Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Prywatnych Serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie niczym tu jakoś się nie wyróżniłeś,potrafisz tyle co przeciętna osoba zaczynająca przygodę z metinem także Pozdrawiam. 

Ps. ja bym się zastanowił na twoim miejscu pisząc że potrafisz zabezpieczać pliki i serwery bo Obaj dobrze wiemy jak z tym u Ciebie jest.

ale nie rozumiem, jak możesz wiedzieć jak u mnie z tym jest skoro się nawet nie znamy? :D Nie oceniaj jak nie znasz :P A jeżeli Ty od razu potrafiłeś to, zaczynając swoją przygodę z metinem, że tak napiszę od razu z wejścia to mam do Ciebie ogromny szacunek! Pozdrawiam

@DonMamutos No właśnię widzę jaki masz pro elo serwer skoro 20 osób online :P Nie wypowiadaj się tylko lepiej weź się za swoją robotę :) Widzę inteligencji to ty nie posiadasz w sobie za grosz ;)Godzina 13:45 a tutaj 33 osób na serwerze! Jest z kim handlować :D z tego pewnie 15 znajomych! Pozdrawiam, nie pogrążaj się już :P

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale nie rozumiem, jak możesz wiedzieć jak u mnie z tym jest skoro się nawet nie znamy? :D Nie oceniaj jak nie znasz :P Pozdrawiam

Znamy Się i to bardzo dobrze o to Się Nie Martw ;) 

Opublikowano

Nie znam zbyt wielu techników, ale sporo zdążyłem poznać i powiem wam, że jeżeli bym robił serwer to o pomoc zwrócił bym się właśnie do niego, nie wiem czy to co on robi można znaleźć w tutkach nie zagłębiam się ale jeżeli tak jest to większość osób nie umie chyba czytać tutków  :)

59149583175514482633.png

Opublikowano

Polecam tego pana. Jeden z lepszych techników z którymi miałem do czynienia. Pracowity, dobry kontakt nic tylko korzystać z jego usług ! :)

To mało widziałes :)

Nie wiem, nie znam Cie, ale ocenie Cie subiektywnie, patrząc na każdy hejt w Twoja stronę odpowiadasz na niego = psychicznie łatwo Cię wkurwić i wybić z równowagi, krytyke się przyjmuje na klate,a nei na nią odpowiada.

za to masz -

Lecimy dalej...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

➦ dodawanie nowych broni  - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych zbroi  - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowej biżuteri - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać biżuterii* jak już

➦ dodawanie nowych ulepszaczy - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych mobów - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych petów - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych kamieni metin - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych map - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ konfiguracja maszyn vps/dedykowanych pod serwer metin2 - co konkretnie potrafisz kofigurowac? zainstalować porty? mysqla? wgrać pliki? - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić zrobić

➦ przygotowanie maszyny oraz plików do wystartowania -(jestem pod wrażeniem) trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ różnego rodzaju zabezpieczenia maszyny/klienta -no dobra to co konkretnie? jak mi zabezpieczysz klienta, slucham(PS. ja wiem, ty nie :) <zadziw mnie>) server jak zabezpieczysz? wymien mi co zrobisz, a ja Ci powiem czy to starczy czy nie, nie bede ocenial z gory, bo moze cos tam potrafisz, ale poczekam na Twoja odpowiedz.

➦ edycja klienta -czyli co? wrzucić gotowy skrypt lub zedytowany z mpc? dodac ikonke, ktora wywoluje questa? może coś więcej oswiecisz mnie? dalej masz , że edycja questów = nie potrafisz lua, co za tym idzie pythona też nie czyli gówna zrobisz - tylko gotowce

➦ edycja questów - zajebiscie, ze potrafisz edytowac questy, takich ludzi potrzebujemy naprawde, polecam nauczyc sie je pisac od 0

i wiele więcej... - nic dodac , nic ujac, to mnie najbardziej zaciekawilo, bo reszte zrobi kompletny kretyn ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak wiem, teraz odpowiesz mi, ze Cie nie znam i to hejt, ale mylisz sie, ja CIe subiektywnie oceniłem, AKTUALNIE SZUKAM POMOCNIKA, BO SAM NIE WYRABIAM SIĘ TERMINOWO I TO CO TUTAJ PSIZESZ NO OK, WZIALBYM CIE, ALE NIE POZWOLILBYM NAZYWAC SIE TECHNIKIEM, BO WZIALBYM CIE NA PODUCZENIE NA POCZATEK, JEZELI BYS WYROBIL SKILL TO MOGLBYS SIE NAZWAC TECHNIKIEM, poki co zdania nie zmienie, patzrac na Twoj temat nie zaprezentowales tutaj konkretnie nic ciekawego, dzieki czemu moglbys sie nazwac technikiem.

To nie hejt, a subiektywna opinia, mam nadzieje, ze zrozumiesz.

Pozdrawiam,

Adi

Opublikowano

To mało widziałes :)

Nie wiem, nie znam Cie, ale ocenie Cie subiektywnie, patrząc na każdy hejt w Twoja stronę odpowiadasz na niego = psychicznie łatwo Cię wkurwić i wybić z równowagi, krytyke się przyjmuje na klate,a nei na nią odpowiada.

za to masz -

Lecimy dalej...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

➦ dodawanie nowych broni  - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych zbroi  - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowej biżuteri - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać biżuterii* jak już

➦ dodawanie nowych ulepszaczy - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych mobów - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych petów - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych kamieni metin - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ dodawanie nowych map - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ konfiguracja maszyn vps/dedykowanych pod serwer metin2 - co konkretnie potrafisz kofigurowac? zainstalować porty? mysqla? wgrać pliki? - trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić zrobić

➦ przygotowanie maszyny oraz plików do wystartowania -(jestem pod wrażeniem) trzeba być skończonym kretynem, żeby tego nie potrafić dodać

➦ różnego rodzaju zabezpieczenia maszyny/klienta -no dobra to co konkretnie? jak mi zabezpieczysz klienta, slucham(PS. ja wiem, ty nie :) <zadziw mnie>) server jak zabezpieczysz? wymien mi co zrobisz, a ja Ci powiem czy to starczy czy nie, nie bede ocenial z gory, bo moze cos tam potrafisz, ale poczekam na Twoja odpowiedz.

➦ edycja klienta -czyli co? wrzucić gotowy skrypt lub zedytowany z mpc? dodac ikonke, ktora wywoluje questa? może coś więcej oswiecisz mnie? dalej masz , że edycja questów = nie potrafisz lua, co za tym idzie pythona też nie czyli gówna zrobisz - tylko gotowce

➦ edycja questów - zajebiscie, ze potrafisz edytowac questy, takich ludzi potrzebujemy naprawde, polecam nauczyc sie je pisac od 0

i wiele więcej... - nic dodac , nic ujac, to mnie najbardziej zaciekawilo, bo reszte zrobi kompletny kretyn ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak wiem, teraz odpowiesz mi, ze Cie nie znam i to hejt, ale mylisz sie, ja CIe subiektywnie oceniłem, AKTUALNIE SZUKAM POMOCNIKA, BO SAM NIE WYRABIAM SIĘ TERMINOWO I TO CO TUTAJ PSIZESZ NO OK, WZIALBYM CIE, ALE NIE POZWOLILBYM NAZYWAC SIE TECHNIKIEM, BO WZIALBYM CIE NA PODUCZENIE NA POCZATEK, JEZELI BYS WYROBIL SKILL TO MOGLBYS SIE NAZWAC TECHNIKIEM, poki co zdania nie zmienie, patzrac na Twoj temat nie zaprezentowales tutaj konkretnie nic ciekawego, dzieki czemu moglbys sie nazwac technikiem.

To nie hejt, a subiektywna opinia, mam nadzieje, ze zrozumiesz.

Pozdrawiam,

Adi

Wiesz są osoby które tego nie potrafią (Asfen)

Nie zapominaj że ty nie potrafiłeś dodać Wojen Gildii na Dracos/Memorial/BloodWar.

xxx

Opublikowano

Wiesz są osoby które tego nie potrafią (Asfen)

Nie zapominaj że ty nie potrafiłeś dodać Wojen Gildii na Dracos/Memorial/BloodWar.

było mineło, to 10 miesiecy temu, a nie teraz

a wojny blokował system petów

Opublikowano

było mineło, to 10 miesiecy temu, a nie teraz

a wojny blokował system petów

na początku założenia mojego tematu, podesłałeś temat, gdzie byłeś zaciekawiony moją ofertą, teraz zaczynasz krytykować :) Co do odpowiedzi na "hejty" to zacznijmy od tego, że jestem osobą, która nie da po sobie jeździć niestety, skoro ty to lubisz to ja Ci nie zabraniam tego "przyjmować na klatę" to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Każdą opinię biorę sobie do serca i z każdą się liczę mniej lub więcej. A tak jak Asek twierdzi, że nie potrafiłeś dodać wojny gildi, więc według mnie nie Tobie się wypowiadać w moim temacie :P Pozdrawiam :D

Opublikowano

na początku założenia mojego tematu, podesłałeś temat, gdzie byłeś zaciekawiony moją ofertą, teraz zaczynasz krytykować :) Co do odpowiedzi na "hejty" to zacznijmy od tego, że jestem osobą, która nie da po sobie jeździć niestety, skoro ty to lubisz to ja Ci nie zabraniam tego "przyjmować na klatę" to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Pozdrawiam :D

podeslalem, owszem, ale przeczytaj jeszcze raz co napisałem, WZIALBYM CIE na poduczenie, stad zapytalem czy cos potrafisz i rzucilem linkiem do tematu, bo z Twojego mozna wywnioskowac, ze potrafisz cos tam, ale nie za wiele, bo tylko edytować wszystko.

Jezeli gracze po starcie np na ts3, zaczna CIe krytykowac to tez zaczniesz sie klocic i im dopierdalac, czy przyjmiesz to do siebie , badz najzwyczajniej w swiecie zlejesz? ja mysle ze lepiej zlac, a jezeli maja racje to przyjac do siebie i to zmienic/poprawic, nie sadzisz? ; bo gdybys mi ludzi za "nasze" bledy zaczal jechac, to bym Cie wypierdolil.

Pozdrawiam

"A tak jak Asek twierdzi, że nie potrafiłeś dodać wojny gildi, więc według mnie nie Tobie się wypowiadać w moim temacie :P Pozdrawiam :D"

Dam Ci tamte pliki, nie powiem o co chodzi mi ją dodasz pasi? nie potrafisz pisać difów do game, więc tego nie naprawisz - dziekuje tyle w tym temacie

Powtórze jeszcze raz, to było w pażdzierniku 2013, a mamy sierpień 2014, a asek pisze to specjalnie, lubie go, ale lubie tez jak mnie hejtuje , kwestia przyzwyczajenia ;)

Anyway, tak naprawde nie przychodze CIe tu hejtować, tylko jak ktoś Cie hjtuje to poprostu to zlej, w życiu nie zawsze wszyscy będą mowic , ze jestes z*******y, tylko beda Ci dopierdalac klody pod nogi, zebys sie wyjebal i beda hejtowac.

Swoja droga patrzac na ten dzial, szukam aktualnie pomocnika i jestes jedyna osoba na ktora bym spojrzal, a co do mojego malego "hejtu" chcialem CIe subiektywnie ocenic, a nie tak jak reszta "nie polecam i c**j" tak samo "polecam i c**j" nikt sie nie rozwija dlaczego po co i jak :)

Opublikowano

podeslalem, owszem, ale przeczytaj jeszcze raz co napisałem, WZIALBYM CIE na poduczenie, stad zapytalem czy cos potrafisz i rzucilem linkiem do tematu, bo z Twojego mozna wywnioskowac, ze potrafisz cos tam, ale nie za wiele, bo tylko edytować wszystko.

Jezeli gracze po starcie np na ts3, zaczna CIe krytykowac to tez zaczniesz sie klocic i im dopierdalac, czy przyjmiesz to do siebie , badz najzwyczajniej w swiecie zlejesz? ja mysle ze lepiej zlac, a jezeli maja racje to przyjac do siebie i to zmienic/poprawic, nie sadzisz? ; bo gdybys mi ludzi za "nasze" bledy zaczal jechac, to bym Cie wypierdolil.

Pozdrawiam

Opinie na poziomie przyjmę bez problemu, każdy ma prawo do własnego zdania, wypowiedzenia się itp itd natomiast jeżeli pewien osobnik tego forum zaczyna obrażać mi rodzinę (mamę) oraz moją dziewczynę więc nie rozumiem dlaczego ja mam być spokojny oraz opanowany skoro nie miałem nigdy styczności  z tą osobą aby ona się negatywnie wypowiadała na mój temat, nie zna? Niech się nie wypowiada. Niech hejtuje tych, których zna na wylot to nie będę widział wtedy nic dziwnego w takiej opini. Dość długo zajmuję się plikami metin2 i śmiem twierdzić, że do tej pory staram się nabywać nowych umiejętności w tej dziedzinie, nie zamierzam wpisywać w moją ofertę coś co się dopiero uczę bo być może to wpiszę a ktoś będzie ode mnie tego wymagał w 100%. Tak więc ja wpisałem to co potrafię w 99% i myślę, że jest to dość rozsądne zagranie z mojej strony :P Ja również pozdrawiam :)

Opublikowano

Opinie na poziomie przyjmę bez problemu, każdy ma prawo do własnego zdania, wypowiedzenia się itp itd natomiast jeżeli pewien osobnik tego forum zaczyna obrażać mi rodzinę (mamę) oraz moją dziewczynę więc nie rozumiem dlaczego ja mam być spokojny oraz opanowany skoro nie miałem nigdy styczności  z tą osobą aby ona się negatywnie wypowiadała na mój temat, nie zna? Niech się nie wypowiada. Niech hejtuje tych, których zna na wylot to nie będę widział wtedy nic dziwnego w takiej opini. Dość długo zajmuję się plikami metin2 i śmiem twierdzić, że do tej pory staram się nabywać nowych umiejętności w tej dziedzinie, nie zamierzam wpisywać w moją ofertę coś co się dopiero uczę bo być może to wpiszę a ktoś będzie ode mnie tego wymagał w 100%. Tak więc ja wpisałem to co potrafię w 99% i myślę, że jest to dość rozsądne zagranie z mojej strony :P Ja również pozdrawiam :)

Masz racje, co do wyzywanie rodziny itd, nie zauwazylem tego poprostu, wybacz moj blad, takich ludzi tez nie toleruje.

Opublikowano

Proszę o odpowiedź na moje pytanie na GG. Z góry dzięki. 

@Technik po ofercie wydaje się, że potrafi całkiem sporo, nie ma nic do zarzucenia. 

Opublikowano

Proszę o odpowiedź na moje pytanie na GG. Z góry dzięki. 

@Technik po ofercie wydaje się, że potrafi całkiem sporo, nie ma nic do zarzucenia. 

Proszę o podanie numeru gg ponieważ ostatnie czasy mam dość spory spam na GG. Prosze ponownie napisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...