Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WinterCraft

SigmaPLK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gwoli ścisłości to jest to wersja pre-alpha. Zazwyczaj jeśli coś wrzucamy na serwer to staramy się żeby to było zrobione do końca. 

Szukasz kogoś kto napiszę plugin? Wejdź w mój profil.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny budynek ujrzał światło dzienne, tym razem użytkownika PlszyszuPL. Zarazem chciałbym zaprosić Was do dzieleniea się Waszymi pomysłami i projektami.

Nadal szukamy budowniczych ;)

zajazd1.pngzajazd2.pngzajazd3.pngzajazd4.pngzajazd5.png

Opublikowano

Konkurs !! 
Osoba, która jako 50-a polubi nasz fanpage'a dostanie dostęp do zamkniętej alfy oraz 2 miesięczne konto vip na otwartej becie !!

Opublikowano

Pracę trwają pełną parą, już niedługo ujrzycie pierwsze miasto ;) zapraszamy do polubienia naszego fanpage'a na facebooku aby być na bieżąco  z wiadomościami. Aby nas znaleźć wpiszcie w wyszukiwarke FB Wintercraft Official .

PS:

Ostatnie lajki na FB w konkursie, zapraszamy

Opublikowano

W dalszym ciągu poszukujemy niezliczonej ilości budowniczych na nasz serwer. Jeśli jesteście utalentowani lub znacie takie osoby polećcie im nasz serwer. Dla budowniczych oraz osób polecających przewidziane są nagrody. Ponadto zostały 2 lajki do wygrania wejściówki na close alphe i 2 miesięcznego konta vip na wersji open beta. Zapraszamy do odwiedzania naszego fan page gdyż właśnie na nim publikowane są najświeższe informacje z budowy serwera ;) 

Opublikowano

Luźne opowiadania na temat rozgrywki są często prowadzone na ts3 albo na serwerze. Jednak specjalnie dla Ciebie zbiorę się w czwartek po pracy i spiszę nasze zapatrywania ;)

Opublikowano

Kolejne osoby wstępują w szeregi budowniczych. Mimo to w dalszym ciągu potrzebujemy Was jeszcze bardzo wielu. Umiesz budować lub znasz kogoś, kto buduje w średniowiecznym stylu ? Daj mu znać. Dla Ciebie i dla budowniczego przewidziana jest nagroda !!

Pamiętajcie, że zawsze możecie wejść na serwer i jeśli uda Wam się trafić na nas aktualnie pracujących na serwerze ( czasem zdarza się, że pracujemy nie będąc online), możecie zadać nurtujące Was pytania. Jeśli nas nie ma równie dobrze możecie je zadać tutaj lub na fb czy forum ;)

Opublikowano

A ja tak jak czekałem, tak czekam za jakimkolwiek zarysem fabularnym czy konkretami dot. mechaniki serwera i jakoś się chyba nie doczekam. 

A co ty pan wielki że na twoje zawołanie wszystko się będzie robić? Że masz jakiś tam sam nie możesz zaprezentować nic ciekawego.

Opublikowano

@Arsonex

Jaki stary, taki głupi... wiesz... jak wchodzę do sklepu to oczekuję, że na półkach będzie towar najlepszej klasy, jak idę do lekarza oczekuję, że będzie mnie leczył specjalista w swoim fachu, więc dlaczego jak chcę pograć na serwerze "RPG" nie mogę wymagać by był jak najlepiej przygotowany? A to czy ja umiem zrobić coś lepiej nie ma tu nic do rzeczy...

@Temat

Mam trochę wrażenie, że dwa pierwsze akapity prologu pisała jedna osoba, a całą resztę ktoś zupełnie inny, gdyż tekst zapowiadał się dobrze (albo mi po prostu przypadł tak do gustu, bo lubię jak ktoś opisuje coś w taki sposób ), a czym dalej się w niego zagłębiałem było gorzej... kuły mnie po oczach powtórzenia (ale ja tam już taki jestem :P ), ale przynajmniej przecinki były tam, gdzie być powinny. Ogólnie cały prolog oceniam na mocną piątkę w skali 1-10. Mam nadzieję, że z czasem się poprawicie, bo jeśli potrzebowaliście zjebki z mojej strony, by napisać prolog to nie wiem ile będziecie się zbierać, by zadania stworzyć (no chyba, że dacie coś w stylu "Przynieś, wynieś, zabij", ale tego bym nie przeżył).

Tak więc życzę powodzenia w dalszych opisach i czekam na nie z niecierpliwością :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ale to, że nie wrzucamy tutaj informacji o szczegółach dotyczących serwera to nie znaczy ,że będzie on gorszy tylko pracujemy na pełnych obrotach i po prostu nie ma kto tego spisać i zamieścić tutaj ;)

Opublikowano

W szeregach jest nas coraz więcej i więcej. Dalej czekamy na ludzi chcących wziąć udział w tworzeniu tego serwera. Zapraszamy na serwer ts3,fb, lub forum ;)

Opublikowano

Em dobra ten bulma to jakiś muł? Nie wie co to cheat? xD W regulaminie jest napisane że takie drobnostki są dozwolone a tu nagle ban? A to ciekawe...

post-422085-0-98940900-1408401683_thumb.png

Tak co do serwa to wszystko ok.

Polecam 9,5/10. :) Pomimo że nie zagram pewnie już ( xD) i można chodzić i ganiać kurczaki/koty/świnie. :]

Opublikowano

Ktoś chyba musi zajrzeć do słownika albo nauczyć się czytania ze zrozumieniem. Na naszym serwerze freecam jest z wiadomych względów zakazany i nie mam zamiaru dywagować z Tobą na ten temat. A na serwerze na pewno nie zagrasz choćby za obrazę administracji ;)

Pozdrawiam

Bulma 

Opublikowano

Co ma słownik do czytania ze zrozumieniem. xD

W regulaminie masz napisane że możesz używać rzeczy podobnych do minimapy. Co mi da freecam? Mniej niż minimapa bo minimapa może wskazywać gdzie są gracze,moby,dead pointy itp. :3 A freecam co mi da? Tyle ze będę widział lepiej to co jest za murami/drzewami? No sorry trochę według mnie przesada.

Gdzie Cie obraziłem ? To że się zapytałem czy jesteś mułem nie oznacza że Cie obraziłem tylko zapytałem. :>

Pomimo tego:

Polecam 9,5/10. :) Pomimo że nie zagram pewnie już ( xD) i można chodzić i ganiać kurczaki/koty/świnie. :]

@Edit

Z jakich wiadomych względów jest zakazany? xD

Opublikowano

Słownik bo nie wiesz co to cheat, a czytanie ze zrozumieniem bo nie potrafisz zrozumieć co do Ciebie się pisze. Mini mapa, która pokazuje graczy też jest zabroniona. Freecam pokazuje to co mini mapa tylko w 3d. 

Opublikowano

@rabidi

Rei minimap jest podobny do zan minimap a w regulaminie można używać PODOBNYCH rzeczy jak rei minimap. Nie jest napisane że nie dotyczy to minimap na których widać graczy. ;3

Tak w ogóle to mpc ma dużo osób które robią spam więc jak chcesz przeprowadzić rozmowę zapraszam na pw. :)

Opublikowano

Wybacz ale nie będę robił listy zakazanych modów bo wierze w to, ze gracze mojego serwera będą na tyle ogarnięci, że będą znali znaczenie słowa oszustwo i będą wiedzieli co jest nie fair w stosunku do innych. Przepraszam ale nie mam czasu na rozmowy na pw. 

Opublikowano

@rabidi

oszustwo «świadome wprowadzenie kogoś w błąd lub wykorzystanie czyjegoś błędu dla własnej korzyści»\

Gdzie ja mam własną korzyść? xD

Tak apropo rei minimap też pokazuje graczy/moby.

Opublikowano

Domyśl się jaką będziesz miał korzyść i przewagę nad innymi jeśli będziesz widział więcej niż oni. A teraz poproszę Cie o zaprzestanie spamowania w tym temacie. Nie chce sztucznie nabijać postów.

Opublikowano

@rabidi

No jaką?

Freecam nawet nie pokazuje co masz pod ziemią pokazuje to co widzisz tyle że możesz np podejść bliżej lub z góry na coś spojrzeć. Gdzie tu jakaś korzyść? Podniety z takiego czegoś nie powinno się mieć.

Sorry. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...