Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o obecnej platynie?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysoka platyna jest spoko ale jak wiadomo jeżeli siedzisz w plat V, IV to niezbyt fajnie się gra słabi ludzie ogółem wycarrowani albo wyboostowani :/

Opublikowano

najlepsze jest to, że bardzo dużo osób co jest w platynie mówi że to syf, a sami pewnie grają jak totalne 0 (w sumie w każdej dywizji tak jest)

lolrecorder i oglądaj swoje gry może to ci coś uświadomi

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że założyciel tematu wbił gold 1 na BOL-u, a teraz narzeka na poziom w platynie. Bk. Nie potraficie wyjść z platyny, to znaczy, że na nią zasługujecie. Takie to dziwne, że siedzicie w miejscu nie mogąc się wybić ponad daną ligę/dywizję? A może tutaj jest po prostu wasze miejsce i należy popracować nad skillem niż zwalać na teamatów.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że założyciel tematu wbił gold 1 na BOL-u, a teraz narzeka na poziom w platynie. Bk. Nie potraficie wyjść z platyny, to znaczy, że na nią zasługujecie. Takie to dziwne, że siedzicie w miejscu nie mogąc się wybić ponad daną ligę/dywizję? A może tutaj jest po prostu wasze miejsce i należy popracować nad skillem niż zwalać na teamatów.

nie wbiłem golda 1 na bolu, golda wbiłem grając samemu kretynie xDD dopiero odkąd zbliżałem się do serii zacząłem grać na bolu, widzę że "Program brain.exe przestał działać"

Opublikowano

nie wbiłem golda 1 na bolu, golda wbiłem grając samemu kretynie xDD dopiero odkąd zbliżałem się do serii zacząłem grać na bolu, widzę że "Program brain.exe przestał działać"

Ja-p******e.jpg

Chcesz mi wmówić, że do golda 1 grałeś sam uczciwie, po czym zainstalowałeś bola, kupiłeś VIPA-a, skrypty i teraz nie możesz wyjść ponad gold 1 xDDDDDDDD

Najbardziej żałośni są bolowcy twojego pokroju. Grasz na cheatach, a nie potrafisz się nawet do tego przyznać.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

W platynie widze poprawe zwłaszcza w farmieniu. Juz mnie nikt nie zaskakuje csami typu 40 w 20 minucie na midzie. W ostatnim meczu ziomek mial ich ponad 180.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

505551406634598840951.jpg

Chcesz mi wmówić, że do golda 1 grałeś sam uczciwie, po czym zainstalowałeś bola, kupiłeś VIPA-a, skrypty i teraz nie możesz wyjść ponad gold 1 xDDDDDDDD

Najbardziej żałośni są bolowcy twojego pokroju. Grasz na cheatach, a nie potrafisz się nawet do tego przyznać.

Tak gram na cheatach i się do tego przyznaje :) Więcej: jakoś nie wstyd mi z tego powodu :D Cebule które mają ból dupy o to że ktoś gra na bolu tylko poprawiają mój humor :* Widzę że jesteś jedną z nich, dzięki za wywołanie uśmiechu na mojej twarzy w dniu dzisiejszym :)

PS: Jakoś nie odpowiedziałeś na pytanie zadane w nazwie tematu a więc krótko i  zwięźle - wypierdalaj :D

Opublikowano

Tak gram na cheatach i się do tego przyznaje :)

nie wbiłem golda 1 na bolu

Jesteś jebanym hipokrytą.... najpierw twierdzisz, że nie wbiłeś golda 1 na bolu, po czym jak udowadniam ci, że kłamiesz to mówisz, że grasz na cheatach i się do tego przyznajesz. 

Cebule które mają ból dupy o to że ktoś gra na bolu tylko poprawiają mój humor :* 

Nie mam bólu dupy o to, że grasz na bolu, ale o to, że grasz na nim, nie potrafisz się do tego przyznać, a w dodatku tworzysz temat na forum, żeby się wypłakać jak w platynie jest niski poziom. 

Btw. ktoś napisał kiedyś bardzo mądry post o typach graczy BOL-a

TYPY ODPOWIEDZI OD FANÓW BOLA JAKIE MOŻNA OTRZYMAĆ NA STWIERDZENIE: "Gracze grający na BOLU to oszuści, którzy nie potrafią sami wbić dywizji."

1. Typ A. "Bol nie dodaje skilla, wszystko zależy od Ciebie"

Ni chuja nie dodaje. Tylko masz magiczne opcje do harassu, auto-comba i wyliczania czy zabijesz danego przeciwnika

2. Typ B. "To jest forum o cheatach, a ty hejcisz cheaterów. Wypierdalaj."

Podejście typu: "W myślach zgadzam się z tobą, ale nie mam argumentów, więc wypierdalaj"

3. Typ C. "Nie masz hajsu na skrypty, won. Biedak z Polski. Typowy Polaczek cebulaczek, płacze o hajs. Za małe kieszonkowe?"

Szczerze nie mam pojęcia jak ktoś może krytykować czyjeś poglądy ze względu na status majątkowy, nie znając go...

Teraz napisze coś od serca:  P******e was bolowcy. Weźcie pod uwagę to, że nie pierdole was jako osoby żyjące i chodzące po tym świecie. Powtarzam: P******e was jako oszustów, którzy nie potrafią niczego sami osiągnąć w grze.

PS. Lee Sinor, który lizał d*** każdemu modowi w tym dziale, odpowiadał na pytania innych graczy jak członek RIOT-u - popiera Bola. Szczyt hipokryzji.

Stwierdzam Typ C

PS: Jakoś nie odpowiedziałeś na pytanie zadane w nazwie tematu a więc krótko i  zwięźle - wypierdalaj :D

Nie odpowiedziałem ? Z każdym postem staram ci się udowodnić, że to nie chodzi o graczy w platynie tylko o ciebie. Jesteś po prostu słaby, jak nawet ze skryptami nie jesteś w stanie wyjść z golda. 

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Tak gram na cheatach i się do tego przyznaje :) Więcej: jakoś nie wstyd mi z tego powodu :D Cebule które mają ból dupy o to że ktoś gra na bolu tylko poprawiają mój humor :* Widzę że jesteś jedną z nich, dzięki za wywołanie uśmiechu na mojej twarzy w dniu dzisiejszym :)

Jesteś jebanym hipokrytą.... najpierw twierdzisz, że nie wbiłeś golda 1 na bolu, po czym jak udowadniam ci, że kłamiesz to mówisz, że grasz na cheatach i się do tego przyznajesz. 

Nie mam bólu dupy o to, że grasz na bolu, ale o to, że grasz na nim, nie potrafisz się do tego przyznać, a w dodatku tworzysz temat na forum, żeby się wypłakać jak w platynie jest niski poziom. 

Btw. ktoś napisał kiedyś bardzo mądry post o typach graczy BOL-a

Stwierdzam Typ C

Nie odpowiedziałem ? Z każdym postem staram ci się udowodnić, że to nie chodzi o graczy w platynie tylko o ciebie. Jesteś po prostu słaby, jak nawet ze skryptami nie jesteś w stanie wyjść z golda. 

Rekt.gif

@AntiWarn

Platyna to zazwyczaj wyboostowane dzieci, które za hajs matki lub ojca chcieli się kumplom pochwalić jaka dwyizja, lub zgarnąć nagrody za koneic sezonu, a i tak są gównami.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Większość ludzi grających w platynie gra gorzej od brązów.

Wydaje mi się, że oni mają wyboosowane konta, lub wbili tą platyne na Bolu, i dlatego w ogóle nie og.arniają jak się gra w lola

Jak może platyna być gorsza od brązu. Przecież w silverze praktycznie wszystkie gry się wygrywa, w brązie nie miałem okazji zagrać. Skoro piszecie że wszędzie są gówna, nawet w diamencie, czyli skoro ja nie jestem gówniakiem tylko każdy inny to wygrywam każde gry.

najlepsze jest to, że bardzo dużo osób co jest w platynie mówi że to syf, a sami pewnie grają jak totalne 0 (w sumie w każdej dywizji tak jest)

lolrecorder i oglądaj swoje gry może to ci coś uświadomi

Krytykujcie innych, a sami będziecie (jesteście xD) gównami.

Rekt.gif

@AntiWarn

Platyna to zazwyczaj wyboostowane dzieci, które za hajs matki lub ojca chcieli się kumplom pochwalić jaka dwyizja, lub zgarnąć nagrody za koneic sezonu, a i tak są gównami.

Zazwyczaj wtf? Jak możesz udowodnić tą teze xD.

W diamencie, goldzie są wyboostowani, wszyscy są wyboostowani!!!

Opublikowano

Gold/Platyna to to samo, najlepiej w silverze - tam każdy słucha Ciebie.. - platyna/gold ~"JA JESTEM NAJLEPSZY, NIE MOW MI CO MAM ROBIC" - tak mysli platyna/gold. ;) Tak samo wyboostowani są(miałem wyboostowaną vi do plat: ) ).

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

zamknijcie ten temat to tylko płacz autora na forum który nie potrafi dojść do seri do p5 i jej wygrać xD

@AntyWarn

mam kolege w g2/g3, miał mmr na poziomie p5, sam stwierdził że wolał grać w silverze bo wyższy poziom niż w platynie, większość platyn to afki i unskilledy (bo trollami tego nazwać się nie da)

najlepiej wbić g2/g3 i mieć wysoki poziom gdzie ludzie starają sie o platyne a potem dochodzą do wniosku że dostaną to samo co oni oprocz innego avatara i ramki

p5/4 to gówno pozdrawiam nie polacam wychodzić dalej po za golda I

­

Opublikowano

Z takiego toku rozumowania wynika tylko tyle :

Platyna to gówno przez które niestety trzeba przejść, dojdziesz do DIAMENTU V i nadal będzie to samo

i kolejne miliony tematów że na DIAMENCIE V są same trolle i wyboostowane dzieci.. 

True love survives all

Opublikowano

Pewnie w przeciwnym teamie nie ma tych gówien troli i afków. Jak nie umiecie carrować ty nie wyjdziecie proste w statystykach jest po równo afk we wszystkich dywizjach tylko chall ma mniej. Poprawicie skila i wyjdziecie proste

Opublikowano

Jak może platyna być gorsza od brązu. Przecież w silverze praktycznie wszystkie gry się wygrywa, w brązie nie miałem okazji zagrać. Skoro piszecie że wszędzie są gówna, nawet w diamencie, czyli skoro ja nie jestem gówniakiem tylko każdy inny to wygrywam każde gry.

Krytykujcie innych, a sami będziecie (jesteście xD) gównami.

Zazwyczaj wtf? Jak możesz udowodnić tą teze xD.

W diamencie, goldzie są wyboostowani, wszyscy są wyboostowani!!!

nie rozumiem cie

siedzisz w bronze czy gdzie? bo tak piszesz jakbyś nigdy nie był w platynie

każdy streamer który jest wysoko (>plat) ci to powie, platyna to gówna boostowane, ludzie kupują boosty szczególnie teraz żeby dostać nagrody bo sezon się kończy

47yhn8.jpg

Opublikowano

Tak piszemy o tej platynie ale to samo jest w brązie, silverze, goldzie i diamencie. Więc dla mnie to już jest nudne narzekanie na boosterskie dzieci. Bo w każdej dywizji są i będą.

A na ch** mi sygnatura?!

Opublikowano

Tak piszemy o tej platynie ale to samo jest w brązie, silverze, goldzie i diamencie. Więc dla mnie to już jest nudne narzekanie na boosterskie dzieci. Bo w każdej dywizji są i będą.

w brązie boostowane dzieci?

w silverze boostowane dzieci?

w goldzie boostowane dzieci?

dojebałeś ostro

kto płaciłby za boostowanie do brązu albo do silvera?

47yhn8.jpg

Opublikowano

dojebałeś ostro

nie wiedziałem, że trzeba być wyboostowanym by źle gracz, dzięki za nowe informacje

<>

Opublikowano

dojebałeś ostro

nikt nie płaci żeby się boostować do silvera, za to płacą głównie do platyny, a część bez brain.lua także do golda bo od golda masz już skina na koniec sezonu a taniej, czyż nie? a nawet jeśli nie boostowane to częściej wycarrowane do tego golda, tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...