Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

❤ →JELLYGAME← ❤[NEW]!

Boles0012309

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednak ten serwer też nie postał długo , przerwa techniczna ,,,, heheh czas szukać coś nowego :)

yyy wiesz co to znaczy przerwa techniczna ? Jeżeli w twoim rozumieniu znaczy , że "serwer nie postał długo"  to pozdrawiam ..

3621780428.png

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nom serwer off będzie admin gówno nie ogarnia tego serwa ;) i tak już pewnie będzie off po 1 domena free , lagi jak c**j :) po 2 serwer off przerwa może trwać nawet wieki :) pjona dla ciebie admin :)

a tak po za tematem wbić możecie na exordie bo tam chociasz lochy można robić gildyjne , avki nie skończoność , problem z grzybami jest , portale są !! :) i zero lagów :)

Opublikowano

nom serwer off będzie admin gówno nie ogarnia tego serwa ;) i tak już pewnie będzie off po 1 domena free , lagi jak c**j :) po 2 serwer off przerwa może trwać nawet wieki :) pjona dla ciebie admin :)

a tak po za tematem wbić możecie na exordie bo tam chociasz lochy można robić gildyjne , avki nie skończoność , problem z grzybami jest , portale są !! :) i zero lagów :)

jaka strona w google

Opublikowano

Nie ma nadzieji na ten serwer,skoro ciągle te przerwy i dupny hosting.

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Znów robią na darmowym hostingu 

<frame frameborder="0" src="http://sftest.eu5.org" name="dot_tk_frame_content" scrolling="auto" noresize="">

No nic, zapraszam do siebie:)

Po co płatny serwer na kilka obrazków i kto powiedział , że serwer robimy na darmowym hostingu ?!Serwer nie padł pliki są bezpieczne tak jak i baza danych.  Pisze na stronie coś , a jeżeli nie potrafisz podstaw języka angielskiego to pozdro and poćwicz. 0 Informacji a wypowiadasz się jakbyś siedział u mnie w domu na fotelu i obserwował co ja robię na komputerze . Haha trochę śmieszny jesteś , bo nawet musisz chodzić po innych tematach i się reklamować bo inaczej nie potrafisz ... heheh ;> ps: obrazki też nieźle potrafisz wycinać z kontekstu , alee nie będe się przejmował takim nikim jak Ty :)

3621780428.png

Opublikowano

Ja mam to gdzieś co Wy robicie hmm ale czy ty naprawde nie sądzisz, że warto zrobić raz a porządnie? Nie, nie muszę się reklamować w tematach. Rozpier..... Cię na starcie

Widzę, że ta mądra informacja dalej nie dotarła do twojego małego móżdżku ... Masz to gdzieś, dalej wchodzisz na istniejący temat/serwer aby dopiec, nabić parę postów ? Tym na pewno mnie nie urazisz chłopczyku . Zrobić coś raz, a porządnie to napewno w życiu mądra rzecz kochaniutki ale niestety nie w internecie chociażby w takich sprawach ! Nie mam zamiaru robić coś na szybko i poświęcać się temu i no life'ić przed komputerem tak jak ty, bo bym został jakimś nerdem <mowa o tobie>.Mam też życie prywatne i to co się szykuje w przyszłości zostawię na razie dla siebie, a zapewniam, że się nie zawiedziesz koleszko  .  Ale co zrobisz , nic nie zrobisz. Widzę, że twoja inteligencja też nie potrafi nawet wyładować złości nie w jakże inny sposób, tylko słowem Rozpier**le :) . Chyba jeszcze nie dorosłeś ale cóż.....

Dalej mi się nie chce rozpisywać bo się rozpłaczesz przy komputerze i nie będę już odpisywał na twoje irytujące odpowiedzi . Powodzenia :)

3621780428.png

Opublikowano

No-lifem możesz być Ty, mi jakoś nie przypadło do gustu siedzieć 24/7 przed kompem...

Co do serwera hmm pomyśl tak, im szybciej to zrobisz to więcej masz czasu, później jak będziesz tak odkładał to zapomnisz co miałeś zrobić.

To już kwestia tego jak będziesz to robił.

Otwieranie zamykanie serwera i tak w kółko nie jest najlepszym wyjściem.

Opublikowano

No-lifem możesz być Ty, mi jakoś nie przypadło do gustu siedzieć 24/7 przed kompem...

Co do serwera hmm pomyśl tak, im szybciej to zrobisz to więcej masz czasu, później jak będziesz tak odkładał to zapomnisz co miałeś zrobić.

To już kwestia tego jak będziesz to robił.

Otwieranie zamykanie serwera i tak w kółko nie jest najlepszym wyjściem.

Widzę, że w końcu się postarałeś i normalnie napisałeś z sensem, trzeba było tak od razu . Doceniam twój wysiłek, a teraz pozwól, że odpowiem Ci na to stwierdzenie i nurtujące myśli w twojej głowie. 

A więc tak, serwer zrobiłem dla czystej formy zabawy. 

Praca przy serwerze sprawia mi przyjemność . 

Na pewno o niczym bym nie zapomniał odkładając to na później, zapewniam Cię :)

Tu się zgodzę z otwieraniem i zamykaniem serwera i tak w kółko, lecz chciałem tylko sprawdzić czy taka działalność jak Serwer do gry s&f wypali i czy warto jest ogarnąć coś większego . Otóż zrozumiałem, że bez dobrej ekipy nic nie wypali, a jeżeli miałbym coś robić sam to musiałbym poświęcić na to wiecej czasu niż jest na to przewidywane , lecz ja tego czasu nie posiadam ;/ 

Jeżeli już odpowiedziałem już na twoje wszystkie myśli, to w takim razie nie wiem czemu się obraziłeś na mnie i próbujesz mnie/mojego kolegę ośmieszać publicznie w kom. oraz na twojej stronie głównej serwera (mam tu na myśli panów administratorów jellygames.tk chociaż to jest jellygame.tk ) 

Tylko dlatego, że nie podjąłem z tobą współpracy ? W sumie to nie powinno Ci zależeć skoro twoim zdaniem nie znam się kompletnie na plikach i grze ;p 

Więc pomyśl trochę, że nie warto tak jechać po kimś skoro się go wogóle nie zna . Myślę, że ta wypowiedz da Ci trochę coś do myślenia, oraz ja Ciebie w żaden sposób nie obraziłem :)

No oprócz tego no life xDD

3621780428.png

Opublikowano

Ja podjąłem współpracę z kimś innym także napewno nie o to, robię wszystko żeby was zmotywować tzn wkurzyć abyście pokazali, że coś robicie

Bolesia na pewno nie zmotywujesz na gdzieś na zadupiu  w wakacje pewnie nie ma internetu, i on się bardziej zna na plikach serwerowych niż ja , a ja jako, że ja to bardziej ogarniam rzeczy od dupy strony czyli html strony itp. więc tylko grafika nam brakowało , ale teraz nie ma co rozpaczać bo gry nie są tego warte, a jakby nie patrzeć to prace są zawieszone i wkrótce może nam coś się uda , teraz na pewno nie bo nawet nie ma jak ... :(

3621780428.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...