Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WinterCraft

SigmaPLK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie dni był bardzo pracowite. Owocem tej pracy są dwie nowe wioski. Screeny z nich już w dzisiejszym refreshu Sigmy. Jeśli tak dalej pójdzie z pracami to close-alpha zostanie otwarta już za 2-3 tygodnie !! Jeśli chcecie przyśpieszyć rozpoczęcie CA zapraszamy do składania podań na Fabulatorów, Questerów i przede wszystkim Budowniczych ;)

Szukasz kogoś kto napiszę plugin? Wejdź w mój profil.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszamy za brak ss z budowy ale nasz kolega Sigma ma problem z internetem :x. Dzisiaj zbudowaliśmy dużą część miasta na pustyni. Zostały drobne poprawki estetyczne i bierzemy się za kolejne lokalizacje. Ss będą niebawem. Jeśli chcesz wziąć udział w budowie serwera zapraszamy na nasze forum w celu złożenia aplikacji. Poszukujemy Questerów, Fabulatorów oraz budowniczych. Każda z tych osób dostaje darmowe wejście na Close Alphę oraz dożywotnie konto Vip. Ponadto prowadzimy konkurs na fb. Co każde 50 lajków losujemy osobę, która dostanie wejściówkę na CA !

Opublikowano

Świetna prezentacja oraz fabuła serwera który prosto mówiąc jest świetnie czytając opis zorganizowany choć nie gram często na serwerach RPG to na ten wejde żeby zobaczyć postęp prac nad serwerem.

Opublikowano

Sirith położone jest dwadzieściatrzy setki stóp na południowy wschód od Meliany stolicy Valadilu. Wioska została zbudowana przez starszych synów.
Wioska Sirith jest skromną wioską wszyscy się znają mieści ono około  sześć rodzin, wioska utrzymuje się głównie z kopalnictwa posiadają najbardziej rozbudowaną kopalnię w całym Valadil, utrzymują się także dzięki swoim owcom. Legendy mówią, że pewnego dnia gdy pasterz pasał swoje owce na polanie wyleciał najprawdziwszy smok paląc wszystkie pasające się owce na polanie łapiąc do pyska kilka z nich odlatując. W wiosce czeka na Ciebie pasterz wraz
z zadaniem, więc spiesz do niego czym prędzej bo któryś z podróżników może być szybszy a nagroda będzie właściwa.

screen1.pngscreen2.pngscreen3.pngscreen4.png

Eithiel Sirion jest to wioska pokryta śniegiem otacza ją wiele ruin trudno tam o zwierzynę położona jest dwadzieściaosiem stóp na wschód od Meliany stolicy Validlu, mieszkańcy wioski nie mają się łatwo śnieg im często przeszkadza w ich codziennych obowiązkach takich jak łowienie ryb czy wydobywanie surowców ale dodatkowym problemem są tutejsi bandyci. Wioska Eithiel Sirion często handluje się z wioską Sirith położoną dwadzieścia stóp
na południowy-zachód handel był prosty Eithiel Sirion dawali Sirith ryby a oni wzamian dawali futro. Mieszkańcy wioski mówią, że ostatnio widziano w pobliżu "człowieka-nietoperza" kilku z nich podobno widziało go na własne oczy, ale kłusownicy spotkali się ze zwłokami wilków lecz jak to powiedzieli "Nie zabiła
ich pułapka, nie zabiło ich zwierze bandyta też to raczej nie był, zwłoki wilków miały na sobie ślady ugryzienia inne niż po jakiejś zwierzynie podobne
do ugryzień ludzkich w okolicach szyji ciała wilków nie miały prawie w sobie krwi" jak to stwierdzili kłusownicy. W Eithiel Sirion czeka na Ciebie rybak wraz z nagrodą!

screen1.pngscreen2.pngscreen3.png

Zdjęcia wykonane na texturepacku DokuCraft Hight

Opublikowano

A na naszym fb poruszyłem kilka spraw technicznych także zapraszam do lektury ;) 

Adress fan page'a pod linkiem wintercraft.pl ;)

Opublikowano

Pamiętajcie, że cały czas szukamy budowniczych, questerów, fabulatorów oraz być może, już wkrótce, wikipedystów. Tak nasz serwer będzie posiadał własną wikipedie. W niej będzie można znaleźć informacje na temat broni, pancerzy, miast i questów. Zawierać będzie bestiariusz, informacje o bossach itp itd. Pamiętajcie im więcej Was będzie do pomocy tym szybciej wystartujemy.

Opublikowano

Jeszcze parę wiosek i koniec budowy pod Close Alphe ! Chcesz przyśpieszyć budowę ? Złóż podanie na budowniczego! Każdy budowniczy, który z nami pracuje ma zapewniony udział w CA ;)

Opublikowano

Film filmem, książka jest lepsza, ale nie ukrywam, że są podobne. Po długich rozważaniach stwierdziliśmy, że będziemy szli w trochę inna scieżkę, zatem prolog zostanie zmieniony, a dokładniej historia staruszka

Opublikowano

I co z serwerem. Działa już czy coś czy jak było tak jest ??

Cierpliwości, przygotowania do close alphy idą pełną parą. Dzisiaj prawdopodobnie został postawiony milowy krok w historii serwera. Więcej informacji na ten temat będzie podanych, wkrótce na naszym fanpage'u. Również na nim techniczne informacje co do działania serwera oraz konkurs. Na 100, 150,200 itd lajków losujemy osobę, która dostanie dostęp do close alphy ;)

Opublikowano

Witam,

Dziś 5 minut po północy stała się przykra rzecz. Nasz kolega SigmaPLK. Po reprymendzie jaką dostał za niedbałe prace na serwerze i ogólnie małe zainteresowanie serwerem. Zachował się, jak 13 - latek i bez informowania nas zakończył z nami współprace. Zagarnął znaczną cześć naszej własności intelektualnej. Na szczęście, newralgiczne rzeczy zostały przez nas zbackupowane. Mapa + autorskie pluginy + strona serwera + mniej znaczące rzeczy. Ja razem z Eladanem mamy prawa autorskie do większości rzeczy jakie był na serwerze. W związku z tym i z chęcią utarcia nosa takim niedojrzałym osobą ogłaszamy, że projekt nie będzie porzucony. Zostanie stworzony pod inną nazwą. Zapowiedź projektu ukarze się niebawem na mpc forum wraz z adresem strony i innymi potrzebnymi rzeczami. Myślę, że mimo tego iż będziemy trochę w plecy z niektórymi sprawami to prace przyśpieszą. Śmiem tak twierdzić gdyż, jesteśmy zdeterminowani po zaistniałem sytuacji oraz jakby nie było pozbyliśmy się piątego koła u wozu.

Pozdrawiam wszystkich, którzy wierzyli w ten projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...