Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlioS2 [Dedyk] [Medium]

MrCogito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaczynaja sie reklamy tak przynajmniej gm wsponinal ;D zapraszam na serwer do shinso..do 24 chyba 100% expa albo do 20 .!! wbijac w niedziele jest Ox chyba

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po zmianie właściciela serwer okazał być sie jeszcze lepszym, xMateo dobrze wykonuje swoją prace. Zapraszamy na serwer czym nas więcej tym lepiej! :) 

Opublikowano

Po zmianie właściciela serwer okazał być sie jeszcze lepszym, xMateo dobrze wykonuje swoją prace. Zapraszamy na serwer czym nas więcej tym lepiej! :)

Ty,ale jego w teamie nie ma juz sporo czasu ;/

vz4tz.jpg

Opublikowano

45295491063798986501.png

Dzis na serwerze o godzinie 20.00 planowany jest event zuo. Zapraszamy wszystkich chentych graczy. Miejsce eventu bedzie podane w grze 5 minut przed eventem.

Nie mogłem się postrzymać, ojj Shaggy "chentych" powiadasz ;)?

@topic

Serwer ogólnie polecam, sponsoruję go jeden z najlepszych sponsorów dzięki czemu jest pewność, że postoi jeszcze dłuugo.

Opublikowano

Nie mogłem się postrzymać, ojj Shaggy "chentych" powiadasz ;)?

@topic

Serwer ogólnie polecam, sponsoruję go jeden z najlepszych sponsorów dzięki czemu jest pewność, że postoi jeszcze dłuugo.

Nie jo pisałem tylko Damian ^^

Poprawiłem.

vz4tz.jpg

Opublikowano

Szczerze?

Serwer godny uwagi, na dłuższa metę nie widzę sensu, gracze tak się rozpanoszyli że na serwerze stosunkowo duże stawki są małych dodatków do serwera...

Oczywiście dla zainteresowanych serwerem polecam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic nie przerobione, nic nie dodane od poprzedniego startu.  
To jest medium i konia trzeba robić od początku i tylko 1 set? Do tego te certyfikaty w IS,  do których ludzie będą zmuszeni, aby je kupić by być lepszym i wyskoczyć w tzw. "topkę".
Jako gracza mnie nie przyciągnąłeś, a jedynie odstraszyłeś. Nie polecam, tylko ze dwóch względów, na serwerze będzie wiało nudą oraz jest to najpospolitszy wyciskacz złotówek.  
 No, ale powodzenia.. ;}

ps: Ktoś wam prezkę podwalił. ;)

Opublikowano

Nic nie przerobione, nic nie dodane od poprzedniego startu.  

To jest medium i konia trzeba robić od początku i tylko 1 set? Do tego te certyfikaty w IS,  do których ludzie będą zmuszeni, aby je kupić by być lepszym i wyskoczyć w tzw. "topkę".

Jako gracza mnie nie przyciągnąłeś, a jedynie odstraszyłeś. Nie polecam, tylko ze dwóch względów, na serwerze będzie wiało nudą oraz jest to najpospolitszy wyciskacz złotówek.  

No, ale powodzenia.. ;}

ps: Ktoś wam prezkę podwalił. ;)

Gdzie i kto podwalił?

Na servie pod is dostajesz peta na start?

Opublikowano

Nie,ale lubie jak mnie hejtują i zawsze odpisuję to czego się nikt nie spodziewa.

Nie kłam bo do spowiedzi będziesz musiał iść. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...