wiem... Całe życie grałem templarem i dopóki ludzie nie mieli medycynek, to jakoś szło. Ale tylko 1v1 lub 1v2. Dalej to nie da rady ze względu na stuny idące na templara. Inna sprawa, że Damage Reflection działa nieźle i dopóki nie walczy się z wiedźmą lub specjalistą, to nie ma problemu, żeby nawet przy stunie kogoś zabić.

Templar może być do zabijania :) , nie pamiętam na jakimś tam serwerze (ep3)  było tak że templar jak był wykoksany :D to dawał radę sam na rk czy zamachowca ;)

Destiny, kilku było templarów.

Opublikowano

Destiny, kilku było templarów.

Też , ale jak się nie mylę to też na Project X , jak admin naprawił chyba tego skilla ,, Damage Reflection " to ciężko było , chcesz uciekać z areny a ten skillem cię przyciągał xD..

Opublikowano

Też , ale jak się nie mylę to też na Project X , jak admin naprawił chyba tego skilla ,, Damage Reflection " to ciężko było , chcesz uciekać z areny a ten skillem cię przyciągał xD..

Przyciąganie to Telekineza :P

Templar był chyba bardziej zbalansowany na EP2-3 niż na EP1, także może trzeba pomieszać z tymi plikami i wprowadzić niektóre skille.

Opublikowano

Co się zmieniło na serwerze? Bo jak narazie mam problem z kompem

@edit:

On napisał że prawdopodobnie będzie otwarty ale jednak nie i tyle a wy się bulwersujecie...

Opublikowano

Czy po wystartowaniu serwera będzie reset wszystkich postaci ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

A powinieneś , lub napisać na stronie :) , Wątpie żeby ten serwer wypalił :(

Nie masz racji, gdy zostawi to w tajemnicy to wiele osób poleci sprawdzić o co chodzi i zyska graczy, chyba, że ta tajemnica nie będzie taka fajna to ich później straci :D

I czemu ma nie wypalić? Może wypali, może nie. Sama jestem sceptycznie nastawiona do takowych serwerów, ale ten będzie się odróżniał od wszystkich fast serwerów, więc może im się udać. Chyba, że dorypią ceny w IS z kosmosu, to niemcy nie będą ładować od razu bo im się to nie będzie opłacało xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jest może już jakaś data zakończenia bety ;o ? 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Odkrywca
Opublikowano

Nie masz racji, gdy zostawi to w tajemnicy to wiele osób poleci sprawdzić o co chodzi i zyska graczy, chyba, że ta tajemnica nie będzie taka fajna to ich później straci :D

I czemu ma nie wypalić? Może wypali, może nie. Sama jestem sceptycznie nastawiona do takowych serwerów, ale ten będzie się odróżniał od wszystkich fast serwerów, więc może im się udać. Chyba, że dorypią ceny w IS z kosmosu, to niemcy nie będą ładować od razu bo im się to nie będzie opłacało xD

sa ceny z kosmosu w IS;p

Opublikowano

Jeśli tak to wyjebka :)

Heh ceny w IS mowicie ze sa kosmiczne , ale ja chyba nie mowilem po ile cash bedzie .... -_- . Nie martwilbym sie tym za bardzo . A ceny w IS sa proporcjonalne do cen z globala . Nikt nie powiedzial ze bedzie tyle sam cash kosztowal co na globaly :( . Troche wiary poprosze . Narazie są ważniejsze rzeczy do zrobienia niz przejmowanie sie cena cashu i itemkami z IS . Prosilbym zeby ktoś sprawdził TYTANA , jak sobie radzi i ewentualne bledy jak bylyby .

Podnioslem EXP x10 , zeby sie szybciej expilo na czas bety . 

Opublikowano

To radzę obniżyć ceny w IS i zwiększyć za kupno cashu, bo ludzie którzy wchodzą na grę i patrzą w IS to często nie porównują tego do cen na stronie i odchodzą. Po prostu się zniechęcają... a na to samo wychodzi przecież jakbyś tak zmienił. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...