Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlioS2 [Dedyk] [Medium]

MrCogito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POLECAM i serdecznie zapraszam..fajnie sie gra na serwerze .:) 

ADMIN ZROB REKRUTACJE NA GM i miej ich z 2/3 zeby sie zajmowali serwerem 24/7;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ZAPraszam jeszcze raz..kto wbije na serwer i napisze ElMisiu dostanie fms/rib/koziki/jelonek/jezsion / antyk +0 za free.. lub gg 15878021 zapraszam do shinso .:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer fajny ale Shaggy go nie umie prowadzić bo już dawno o nim zapomniał, teraz tylko Lastivia mu w głowie bo gra tam więcej ludzi. Serwer jest opłacony do końca wakacji więc pewnie wtedy padnie bo Shaggiemu sie nie bedzie hajs zgadzał. :) A poza tym to już nikt tam nie gra, Shaggy kompletnie nie potrafi robić OX a nawet zrobić dobrych pytań, już nie mówiąc o tym, że nie wziął sobie żadnego pomocnika do pomocy tylko myśli, że wszystko sam ogarnie. Powodzenia Ci Shaggy życze z takim nastawieniem do serwerów, troche za późno sobie przypomniałeś o Aliosie.

Opublikowano

lipa ,ze tak malo graczy macie jakas reklame na yt czy cos ??

Caly czas dbamy do dobro gospodarki serwera, robimy aktualizacje etc. Oczywiscie reklama jest, np. metin2list, mrzalegalizowany (seria) i kilka innych youtuberow. Mysle ze to przez konkurencje  :P Ale spokojnie, serwera nie zamkniemy nigdy z powodu braku graczy. Mozliwe ze kiedys bedzie dla nas dobry okres gdzie online na alios2 bedzie siegalo +500 online (do tego dążymy   <3 ). Pozdrawiam i zapraszam do gry.

vz4tz.jpg

Opublikowano

mysle ze zmiana GM na xMateo zaowocuje dzisiaj podobno ma byc 1 ZUO nowego GM zaprasszam shinso pisac ElMisiu dodam do gildi i pomoge 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

45295491063798986501.png

Dzis na serwerze o godzinie 20.00 planowany jest event zuo. Zapraszamy wszystkich chetnych graczy. Miejsce eventu bedzie podane w grze 5 minut przed eventem.

vz4tz.jpg

Opublikowano

ooo zuoo kto bedzie ? podtrzymyje moje ofertyy kto zalozy konto i pobierze gre.. > zacznie grac dostanie odmenei bron na 30lvl +0-4 gratiss .:) ii cos jeszcze (po 1-3 sztuki)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ooo zuoo kto bedzie ? podtrzymyje moje ofertyy kto zalozy konto i pobierze gre.. > zacznie grac dostanie odmenei bron na 30lvl +0-4 gratiss . :) ii cos jeszcze (po 1-3 sztuki)

Z tego co wiem, to gracze :P

vz4tz.jpg

Opublikowano

Wezcie go zrestartujecie  takto ludzie nie wroca bo nie ma jak wlaczyc o TOpke np  od nowa i tyle ludzi przybedzie +600

Mateo ty chyba miales serwer easy/medium ostatnio i padl  ale nie wiem czy to ty napewno

tak to ty      i co znowu odpier... taka maniane wez go zrestartuj albo nic nie zrobicie

Opublikowano

Wezcie go zrestartujecie  takto ludzie nie wroca bo nie ma jak wlaczyc o TOpke np  od nowa i tyle ludzi przybedzie +600

Mateo ty chyba miales serwer easy/medium ostatnio i padl  ale nie wiem czy to ty napewno

tak to ty      i co znowu odpier... taka maniane wez go zrestartuj albo nic nie zrobicie

Tak to on.

To nie był jego serwer tylko asfena :)

Te pliki robiłem ja.

vz4tz.jpg

Opublikowano

Nowy gm zaprezentowal sie zaj@... :D piekne zuo w jego wykonaniu naprawde dobra robota...na zuo zagoscilo okolo 100 wiec..serwer sie rozwija .!! 

Zapraszam do shinsoo ;) 

PzD ElMsiu

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...