Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o obecnej platynie?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość ludzi grających w platynie gra gorzej od brązów.

Wydaje mi się, że oni mają wyboosowane konta, lub wbili tą platyne na Bolu, i dlatego w ogóle nie og.arniają jak się gra w lola

Opublikowano

Platyna V/IV to dla mnie Srebro VI czasami jest gorzej, a czasami lepiej raz na jakiś czas afki lub "polaczki", a może to dlatego, że gram na EUNE? Nie wiem. Ogólnie nie jest źle, ale niektóre zachowania z niższych lig w platynie nie powinny mieć miejsca.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

platyna to nornalny poziom tylko gdy ktos w niej jest odrazu uwaza sie za diamenta a wcale nim nie jest i wszystkich wyzywa. dowodem na to jest to ze gdybym mial konto z silvera to w kilka dni bym wyszedl a z platyny nie bo sam w niej siedze i to jest moj poziom.

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Grałem na poziomie platyny, gracze low były, jednak to z tych niższych jak wiadomo wszędzie się znajdą trolle. Były tam niestety raki, których musiałem doświadczyć [własny team] ( master yi top srsly? ) jednak trzeba iść do góry dlatego  swoją tristana wszystko wykierowałem. Zaraz pewnie będzie koniec sezonu to boostują się aby dostać ramkę, skina, champa jakiegoś i victorious skina do niego :P

Mam też kolegę co z p2 do p5 spadł - gra bez bola, niestety, w 5% grach miał afkera/trolla, bo czasem oglądałem jego gry...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Platyna 4/5 to większość osób które wyznaje zasadę ' Mam platyne, więc mogę trollować ', dodatkowo jest masa afków, nie wiem z czego wynika, ale grając od G5 do P2, najwięcej afków miałem na przełomie P3/5. Zdarzają się osoby, które starają się, dają z siebie wszystko, a z drugiej strony takie, które mają na wszystko wysrane.

Aktualnie, chyba najciężej wychodzi się z Platyny, nie wiem czy to wynika z boostowania...

Opublikowano

Ja aktualnie jestem w plat4 lecz pnę się w górę, gdyż nie trafiam już za często na wyboostowanych ludzi i gram najlepiej jak umiem :v

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

Ja aktualnie jestem w plat V i szczerze lepiej mi się grało w gold V czy IV,ale może dlatego,że wtedy nie było aż tylu boosterów. Jestem przeciw boostingowi,bo potem ludzie ledwo radzący sobie w silver, są w plat,a jak ich stac to nawet diamencie. OK, fajnie ,że pare osób chce sobie zarobić pare groszy robiąc coś w czym jest dobra, ale tego naprawde jest już za dużo. Np. 2 tygodnie temu miałem na topie teemo,który miał sightstone i mobility. Tych trolli jest już za dużo,aczkolwiek to ja moge mieć pecha, że na nich trafiam tak często.

Opublikowano

Ja 3 razy spadłem z p2 i znowu wróciłem najgorsze jest to jak koleś z drużyny przeciwnej bierze syndre na bolu a twój midlaner nic nie potrafi zrobić jak został wyboostowany tylko idzie afk

Opublikowano

Ja uważam, że w platynie są albo ludzie platynowi albo gówniani. Albo wyboostowani albo ze skillem. Dużo jest też afków ale nie wiem czemu. 

Opublikowano

W każdej dywizji jest tak samo pod względem ilości afków i trolli, może jedynie w Challengerze i D1 jest tego mniej, bo ludzie chcą zachować swoją pozycje... A wyboostowanych ludzi jest tak samo pełno w diamencie jak i goldzie czy platynie, nie ma tu większej różnicy, ale zazwyczaj takie boty najczęściej nie grają, lub grają jedną grę/miesiąc żeby nie spaść, ale tak czy siak za ilość takich boostów można podziękować serwisowi botoflegends.com :P 

Opublikowano

To może i ja podziele się swoimi spostrzeżeniami, te wyboostowane platyny to straszna zaraza, nie dają rady na rankedach, gdzie feedują więc biorą 5 lvl do premade i graja normale z 15 lvlami żeby się dowartościować, zacząłem od nowa na wescie, to wiem co mówię, prawda jest taka że da się ich pojechać nawet bez runek, jednak niestety często trafiają na linni kogoś kto dopiero zaczyna grać w lola, dostają feeda i na koniec gg easy, strasznie mnie to wkurwia

Opublikowano

ehh... platynka to syf xD
przez golda przeleciałem w miesiąc grając po 2-3 rankedy dziennie a czasami nawet nie grałem w ogóle.
a w kochanej platynce V siedzę od 2 albo 3miesięcy i jeżeli chodzi o punkty to pomiędzy 0 a 80 max :D

raz miałem serie no ale cóż ... D:
a serwer rosyjski. więc widzę że nie wiele się różni od eune i euw xD

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

najlepsze jest to, że bardzo dużo osób co jest w platynie mówi że to syf, a sami pewnie grają jak totalne 0 (w sumie w każdej dywizji tak jest)

lolrecorder i oglądaj swoje gry może to ci coś uświadomi

<>

Opublikowano

najlepsze jest to, że bardzo dużo osób co jest w platynie mówi że to syf, a sami pewnie grają jak totalne 0 (w sumie w każdej dywizji tak jest)

lolrecorder i oglądaj swoje gry może to ci coś uświadomi

Wiesz, mając golda 1 z MMR plat 2 połowa ludzi których mi dobiera od razu zaczyna "wtf im playing with gold retard". Koniec meczu, staty lepsze od nich, a połowa z nich gra gorzej niż silver :D

Opublikowano

Wiesz, mając golda 1 z MMR plat 2 połowa ludzi których mi dobiera od razu zaczyna "wtf im playing with gold retard". Koniec meczu, staty lepsze od nich, a połowa z nich gra gorzej niż silver :D

jakbyś takie miał to byś nie był w goldzie, żeby mieć wysokie mmr trzeba dużo wygrywać

<>

Opublikowano

jakbyś takie miał to byś nie był w goldzie, żeby mieć wysokie mmr trzeba dużo wygrywać

po zrobieniu 8/2 w placementach przydzieliło mnie do golda 5. W g5 dobierało mi goldy 1, po serii przeskoczyłem do g3, a stamtąd do g1. Od tamtego czasu w goldzie 1 gdy idę soloq w obu teamach są platyny 2-3, głównie 2, a ja jestem jedynym goldem w obu teamach

Opublikowano

po zrobieniu 8/2 w placementach przydzieliło mnie do golda 5. W g5 dobierało mi goldy 1, po serii przeskoczyłem do g3, a stamtąd do g1. Od tamtego czasu w goldzie 1 gdy idę soloq w obu teamach są platyny 2-3, głównie 2, a ja jestem jedynym goldem w obu teamach

No rozumiemy ale aż takiej mocnej reguły na to nie ma. Z resztą co ja się będę wypowiadać jak doszedłem najdalej do GOLD IV w poprzednim sezonie - coś czuję ze to moje progi chociaż wszyscy których uczyłem grać są już dawno w platynie i diamencie . Nie odbiegając od tematu z SILV V do GOLD IV doszedłem w ciągu 1 tygodnia - miałem mmr Platyny V / Golda 1 będąc w GOLD IV - grało mi się nawet dobrze. I co się stało? Trolle .... afkerzy albo osoby pickujace na mida Maokai'a z bariera >.< ( zmyśliłem gdyż miałem podobne). Zawsze uważałem ze GOLD jest jak bronz, przejść przez niego jest po prostu nie możliwe czemu? "Oooo mam golda , nie spadne i Ci bede trollowal abys Ty nie wszedl" dzieki riotowi to zostało zmienione . Co do platyny to prawda - jest tam mnóstwo osób które albo jadą na BOL'u albo ktoś ich wyboostował - jest to kwesta tylko Platyny IV i V jak przez to przebrniesz powinno być o wiele lepiej - co robić? Pickuj mida i mimo wszystko staraj sie carrowac grę bo Platyna nie jest aż taka straszna jak się wydaje - pamiętaj że możesz mieć wpływ na wygraną aż 70% - bo te pozostałe 30% do TP oraz dobry focus. Więc takie podsumowanie - osoby zaniżają poziom platyny ale też nie jest tragiczne... ( Głównie to polaczki cóż dlatego nie przepadają za nami teraz inne kraje w owej grze )

True love survives all

Opublikowano

według mnie poziom jest słaby ;D   
Grałem pare razy vs platyna 1 - 2 na midzie ( ja gold 3 )
farmą mnie nie przebili i też gorsze staty :x

32984651300858722438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...